Wanneer zal ik hem ontmoeten?

Het antwoord ligt in jouw handen. Letterlijk!

PS: Je hebt drie duidelijke lijnen in je hand. De bovenste is je hartlijn, de middelste je hoofdlijn en de onderste de levenslijn.

Mogelijke uitkomsten

Je hebt een lange hartlijn (16 x uitgekomen)

Als je hartlijn een groot stuk over je handpalm loop, ontmoet jij 'de ware' in een periode van veranderingen. Het kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer je naar een andere school gaat. De nieuwe jij zal hem aantrekken zoals de TMF Awards Tokio Hotelfans aantrok.

Je hebt een korte hartlijn. (5 x uitgekomen)

Een korte hartlijn betekent niet dat je weinig liefd in je leven zult hebben, integendeel zelfs. Je kot binnenkort veel flirts tegen maar je hebt het zo leuk met je vriendinnen dat je het moeilijk vindt je te binden aan iemand. Wanneer de perfecte jongen voorbij komt, zal het dan ook even duren vooraleer je voor hem valt. Door je bij te staan tijdens een crisis, zal je vlam echter bewijzen dat hij dé jongen voor jou is.

Je hebt een golvende hartlijn (21 x uitgekomen)

Als je hartlijn golft, zal je eerst een paar vriendjes verslijten cooraleer je de ware tegenkomt. Ondanks het feit dat je je amuseert met je lieven, weet je dat er ergens iemand is die beter bij je past. Hou vol, jouw soulmate zal opduiken wanneer je het minst verwacht. Je zal voorzichtig zijn omdat je in het verleden gekwetst werd, maar hij zal je tonen dat hij het meent.

Je hartlijn heeft zijlijntjes (9 x uitgekomen)

Als je hartlijn kleine zijlijntjes heeft die naar boven lopen, kan je de liefde enkel tegenkomen wanneer je écht gelukkig bent. Dat betekent dat je het goed doet op school, dat je een leuke vriendenkring hebt en dat je jezelf héél goed amuseert op je eentje.

Je hebt een dubbele hartlijn (3 x uitgekomen)

Als je 2 parallelle hartlijnen hebt, zal je de jongen van je dromen ontmoeten als je je erg onzeker voelt. De dubbele lijnen staan voor bescherming en geluk. Je zult héél gelukkig en verliefd zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • bublicious19

    Ja, ik moest ook wel mijn hartlijn opzoeken.
    Echt wel een leuke quiz. Hoe je er toch opkomt?

    1 decennium geleden
  • dayxdreamer

    Je hebt een dubbele hartlijn.

    Moest wel eerst opzoeken waar die lijn precies lag. (mss een tip om het bij de vraag te zetten?)

    In ieder geval toffe Quiz!

    1 decennium geleden
  • LunaTuna

    Zijlijntjes

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?