Foto bij Requests

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (38)

  • Misschaosx

    Bromance: Nee, wat is dat eigenlijk bwahaha!

    Naam persoon: Jayde Hillkens
    Leeftijd: 20
    Genre: Romance, Drama
    Verhaallijn: Jayde zing als een tijdje bij de kroeg in de buurt van haar huis. Daar ontmoet ze Liam. Ze worden verliefd maar Jayde is best onzeker over zichzelf en denk soms dat ze niet goed genoeg is voor Liam en dat hij beter verliefd. Liam is het daar niet mee eens
    Le boy: Liam

    7 jaar geleden
  • MaritxCrazy12

    Bromamce(?): JA!!!
    Naam hoofdpersoon: Louis
    Leeftijd: 23
    Uiterlijk: weet je wel
    Genere: liefde, romantiek en fantasie
    Verhaallijn: Louis is tot over zijn oren verliefd op zijn buurjongen, Harry. Op een dag geeft die een feestje en nodigt hij Louis uit. Na een tijdje te hebb gepraat, begint Harry wartaal uit te slaan. Louis is nog clean en als hij de jongen naar bed brengt, zoent Harry hem. Volgende morgen vraagt Louis over de nacht daarvoor en bekent Harry zijn gevoelens.
    Le boy: LARRY!!!!
    Voor(?): Me, de die harde larry shipper

    9 jaar geleden
  • Horlinson

    Bromance? Nee.
    Naam hoofdpersoon? Janny
    Leeftijd? 18.
    Karakter? Zelfzeker, lief, onafhankelijk, sportief.
    Uiterlijk? Bruin en lang haar, blauwe ogen, slank, 1m70.
    Genre? Romantiek
    Verhaallijn? Janny en Niall zitten bij elkaar in de klas. Niall is de populairste jongen van de school. Janny is ook populair, maar om een onverklaarbare reden haat Niall haar. Hij pest haar door een spelletje met haar te spelen en haar te verleiden. Janny is allang verliefd op Niall, maar wijst hem toch af omdat ze weet dat hij haar voor de gek houdt. Niall wordt jaloers op hoe Janny omgaat met haar beste vriend Louis en haar talenten bij gym, waardoor zijn pesterijen nog erger worden. Uiteindelijk bekent hij dat hij allang verliefd was op Janny en geeft ook zij toe.
    Le boy? Niall.

    9 jaar geleden
  • Translator

    Naam hoofdpersoon: Lisa Collins
    Leeftijd: 20 jaar
    Karakter: Ze is heel erg verlegen en bang voor wat de anderen van haar vinden. Ze durft niemand behalve de mensen die ze echt goed kent in de ogen te kijken, zelfs niet als het vrienden van haar beste vriend zijn. Zelfs als haar beste vriend bij haar is toch klapt ze dicht. En als er onbekenden in hun buurt komen durft ze zelfs bijna niet meer tegen haar beste vriend praten. Maar bij de mensen die ze echt goed kent is ze de gekste persoon van de hoop.
    Uiterlijk: Halflang blond haar, blauwe ogen. Normale lengte.


    Genre: Romantiek, (misschien een beetje drama), fanfiction
    Verhaallijn(?): Lisa ontmoet Niall bij haar beste vriend Liam. Omdat Lisa zo verlegen is klapt ze helemaal dicht van zodra iemand die ze niet of niet goed kent in haar buurt komt. Dan zegt ze niets of heel weinig. Niall is op de één of andere manier geïnteresseerd in haar en wil haar wat losser krijgen wat zeer moeilijk verloopt. Hij is wat jaloers op Liam omdat ze bij hem wel haarzelf is.
    Le boy:Niall Horan
    Voor(?): MIj

    9 jaar geleden
  • Yanimal

    Bromance(?): Nee :)
    Naam hoofdpersoon: Rose Laroque
    Leeftijd:20
    Karakter: Zegt niet veel, komt wel op voor haar mening, grappig, sarcastisch
    Uiterlijk: Blond haar, hazelnootbruine ogen met groene rand, gewoon gestalte
    Genre: Romantiek, drama
    Verhaallijn(?): Harry is helemaal van zijn melk door Rose. Er ontstaat nogal een spanning tussen hen, maar Rose twijfelt over Harry zijn gevoelens, terwijl hij eigenlijk stapelverliefd is op haar.
    Le boy: Harry Styles
    Voor(?): Mij :D

    Avast bedankt, ik heb een abo genomen! :D

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen