Foto bij O6O.

nu is het écht niet lang meer.

(enkele hoofdstukken)

Ik wordt op een groezelige manier wakker, ik weet dat ik naakt ben en dat dit niet mijn huis is. Heftige beelden van de voorbije nacht komen terug, wil ik het zelfs nog weten? Het was leuk geweest, misschien wel meer dan leuk. Zouden we 'puur genot' kunnen zeggen?
Maar was het wel juist is het niet goor en vies? Ik kijk opzij en besef me dat het verre van was en leg me dicht tegen de jongen naast me aan. Zo houden we elkaar warm. Ik kus hem zacht in zijn nek en zet zachte beetjes, waar hij los doorheen slaapt.
Hij mompelt in zijn slaap, een hoop namen die ik niet ken. Wat als ik maar een Toy Boy ben? En al die namen zijn andere Toy Boys zijn? en misschien zit er daar ergens wel een échte liefde tussen.
Dan hoor ik mijn naam, ik beeld het me vast in, maar mijn naam klinkt veel tederder dan al die andere namen. Veel oprechter, het is bijna het zelfde als. "Ik houdt van jouw" of een trouwbelofte, zonder het gesnik dan.
Hij wordt wakker en ik duw hem een zoen op zijn neus. "Ik ga me even omkleden, schoonheid." zegt ik droogjes. Hij knikt, duidelijk nog een roes. Ik sta op en wandel neem mijn ondergoed uit mijn tas, neem mijn broek en shirt en trek alles snel aan.
Hij kijkt me even verward aan, maar dan verschijnt er een geniepige grijns op zijn lippen.
Niet veel later is hij ook aangekleed en staart hij voor zich uit terwijl we eten, zoals hij altijd doet tijdens het eten.
Toch voelt het niet goed, om niet te weten of hij me wel echt wilt of hij écht geen player is. Ik besluit het onderwerp aan te kaarten.
"Harry." begin ik evenwichtig. Hij houdt zijn hoofd schuin, als teken dat hij luistert.
"Ik heb foto's van je gezien bij mijn neef thuis, van jouw op feestjes." begin ik vlotjes, maar verder ga ik niet want ik zie zijn gezicht al verwringen. Hij wilt een uitleg starten, maar aan zijn gezicht zie ik al dat hij niet weet wat voor excuus hij uit te kast zou moeten trekken, misschien zou hij beter eens uit de kast komen voor heel de wereld, in plaats van voor de helft maar.
"Ik snap het al." zeg ik na enkele "um's" en "ah's" te hebben gehoord. Ik raap mijn tas van de grond, trek snel mijn jas en sjaal aan en loop naar de deur. Waarom heb ik me überhaupt aan hem overgegeven, gisterenavond had er écht wel overgegaan. Als ik toch enkel een speeltje ben, doe ik vast mijn job goed.

Reageer (4)

  • Oosterloo

    God, ga verder <3

    1 decennium geleden
  • Gouis

    Aaaaaaawwwwh ):
    Poor lou
    Sneeeeel verder! <3

    1 decennium geleden
  • Nemph

    ieel. zie mijn timing.

    1 decennium geleden
  • Nemph

    Heel goed, spijtig dat je er niet voor betaalt word, Lou. (joehoe)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen