Foto bij O5O.

Wie wilt het eerste deel van mijn ZIAM 2-shot geactiveerd?

Hij rolt opzij in mijn bed om me ruimte te geven, maar ik schud vrijwel meteen mijn hoofd en wijs naar hoe gruwelijk ik er nog uitzie en dan wijs ik naar hem. "We zouden ons beter eerst wassen." Ik open de deur naar mijn badkamer en doe wat warm water in de gootsteen.
"Ga maar op de badrand zitten." zeg ik na ik er een stapel handdoeken heb over gegooid zodat hij zacht zou zitten. Hij gaat als een klein kind zitten met een grijns van oor tot oor.
Ik neem een washandje en drenk deze met het heerlijk warme water om dan voor Harry, op mijn hukken, te gaan zitten en hem lachend aan te staren.
Hij doet zijn ogen dicht en ik begin aan de schoonmaak beurt. Eerst verwijder ik de windel en begin dan het rode spul voorzichtig van zijn voorhoofd te deppen.
Na 5 minuten ben ik nog steeds geconcentreerd aan het vegen en deppen aan zijn gezicht en hij staart ondertussen geamuseerd naar me. Als ik klaar ben met zijn gezicht zegt hij: "Nu jij!" hij wilt opspringen maar ik houdt hem tegen. "Shirt uit." zeg ik snel, hij haalt één wenkbrauw op maar trekt het dan toch uit. Ik ga nu op mijn knieën zitten, en probeer te negeren wat voor goddelijk lichaam het wel niet is en dep de rode vegen die door zijn t-shirt heen waren gekomen van zijn borstkas.
Ik kijk omhoog en zie Harry op zijn lip bijten. "Spijtig dat jouw lichaam niet onder de kindersmink zit." zegt hij betuttelt met zijn onderlip naar voor gestoken. Ik grijns terug naar hem, maar gewoon door met vegen, die jongen zat werkelijk helemaal onder het nepbloed.
Uiteindelijk was het mijn beurt en zat ik blij op de badrand met mijn benen te wiebelen en naar hem te grijnzen als hij het washandje Louis-klaar maakt. Ook hij gaat op diezelfde manier voor me zitten, zoals ik bij hem deed en begint met vegen.
Bij mij was er net iets meer werk, door al het wit dat me op een lijk had moeten doen lijken.
"Je leeft terug." zegt hij trots na 5 minuten flink vegen. Ik sta op en kijk in de spiegel, ik had inderdaad mijn mooi bruin kleurtje terug.
"Kunnen we nu naar bed?" vraagt hij bijna smekend. Ik knik van ja en trek mijn gilet en hemd in één vlotte beweging uit alvoorens we weer mijn kamer in gingen.
Harry had willen vertrekken maar nu stond hij stil naar mijn borstkas te gapen, iets wat flateerend overkwam, maar ook enorm ongemakkelijk.
Hij port met 1 vinger in mijn buik en blijft maar staren, na een tijdje krijg ik er genoeg van en trek hem tegen me aan. Onze borstkassen raken elkaar en dat zorgt voor een hoop tintelingen bij mij. Op een vlotte manier leg ik mijn arm rond zijn benen en hef hem zo op als een baby.
"Wij gaan naar bed, schat." zeg ik vastberaden als ik met mijn voet de deur wat verder open doe en hem zo op bed neerplof. Ik wandel naar mijn kast en zoek een slaapshort, want in deze jeans slapen leek me verre van comfortabel. Ik wissel mijn broek en als ik me naar mijn vriendje omdraai zie ik dat zijn gezicht wel erg rood lijkt. "Wat is er?" vraag ik een beetje plagend. Ik kruip tegen hem aan en duw een kus op zijn neus. "Slaapwel, Hazza."

Reageer (6)

  • Moustaches

    aaahw!! zo schattig!!
    snel verder<33 (flower)

    1 decennium geleden
  • Oosterloo

    NAAAWH GEEEEN SEEKS?
    OMG SNEL VEWRDER

    1 decennium geleden
  • StarNiall

    LARRYPORN moet echt gewoon.:3
    X

    1 decennium geleden
  • Mafia

    Maar het is wel mega schattig. (bloos)

    1 decennium geleden
  • Mafia

    Geen seks?! WTF GEEN SEKS?!
    ALS JIJ NU NIET SUPERSNEL SEKS GAAT SCHRIJVEN DAN EZDMFKLREKJFELM WORD IK KWAAD.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen