Foto bij Her heart stops beating

Goodmornin' !

Dit stukje heb ik al eerder helemaal klaar gemaakt zodat ik het zeker wist dat ik het kon activeren, speciaal voor jullie :). Nou zijn jullie er klaar voor? Klaar voor het stukje wat mij heeft laten huilen? Laat weten wat je ervan vindt, ben benieuwd :)! Waarschijnlijk ben ik gewoon een jankneus xD.

Naar aanleiding van jullie reacties op het vorige hoofdstuk; dit is nog lang het einde niet! Ik bedoel; we zitten in Neverland, daar is alles mogelijk :). Ik heb zojuist nog een klein stukje aan dit hoofdstuk toegevoegd omdat ik bijna moest huilen om jullie reacties xD. Het wordt allemaal verklaard in het volgende hoofdstuk :)!

Oh ja, & we staan op twee in de top! De hele opchtend al met 20 kudo's! Echt you guys are great :D!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • SuperrCarrot

    Ik lig hier in bed te janken, mijn kussen wordt nu nat...
    Ik heb het hele verhaal in een stuk door gelezen en wilde zo graag verder lezen dat ik nergens een reactie geplaats heb (hoewel je dat overal dik verdiende), maar nu je me aan het huilen hebt gemaakt vind ik dat ik je even moet vertellen hoe geweldig dit verhaal is en hoe geweldig je schrijft. Het zegt zowiso al heel erg veel dat ik nu huil, dat doe ik normaal echt bijna NOOIT bij verhalen, alleen als ze ontzettend goed zijn. En voor de rest, tja, ik weet gewoon eigenlijk geen woord te vinden dat goed genoeg is om jou fantastische schrijven te verwoorden.
    En nu wil ik snel nog even verder lezen :)

    1 decennium geleden
  • Mundane

    Oh god, snel verder!

    1 decennium geleden
  • EliseStyles

    NOO! Niet doodgaan! Mag niet please! Die koningin laat haar weer leven, dat weet ik gewoon zeker.!

    1 decennium geleden
  • Someday

    JE STAAT OP EEN.

    1 decennium geleden
  • Someday

    Oh mijn god. Wat had ik je nou gezegd?! Of nee, gesmeekt! Ik hoop voor je dat ze te genezen is zodat ze weer kan leven en leuke vliegende kindjes kan krijgen met Peter. Ja ik betrek weer de vliegende kindjes erbij. En dit is veel te zielig, en ik weet zeker als ik dit stukje vanmiddag weer lees, met een zielige muziekje op dat de tranen dan ook over mijn wangen stromen. Maar ik ben pas net wakker en heb Starships van Nicki Minaj opstaan om een beetje wakker te worden. En in de ochtend kan ik gewoon niet zoveel emoties tonen, dan kijk ik gewoon een beetje als een zombie naar het computerscherm. MIJN MOEDER HEEFT THEE GEHAALD. Ik dacht, dit geweldige nieuws moet ik wel even met jou delen. Maar even terug naar jou verhaal, want ik was weer aan het afdwalen.. Laat haar weer leven, zorg dat er iets is waardoor haar hart weer gaat kloppen. Dat de feeënkoningin een oplossing heeft verzonnen. Misschien alle feeën die hun, shit ik ben het woord kwijt. Feeënstof? Ik noem het gewoon feeënstof. Dus, Mischien alle feeën die hun feeënstof in het Liki-Loeka-Meer doen om zijn kracht te versterken? Meh, ik weet het ook allemaal niet. But please, don't let her die.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen