‘Hello World, this is me.’ Niet te geloven, dit is de zin waar het allemaal mee begon. Mijn allereerste zin van mijn allereerste ustream. Wie had ooit kunnen denken óf durven dromen dat, wat begon als een spelletje, zou kunnen uitdraaien tot dit. Zie mij hier nu zitten,op weg naar Londen om er mijn eigen show te gaan presenteren. 19 jaar en al een fenomeen. Ik wil helemaal niet stoefen, maar wie kan er op zijn 19e al zeggen dat hij/zij een eigen show mag presenteren? Juist ja, niet veel.

1 jaar geleden.

‘I’m home!’ Schreeuwde ik door het huis, waarna ik wat gestommel in de keuken hoorde. ‘Garcia, I’m in the kitchen.’ Even heb ik gedacht om te roepen dat ik dit reeds gehoord had, maar ik zweeg en begaf me naar de keuken. ‘How was your day, mom?’ Grijnsde ik breed. ‘Wow, you’re happy today. But it was fine, yours?’ Ik antwoordde al lachend dat de mijne geslaagd was, aangezien de zomervakantie aangebroken was. Ik wilde net wat te drinken pakken, toen de deur met een ruk werd dichtgeslagen. Same old story again, mijn papa was thuis. ‘Maria, where are you and where’s the food?’ Mijn papa klonk boos en hij had weer eens gedronken, dat was duidelijk aan zijn stem te horen. Mama antwoordde niet en ging verder met het bereiden van de pasta. Ik mimede mijn mama dat ik naar boven ging, aangezien ik geen zin had om weer een ruzie aan te horen, en na een kort knikje, vervolgde ik dan ook al snel mijn weg naar boven. Eens boven begon de verveling al snel toe te slaan en voor ik het goed en wel besefte had ik mijn computer al opgestart, op zoek naar iets om te doen. Toen een geweldig idee mij meester maakte, zocht ik mijn camera en begon ik op twitter te typen. @GarciaMarie: Hey guys, the first day of the holidays. I’m pretty excited, but also bored. But I decided to do a ustream. Join me xx
Hello, world, this is me. I’m Garcia Marie-Fleure Gomez-Leukemans. I know it’s a long name, so you can call me Garcia. So I already told you, it’s my first day of the holidays. And I’m pretty excited, but bored. If you know something that I can do during the holidays, please comment below.
Als snel kreeg ik vele antwoorden terug gestuurde en ik merkte dat ik ondertussen al zo’n 2000 viewers had. ‘Diner’s ready!’ Hoorde ik de bekende stem van mijn moeder beneden aan de trap roepen. Ik mompelde snel iets wat op een ‘I’m coming’ moest lijken en zei gedag tegen mijn volgers.
That’s how it all started.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen