Foto bij 41. || Rainbows ||

1Direction1heersbeestje; thats so unfair... :(

Nickelsonheersbeestje; jij bent het puddingliefhebbendeheersbeestje (A)

Borah1999heersbeestje; ik ook :) ik heb vanmorgen 2 dobbelstenen gepakt en het op de 1 stikkertjes geplakt... alleen had ik geen doodshoofd dus werd dat een zieke smiley en ik had geen klavertje dus dat werd een ster :)

thisisjustmeheersbeestje; yeeeaaah :) ik ben trots (A)

PeeytenSheersbeestje; ik heb een broer en een broertje. mijn broertje heet vincent en is 7 (of 8,, kan ook...)
mijn broer heet matthijs en is 14. word op 6 oktober 15 en is single! sorry; ik vind t gwn sooo irritand dat hij geen vriendin heeft... bijna elk meisje ziet hem zitten maar hij doet er niks mee... de sukkel... als 1 van jullie interesse heeft :P cuz he really need a girlfriend. or maybe he's gay.... than he need an boyfriend :)

luff my brave heersbeestjes (H)

"Niall, what's wrong my little Leprechaun?" vroeg Justin. Ik lag al een tijdje op mijn bed na te denken. Ik draaide zwijgend mijn hoofd naar Justin. Ik wist niet wat er mis was. Ik denk dat ik me gewoon schuldig voelde. Zo was ik nou eenmaal. Justin ging naast me liggen; niet proberend de stilte te verbreken. Ik dacht nergens meer over na. Wou mijn hoofd leeg maken, en dat is nog verdomt lastig. Probeer maar eens; denk even helemaal nergens aan. Het lukt je misschien wel, maar kan dat nooit lang volhouden. Best irritant eigenlijk. Monniken schijnen dat we te kunnen. Maar die kunnen ook vliegen en zijn kaal; dus dat zegt al best veel.
"Justin?" vroeg ik zachtjes. "Ja?" zei hij.
"Probeer eens nergens aan te denken." Hij draaide zijn hoofd naar mij. Zijn blik verward. "Doe gewoon." drong ik aan. Hij leek zich heel erg te concentreren. "I can't. Je wil mijn hoofd niet uit." zei hij droogjes, alsof hij iets dood normaals gezegd had. Maar dat had hij niet. En dat wist ik maar al te goed...
Ik ging rechtop zitten en sprong van het bed. "Wat ga je doen?" vroeg Justin meteen. Ik liep naar de telefoon die aan de muur hing en draaide het nummer van de room service. "Room service, wat kan ik voor u doen?" klonk een vrouwelijke stem gelijk. "Ja ik ben Niall Horan van kamer 4C, heeft u waterballonnen, een pizza Hawaii, en een pot appelmoes?" vroeg ik met een lief stemmetje. Dit was ongetwijfeld ongebruikelijk, dat hoorde ik ook aan hoe ze reageerde. "euh, jawel meneer... Kamer 4C, toch?" vroeg ze aarzelend. "Ja." bevestigde ik. "Oké, dan zullen we het zo komen brengen..." zei ze en klonk nog steeds verbaasd. Maar klant/gast is koning (:

Reageer (10)

  • ardjan

    ik ben 2 daagjes bij mn tante, zie ik dat jij een stuk of TWINTIG NIEUWE HOOFDSTUKJES hebt!!!!
    i was really fanboying here XD
    anywho, the story is geweldig. just so you know :)

    1 decennium geleden
  • Bellum

    Oehlala wat gaat ie doen??
    Ikke is nieuwschierig...
    EN WAT ACTIVEER JIJ VEEL!
    Ik lees ze nu allebei en ben te lui om op beide te reagere. ;$

    1 decennium geleden
  • Bellum

    Oehlala wat gaat ie doen??
    Ikke is nieuwschierig...
    EN WAT ACTIVEER JIJ VEEL!
    Ik lees ze nu allebei en ben te lui om op beide te reagere. ;$

    1 decennium geleden
  • BrokenCircle

    Awh c:
    Ik vind het best knap van Justin om zo open over zijn gevoelens te doen... Ik ben ook van plan wat Niall nu van plan is...

    Pizza Hawaï
    Appelmoes
    Waterbalonnen
    ...

    OEH OEH gaat Niall de waterbalonnen vullen met appelmoes en dan op Justin gooien en het er dan aflikken? O.O
    Oké, misschien. En die pizza Hawaï eet hij gewoon op :p

    1 decennium geleden
  • KIER_

    Verder. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen