I'm Your Baby Sister, 1

Dit gaat over een meisje het zusje van Evan Taubenfeld.


Veel plezier

Mogelijke uitkomsten

His play in the band of Avril :D Zo ziet het zusje er uit:P (5 x uitgekomen)

Mij telefoon gaat. Het is Evan.
'Heey met mij.' Zeg ik. 'Ehu Heey, Ik zit in een band.' Bleert hij door de telefoon. 'Echt!' Ik sta te gillen in de supermarkt. Eidereen kijkt me aan. 'Ik heb het.' Zegt Billie. De jongen waar mee ik naar de winkel ging. Ik kijk naar hem. 'Evan zit in een band.' Gil ik naar Billie. 'Echt omg. Evan Gefeliciteerd man.' Bleert Billie. 'We moeten dat vieren.' Gil ik. 'Wie doen de in koppen.' Bleert Billie weer. Ik loop gilend door de winkel en mensen kijken me boos aan. Billie rend achter aan. Ik loop naar de kassa. Ik geef die gast zijn geld en loop naar de auto van Billie. 'Ik kan het niet geloven.' Gil ik weer.

Groot Feest:

Eidereen is er. Zelf de zangeres van de band Avril heet ze. Ze is echt vet. We praten wat en spreken nog iets af. Ik zwaai ze uit. 'Ga je me Locke uitlaten?' Vraag ik Evan. 'Ja.' Zegt hij.
We lopen een ronte Locke is klein dus hoeft niet ver te lopen. 'Ehu nu je beroemt word ben je vaak weg... ' Ik Geef me dramatie een knuffel. 'Ik wil niet dat je weg gaat.' Zeg ik met een brok in mij keel. 'Heey niet huilen meid. Je kan vast wel mee met mij op tour enzo.' Zegt hij. 'Echt?' Ik veeg mij tranen weg. Evan slaat zijn arm om me heen. Hij is mij beste vriend en mij broer.

Paar Week Later:

Evan gaat op tour. Ik mag mee. De band leden waaren er eerst niet echt me eens meer jammer dan. Maar ze vinden het niet er meet. Een jongen is wel knap. Hij heet Emiel(Dit heb ik van een site die zegt dat je je zoon ook Emo kan noemen). Hij heeft bleuw ogen en donker bruin haar. het zit wel leuk een beetje als dat van Evan maar dan iets langer een beetje warig. Hij is echt schatig. Ik vervelde me een beetje en we stonden stil. De cafeur van de bus. Ik loop naar buiten met mij skateboart. En ik skate wat in het rond. Emiel is ook aan het boarden. Ik rij naar hem toe. 'Hey, hoe is het?' Vraag ik hem. 'Goed en met jou?' Vraagt hij. Hij kijkt altijd in mij ogen. 'Goed.'

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?