Foto bij OO9.

Deze is voor Vivian, omdat we nu niet alleen elkaar followen op Twitter (ghehe),maar ook omdat ze nooit moet vergeten dat op dagen wanneer je een beetje down bent, soms een beetje Niall alles is wat je op dat moment weer kan laten lachen! All you need is Niaaaaall. <3

Sorry dat deze zo laat geactiveerd is. Ik moest dit stukje helemaal opnieuw schrijven omdat ik hem vergeten was op school, en toen mocht ik eigenlijk niet meer op de pc dus ik heb alles op m'n iPod getypt, ghehe.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (77)

  • MyMalik

    Hahahahahahaah die laatste 3 zinnen hahahahahaha, je schrijft echt prachtig! Geen wonder dat je zoveel abo's hebt, sorry als dit verhaal nog bezig zo zijn, had ik echt een abo genomen, weet je wat?? Ik neem toch een abo! (Ter ere van je prachtige verhaal!)

    Xx mij!

    1 decennium geleden
  • TheBlueJay

    XD de laatste paar worden/zinnen echt weer typies naijl

    1 decennium geleden
  • exhale

    je schrijft zo goed!!! soms zit ik gwn stom te grijnzen bij stukjes en dan merk ik dat zelf niet eens xD

    1 decennium geleden
  • Charlotteee1

    Dat einde xd I love it en trouwens toen mn moeder me riep om te gaan eten ik kon nauwelijks afstand doen van mn laptop ik zat echt in het verhaal <3

    1 decennium geleden
  • FxckNiall

    Jij bent degene die mij keihard (onbewust) laat lachen midden in de overvolle kamer. (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen