Foto bij Prologue~ Daily Life Of An Anorexic Girl

'Het is 2 uur 's nachts, het licht in mijn kamer brand nogsteeds. Ik kan gewoon niet slapen.' In mijn hoofd ga ik na wat ik die dag allemaal gelezen heb. 'Shitzooi, weer zo idioot veel! Ik kan ook nooit iets goed doen... Ik durf niet te slapen, mijn hart is nu zo zwak dat ik bang ben dat ik misschien niet meer wakker word. Wel 1000 dingen gaan door mijn hoofd; ben ik te dik, kan ik überhaupt wel iéts goed doen, waarom haat iedereen mij, ik heb het gevoel dat ik altijd alleen, maar waarom? Ik denk na en voor ik het weet gaat de wekker. Weer een nacht niet geslapen, ik ben zo verschikkelijk moe nu, maar mn ogen dicht doen, nee, dat durf ik niet.
Ohja, ik ben Sophie een 15 jarig meisje met een eetprobleem. Ik hou van zingen, tekenen, msnnen en ohja ook van afvallen en snijden. Ik zal beginnen bij het begin, anders is het heel lastig om mij te begrijpen.


Als je er geen bal aan vindt, lees dan vooral niet verder.

Reageer (6)

  • MrsJedward

    snijden doe je echt niet voor het plezier, en als jij je daarna opgelucht voelt, sorry, maar dan heb je een probleem..
    Mensen die zich snijden, doen dat om even hun andere problemen te vergeten en zich alleen maar op de pijn van de wonden te focussen. Daarna voelen ze zich ook niet super, want ze beseffen wat ze gedaan hebben en moeten dat nu wegsteken voor de hele wereld.. Later, als ze zich weer slecht voelen, gaan ze zich vaak terug snijden omdat ze weten dat dit de rest even deed vergeten. Het bekakte gevoel dat niemand het mag zien, vergeten ze dan even..

    Vermageren en anorexia hebben doet ook niemand voor zijn plezier, dus ik vind dat dit echt slecht verwoord staat.. Het spijt me zeer..

    1 decennium geleden
  • Bughead

    Ik heb het zelf en ook ik vin het spottend overkomen...

    1 decennium geleden
  • SoftPink

    @ langdon ehmm nouja hoe zal ik dit zeggen. Ik maak een verhaal met deels eigen ervaringen. Dit is hoe ik hier over denk. Ja ik snijd door mn gevoelens, daarna ben ik opgelucht en ja afvallen dat moet ik van mezelf. het went. Als jij ana hebt wil ik graag verder praten hierover en anders *sorry mss klonkt dit lullig* nvm.. x

    1 decennium geleden
  • Langdon

    ik vind het best spottend dat je neerzet ik houdt van afvallen en snijden want serrieus, mensen met anorexia doen het niet omdat ze ervan houden en snijden doe je ookniet voor de lol. ik weet dat het maar een verhaal is maar het komt nouja..lullig over

    1 decennium geleden
  • xDesire

    Sorry, ik vind sommige stukjes niet echt serieus overkomen en wat overdreven, maar veel succes met je story!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen