Foto bij O11.

aww jullie zijn te lief!

"May,
Ik moet toegeven dat ik misschien wel iets voor je voel.
Ontmoet me om 3 uur voor de cinema.
"
May toont me het bericht dat ze van Niall had gekregen, Harry had het goed gespeelt. "Aww zo mooi!" lach ik blij en besef dat het al 2 uur is. "Zou je niet iets leuk aan trekken?" grijns ik, meteen schiet ze in de stress en stuurt me haar huis uit. "Snel! Snel! Ik heb niets om aan te trekken!" had ze gezucht, ze heeft minstens 40 jurkjes, hoe moeilijk kan het zijn?
Ik loop op mijn gemak naar het plein, daar zou ik Harry treffen, die voor het berichtje had gezorgd.
En trust me, ik had ook voor iets gezorgd. Toen ik May even had kunnen afleiden gisteren had'k een sms naar Niall gestuurd, met haar gsm.
Er stond iets in de zelfde aard in, zelfde locatie, zelfde uur.
"Hallo." zeg ik ongemakkelijk zwaaiend als ik Harry al op het plein zie staan, hij kijkt naar zijn schoenen. "Hoi." zegt hij droog terug, we lopen zwijgend naar de cinema en zetten ons neer om voor de film iets te drinken. Harry vraagt of een cola voor me goed is, ik knik en hij gaat twee flesjes halen voor ons. Hij loopt van me weg en ik zie nu enkel nog de achterkant van zijn getailleerd vestje over de bar leunen om zijn bestelling te doen.
Zijn haar springt vrolijk alle kanten uit vandaag en hij draagt een beige broek en donkerbruine sneakers, hij zag er altijd geweldig uit.
Ik had gisteren avond steeds aan hem gedacht, non-stop. Mijn hand gaat zenuwachtig door mijn haar, hij trilt even zenuwachtig met zijn been terwijl hij wacht tot hij de twee cola's krijgt van de jonge man achter de bar.
Ik voel hoe mijn hoofd lichter wordt als hij zich naar me omdraait en mijn hele ziel doorboort, voetjes op de grond, Lou.

Reageer (5)

  • HarrysWife

    Love it! Snel verder! x

    1 decennium geleden
  • Oosterloo

    omfg i love this story <3
    snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Salute

    (H)
    Snel verder!! <333

    1 decennium geleden
  • ardjan

    haha die laatste zin xD oow echt i'm in love with your story!!!!! hier heb je een boeketje: (flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower) :)

    1 decennium geleden
  • Mafia

    Snelverder!x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen