Foto bij Four II Swan Odair

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • elated

    oooo kleine finnick super cute <3<3

    1 decennium geleden
  • Mundane

    Ik zie opeens random dat ik hier nog geen reactie heb neergezet, dat is een misdrijf ;O Dus hier komt een stom dood berichtje over het feit dat ik me eigenlijk moet omkleden, maar ik heb geen zin, geen zin in schooooool ;( Vooral niet in vandaag, blokuur Frans, blokuur economie, blokuur Duits.. Wat is dat nou voor een dag? Oh en morgen heb ik sportdag, SOFTBAL O.o Ik suck in softbal, ik kan de bal nooit slaan. Komt dat door mij? Nee, dat komt door de bal. Ik besef me opeens, wat nou als ik in de arena een softbal knuppel kreeg? Dan kan ik niet mikken en kan ik mensen hun hoofd niet inslaan, zie je het al voor je? Tribuut met knuppel maakt zich klaar om random persoontje de hersens in te slaan, tribuut mist. Dat is niet zo... Slim :Y)
    Maar nu, dat was een heel interessant verhaal, maar laat ik maar weer naar belangrijke dingen gaan, zoals het feit dat ik dit verhaal awesome vind. Finnick is gewoon de cuteste cutie ooit en de rest zijn ook allemaal awesome. Want tjaa, jij hebt ze grotendeels bedacht, dus jij bent awesome. Conclusie, awesome :D
    Nu ga ik omkleden, anders kom ik te laat op school (A) Tot vanmiddag op msn? (nerd)

    xx <333 you. (:

    1 decennium geleden
  • marjorie

    Me gusta Finnick <3 Nee serieus, ik ben echt Finnick verslaafd! :3 Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Finnick is leuk. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen