Foto bij Lotte

Heeej abootjes, sorie echt sorie duizendmaal dat het zo lang gelede is dat ik heb gepost ma ik had geen inspiratie meer en had nie zo veel tyd. Van wie wil je nu een pov? reageer xxx

Ik kon de hele nacht niet slapen. Ik zat de hele tijd te denken voor wie vann de twee ik ging kiezen.
Om 6u gaf ik het op om nog in slaap te geraken en stond op. Ik ging naar de keuken en pakte een tas koffie.
Ik zette de tv aan en na een paar minuten kwam Liam al naar binnen. Ik vroeg wat hij kwam doen en hij zei dat hij lawaai hoorde en dat hij toen ook maar is opgestaan. Hij vroeg hoe het kwam dat ik al zo vroeg wakker was en ik vertelde hem heel het verhaal over Zayn en Harry.
Hij zei dat ik misschien beter met ze allebei eerst goeie vriendin kon worden en dat ik dan pas voor één van de twee kon kiezen. Na een uurtje te hebben gebabeld met Liam kwam Niall al naar beneden. Hij zei dat hij rammelde van de honger en dat hij eerst iets ging nemen en dan naar ons ging komen.
Als hij iets te eten en te drinken had genomen kwam hij terug naar ons en vroeg ons waarom we hier allebei zo vroeg zaten en ik vertelde hem dan nog eens het hele verhaal over Zayn en Harry. Niall vond dat het mijn keuze was en dat niemand me daarbij kon helpen.
Iedereen had zo makkelijk praten, maar voor mij is dit echt een moeilijke keuze. Zayn kwam dan ook naar binnen en opeens was iedereen muisstil.
Hij vroeg wat er aan de hand was, maar niemand gaf antwoord. Uiteindelijk zei ik maar dat we het over hem en Harry hadden en ik liep weg naar boven. Zayn kwam me achterna en vroeg wat er nu echt aan de hand was. Ik durfde het hem niet te vertellen, maar ergens most ik het wel doen.
Ik zei tegen hem dat ik aan het verliefd worden ben op hem en Harry. Toen antwoorde hij dat hij dat wel al dacht en dat hij mijn keuze ging respecteren.
Ik was echt blij dat Zayn niet kwaad was, want ik zou dat echt nie tof vinden.

Reageer (4)

  • Chasing1D

    Verderrrrrrrrr en,, doe maar een Zayn Pov :)

    1 decennium geleden
  • Criminality

    Oh, en doe maar een Zayn POV en daarna een Harry? :)

    1 decennium geleden
  • Criminality

    Ja kben geabonneerd :D
    Kvind da Quizlet er egt raar uiziet nu ;o

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    VERDER!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen