Speciaal nog 's avonds ff een stukje:D

beetje saai stukje, maarja....
Kudo?(flower)

‘Saai. Saai. Saai en nog eens saai.’ Ik zucht. Er is echt niks op. Alleen maar kookprogramma’s en allemaal van dat soort zenders. Ik zap verder en blijf dan maar hangen op een reclame. Ik kijk nog even verder maar sta dan op. ik loop naar mijn kamer en plof op mijn bed. ‘Wat is het leven toch saai, laat er is een keer wat gebeuren!’ roep ik wanhopig in het niets. Ik blijf even liggen maar sta dan op. Ik laat me op mijn bureaustoel zakken en start mijn laptop op. Msn springt op het beeld en kijk of er iemand online is. ‘Oh, thank you! I’m not alone anymore!’ roep ik. Mijn allerbeste vriendin Melissa is online. Ik probeer de foto aan te klikken, maar de muis doet het niet. Ik probeer het nog een keer, maar de muis wil niet bewegen. Ik raak een beetje gefrustreerd en ram met mijn muis op mijn bureau. Dan valt mijn oog op de onderkant van de muis. Ik zucht en druk het knopje in dat onder op de muis zit. Technologie. Ik had pas een nieuw muis omdat de andere verdwenen was. En onderop deze muis zat dus een knopje waarmee je hem aan en uit kon zetten. Voor stroombesparing… Ik klik op de foto en begin als een bezetene te typen.
Guess what..Fleurloves1D zegt: Help help! haal me uit deze leegte! Melissa<3 zegt: Hihi, hier komt super Melissa aan! Guess what..Fleurloves1D zegt: Dankje voor het redden! ;) Melissa<3 zegt: Geen dank. Zo te horen verveel jij je ook?!? Guess what..Fleurloves1D zegt: Hoe raad je het :P Maar ja, ik verveel me dood. En het smeken werkt niet :( Melissa<3 zegt: Awww, medelijden :( Ga je weer naar de zelfde camping? Guess what..Fleurloves1D zegt:Denk het wel ja….Waar ga jij naartoe? Melissa<3 zegt: Ik blijf thuis deze vakantie :)Niet zo heel erg, want dan kan ik vaak naar jou :)
Guess what..Fleurloves1D zegt: YEAH! Nu is mijn vakantie al ietsje beter :) Melissa<3 zegt: Haha, goed zo:D

‘Fleur! We gaan eten.’ wordt er van beneden geroepen. ‘Ik kohooom!’ roep ik terug.

Guess what..Fleurloves1D zegt: Ik moet gaanEten… Zie ik je straks nog even op msn?
Melissa<3 zegt: Tuurlijk meid! Eetsmakelijk, zie je later! :) Guess what..Fleurloves1D zegt: Oke! Tot straks.Byeeee.

Ik sluit msn af en zet mijn computer op sluimerstand. Dan hoef ik hem straks niet meer helemaal overnieuw aan te zetten. Ik sta op en loop naar beneden.


Zet je reacties maar neer:D
dan krijg ik meer inspiratie!
ik ga weer bij 3 reacties verder!
ok:D?

Reageer (1)

  • Suave

    reactiieee.
    je verhaal is goed, voor een eerste, abo erbij!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen