Ik weet niet goed hoe ik moet beginnen :p Oke hoi (: Ik heb een vraagje, ik zoek eigenlijk nog een vriendinnetje voor Niall en jullie mogen zelf bepalen of Liam en Louis een vriendin hebben.. Hebben jullie nog meer leuke ideeën voor een persoon ofzo.. Vul maar gewoon in ik kan wel wat rollen gebruiken (;

Dit moet ik even weten:
Naam:
Leeftijd:
Uiterlijk (mág een foto):
Wat is haar rol in het verhaal:
Vriendin/vriend van..:
Karakter:
Extra:

Alvast bedankt voor het invullen ik hoop dat ik veel keuze krijg. Vanmiddag post ik nog een stukje en het is zondag dus misschien wel twee vanmiddag (; Vanavond komt er ook nog één en als ik nog tijd heb om 00.00, gewoon omdat jullie zo geweldig zijn! <3 Ga maar snel dat lijstje invullen daar doe je me een groot plezier mee :p xxx <33

Reageer (19)

  • Destmurfin

    Naam: Kayleigh Ridgeout
    Leeftijd: 15
    Uiterlijk (mág een foto):


    Wat is haar rol in het verhaal: Ze wil snel iedereen jaloers op iets maken, en ze is van nature erg stiekem. maar ze is erg Ambiteus
    Vriendin/vriend van: Liam
    Karakter: Ze is erg sluw en ambiteus, ze heeft erg veel smaak van kleding en meestal ontwerpt ze het zelf. ook maakt ze zelf haar accesoires. ze heeft groene donkere groene ogen, daarnaast als ze iemand ontmoet wordt ze erg verlegen en loopt ze onverwacht weg.
    Extra:

    1 decennium geleden
  • Deadmau5

    Naam: Victoria Silverthorne
    Leeftijd: 19
    Uiterlijk (mág een foto): Van zichzelf lang, rood, krullend haar en bruine ogen. Victoria is klein en vindt het niet leuk om ermee geplaagd te worden.
    Wat is haar rol in het verhaal: Ze was de fandate van Niall, maar geen die-hard fan van 1D. Ze is een doodnormaal meisje dat geluk had om dus gekozen te worden. Ze heeft niet bepaald speciale talenten maar ze kan goed koken.
    Vriendin/vriend van..: Niall :)
    Karakter: Ze is lief maar niet snel op haar mondje gevallen. Ze is ook een beetje socially awkward. Ze houdt van lachen en vindt Niall daarom ook erg leuk.
    Extra: Victoria werkt bij een lokale kledingzaak.

    Nice story! ^^

    1 decennium geleden
  • xRomeeH

    Naam: Olivia Victoria Alyssia Williams ( Tori )
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk: http://weheartit.com/entry/26652914/in-set/1049564-rpg
    Wat is haar rol in het verhaal: Tori is net verhuisd en is vastbesloten het te gaan maken als zangeres. Ze heeft alleen geen idee hoe. Zayn komt haar tegen in de Starbucks / waar dan ook. Natuurlijk helpen de jongens Tori maar al te graag me het opbouwen van een carrière. Ook ziet Zayn dit als zijn kans Niamh jaloers te maken.
    Vriendin/vriend van: Wordt een vriendin van eigenlijk alle jongens.
    Karakter: Tori is gewoon een heel aardig meisje. Ze wordt vaak bevooroordeeld op haar haar, waar ze niks van aan trekt. Ze is heel spontaan en impulsief, waardoor ze vaak niet eerst nadenkt over wat ze doet. Zo kwam ze hier dus terecht.
    Extra: Ze speelt gitaar en zingt.

    1 decennium geleden
  • 1Dloveeer

    naam: olivia
    leeftijd: 19
    uiterlijk:http://favim.com/image/215222/olivia
    Wat is haar rol in het verhaal: ze is een super goede vriendin van Louis en ze komt ook goed met de rest van de jongens overeen. Ze gaat veel met hun om.
    Vriendin/vriend van...: Louis
    Karakter:
    Ze houdt van zot doen en plezier maken. Ze is heel sociaal en maakt redelijk rap vrienden. Ze is wel heel koppig en wanneer ze een idee heeft zal ze er ook volledig voor gaan ( op haar manier)
    Extra: je story is echt super xx

    1 decennium geleden
  • tomlinsonbum

    Naam:Rose Avenue
    Leeftijd: 18
    Uiterlijk (mág een foto): klikklik
    Wat is haar rol in het verhaal: Ze was een hoer. Een vriend van Niall had haar een keer mee naar Niall zijn huis genomen. Die vriend ging altijd langs bij Rose. Niall en Rose werden bevriend, en later ook verliefd. Niall had haar geholpen en weggehaald uit het hoerenhuis.
    Vriendin/vriend van..: Niall
    Karakter: Verlegen, maar als het aankomt op seks, is ze heel erg wild. Nieuwsgierig, spontaan, en heel erg zorgzaam en lief.
    Extra: I LOVE YOUR STORY.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen