Wat voor manga - specialiteit ben jij?

Je kent vast wel Manga/anime, in manga verhalen komen veel machtige, of soms sprookjes achtige viguren voor.
Bijvoorbeeld een vampier(6)
of mischien een catgirl (cat)
kijk wat jij bent!

Mogelijke uitkomsten

katten- meisje, neko girl (39 x uitgekomen)

jij bent een katten meisje,je bent een stil en lief type. Ook ben je heel slim en je bent heel nieuwsgierig. je hecht je in je hele leven maar aan een persoon

honden- meisje, inu girl (36 x uitgekomen)

jij bent een honden meisje, je bent heel actief en bent soms nogal onderdanig. Het liefst heb je een baasje die alleen voor jou zorgt. Je bent heel trouw en speels. Ook ben je nogal druk en levendig.

Vampier, Kyūketsuki (57 x uitgekomen)

Jij bent een vampier, een stil en ondood wezen uit de duisternis, je bent gedoemd om voor eeuwig voort te bestaan. Je bent heel aantrekkelijk en je bent goed in mannen lokken. als ze in je val zijn getrapt, Drink je hun bloed en laat ze sterven.

Duivel, Akuma (38 x uitgekomen)

jij bent een duivel, je houd ervan om mensen te pijnigen en te laten schrikken, je geniet met volle teugen van annemans angst, pijn, en verdriet. Je kan er dan weer niet tegen als mensen je terug pakken voor je geintjes. Je bent erg ondeugend en soms weet je mensen er van te overtuigen dat je een heel lief meisje bent, wat dus niet het geval is.

engel, tenshi (132 x uitgekomen)

Jij bent een echte engel, je bent goed van binnen en je hebt het uiterlijk van een god. Je bent heel vriendelijk en lief. Mensen houden van je omdat je altijd je best doet en iedereen helpt. Jou leven is echt puur genieten.

magisch manga meisje, Mahō shōjo manga (45 x uitgekomen)

Jij bent een magisch manga meisje, je bent altijd bereid om het kwaad te bestrijden, zelfs al hangt je leven ervan af. Je vecht door tot het bittere eind. Maar hiervoor moet je wel veel durven, en dat komt goed uit, je bent namelijk de aller dapperste!

Statistieken

Statistieken

Reageer (29)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?