Anne riep Zayn en ze sprongen vervolgens in het water. Anne trok Brook van Elena af en kreeg daarbij een harde klap in haar gezicht. ‘Dat ziet er niet goed uit, als ze pech heeft is hij gebroken.’ Mompelde Hazel, doelend op de neus van Anne. Zayn legde met moeite Elena op de kant en Anne duwde Brook weg. Brook haalde nog een keer uit en Anne begon te wankelen. ‘Serieus, die gaat klappen krijgen.’ mompelde Hazel en ze wou het water in springen. ‘Sla haar niet, anders moet je weg.’ Zei en ik sprong het water in. Hazel hielp me met Anne uit het water krijgen, terwijl Hazel ondertussen Brook goed in de gaten hield. Volgens mij heeft ze echt zin om een paar klappen uit te delen. ‘Kom, we brengen Anne weg, Zayn let wel op Elena.’ Zei Hazel en ze ondersteunde Anne aan de ene kant. Ik pakte haar aan de andere kant vast, op naar de ziekenboeg! Als die hier tenminste is..

Zayn Malik POV.

Ik had mijn haarborstel laten liggen daarstraks, toen we ons moesten voorstellen aan de meiden. Ik was nog niet klaar, dus ik had tijdens het lopen naar het zwembad mijn haar nog snel gedaan. En oke, ik heb er zat van maar dit is juist degene die zo goed is. Ik zag hem al liggen en liep er snel naar toe, de meiden hadden niet eens door dat ik er liep, ze stonden allemaal naar iets in het zwembad te kijken. ‘Zayn help! Brook is Elena aan het verdrinken.’ Riep een van de meiden, volgens mij was het Anne, het meisje waar Liam het de hele tijd over had. Ik ging er snel heen en sprong samen met haar het water in. Ze ontfermde zich over Brook terwijl ik Elena op het droge trok. Elena had haar ogen gesloten, en ik raakte lichtelijk in paniek. Wat moet ik nu doen? Het enige wat ik me kon herinneren was eerst een aantal keer op de borst drukken en als dat niet werkt mond op mond, maar dat heb ik ook maar van een film! Ik moet wel iets gaan doen, anders gaat ze straks dood en is het mijn schuld omdat ik geen actie ondernomen had. Ik legde mijn hand op het midden van Elena haar borstkas en legde mijn andere hand erop. Ik drukte mijn handen voorzichtig naar beneden en liet daarna voorzichtig weer los, anders zou ik misschien wel haar ribben kneuzen, dat is echt een actie voor mij. Ik herhaalde deze beweging een aantal keer maar het werkte niet. Over op mond op mond dan maar. Ik legde mijn vingers onder haar kin zodat haar hoofd wat kantelde, wat er voor zorgde dat haar luchtwegen open zouden zijn. Ja ja, ik heb wel opgelet tijdens de film. Ik kneep haar neus voorzichtig dicht en drukte mijn lippen op die van haar. Ik blies wat lucht en keek daarna of haar borstkas omhoog kwam. Ineens begon ze te proesten en er kwam een golf water uit haar mond. Ze keek me verbaasd aan en ik glimlachte naar haar. ‘Ik zal je wel even naar de ziekenboeg brengen.’ Glimlachte ik. Ik schoof mijn ene hand onder haar knie holtes, en de andere onder haar rug. Ik tilde haar met gemak op en Elena legde haar hoofd tegen mijn borst aan. Zo liepen we richting de ziekenboeg, waar dat andere meisje ook wel zou zijn. Toch nog handig zo’n ziekenboeg, en wij maar denken dat dat niet nodig zou zijn..


Even een kleine mededeling.
De scholen zijn al begonnen, of er gaan mensen aankomende week naar school. Nou gaat dat van mij er iets anders uit zien, ik ga 3 a 4 dagen in de week werken en ik ga 's avonds naar school. Ik heb dus op maandag, en woensdag avond voetbaltrainen en dinsdag en donderdag avond ga ik naar school. Ik heb dus 1 dag in de week vrij + de zondag om te schrijven. Dus het kan zijn dat er ineens een aantal hoofdstukken achter elkaar komen, en dan een aantal dagen niet. Het ligt er maar net aan of ik veel vrije tijd ga krijgen tussen het werken/school door.
Ik hoop dat jullie het begrijpen ^^ (flower)

Reageer (6)

  • aniek1313

    Verder (yeah)

    1 decennium geleden
  • Casanova

    HAHAHAHAHAHAHA ELENA.
    Genius XD

    1 decennium geleden
  • Noorhelm

    Mooi geschrevn!
    x

    1 decennium geleden
  • Allicia

    jawaad HAHAHAHAHAHAH, :)

    1 decennium geleden
  • Queensbury

    ZAYN, DIE ZIEKENBOEG IS NIET NODIG
    Jij mag mijn doktertje wel zijn (wbw)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen