Wat is jouw datingstijl?

In Hollywood gaat het er heus niet anders aan toe dan in jouw leven: de een gaat voor forever love, de ander kijkt nog even wat er allemaal te koop is. Doe de test en ontdek met welke celeb jij je datingstijl deelt.

Mogelijke uitkomsten

Vanessa Hudgens (9 x uitgekomen)

Net als Vanessa geniet jij ervan om verliefd te zijn en daarom heb je het liefst altijd een vriendje. Toch vind je het ook heerlijk om als single al die tijd die je over hebt door te brengen met je vriendinnen. Gelukkig, want het zal vast niet lang duren voor je weer druk in de weer bent met je volgende verleider.

Blake Lively (27 x uitgekomen)

Jij bent dol op daten, maar snapt ook wel dat als je de ideale jongen vindt, je die niet meer uit je handen moet laten glippen. Net zoals Blake val jij op boys die je als een prinses behandelen. Je bent een tikkeltje kieskeurig, maar dat mag ook wel. Het is niet zo maar iets dat hij zich jouw boyfriend mag noemen.

Hilary Duff (4 x uitgekomen)

Jij hebt uitstekende flirtechnieken en die gebruik je graag. Je vriendinnen zijn het allerbelangrijkste voor je. Al is het alleen maar om alle verhalen over alle cuties aan kwijt te kunnen. Een vriendje vind je nergens voor nodig. Geniet ervan, want als jouw ware langskomt ga jij z'n charmes zeker niet kunnen weerstaan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Toyfriend

    Hilary Duff

    1 decennium geleden
  • Yasmiine

    Blake Lively. ;D klopt, ik ben wel kieskeurig! xD

    1 decennium geleden
  • closedeyes

    Blake Lively, gelukkig niet één van die anderen!

    1 decennium geleden
  • fruitycutie

    Blake Lively

    1 decennium geleden
  • melissababyy

    Vanessa Hudgens :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?