Miley, aub wa hebt gij zeg, waarom doe gij zo jaloers. En ge doe alsof ge haar ni kunt emme, maar ge kent haar helemaal ni! En ieder slecht woord da ge ier over haar zegt is tegen allemaal mensen die van haar houden. Vriendschappelijk wel maar tog!
Nick is het niet normaal da ik jaloers ben ik ben u lief en ge zie ni om naar mij! Pff het is al goe ik ga naam Emily slapen, ik ben het hier beu! Tot morgen, ga maar alleen naar u feest!Mij best, dan heb ik mss nog een goede avond.Best daag!

KatSennKevinBillJoeTomMileyNickGeorg

blablabla
[Bill]
Als we zijn aangekomen in het hotel gaan we nog naar de bar iets drinken. Toen ik mijn cocktail had gekregen kreeg ik een bericht van Tom.

*Haaay broertje :P, kdacht zal ik het goede nieuws even delen met jou, Kat, Joe en Kev. Je zal wel denke hoe weet ik da, 1 woord: Miley. Maar daarover ze is net weg, ze gaat bij een vriendin slapen. Kzal zeggen wa der is gebeurt: Nick had ruzie met haar over Kat. Jaja over Kat, Nick vind het rot dat ze kwaad blijft en Miley werd jaloers. Maar goed we zijn aangekomen. Tot morgen of straks mss.*

Wow dat gaat Kat goe vinde :P begrijpelijk. Ik eig ook wel ik kan die Miley dus egt ni emme hé.
Wie was da Bill?
Ja da wille wij ook wel weten, als et ni stoort natuurlijk. (A)
En wa Joe dus ook wilt zeggen is dat hij het gwn wil weten en dan zeggen dat vrouwen nieuwsgierig zijn :P.
Oké sgoed het was een bericht van Tom, kzal et voorlezen.
Als ik klaar ben kijk ik op van het scherm van mijn gsm en zie recht in 3 paar verbaasde ogen. De eerste die uit zijn woorden raakt is Kevin, benieuwd wat hij gaat zeggen.
Khoop dat Nick het na dit gaat uitmaken met Miss Plakband. Dan zijn we eindelijk van haar verlost.
En waarom zou Nick het uitmaken na een stomme ruzie over mij?
Wel dat zal ik eens vertellen mijn beste Kat. Iedereen die 1 woord kwaad over u zegt in zijn buurt krijgt gegarandeerd ruzie. Want wete Kat, ik zal het maar zeggen want Nick zal et tog ni zeggen. Ge betekend na al die jaren nog heel veel voor hem!
Goed geprobeerd Joe maar het zal ni lukken, dat hij eerst maar eens sorry zegt.
En als hij sorry zou zeggen zou je hem dan vergeven?
Joe stop me zagen! Ander onderwerp.
Oké baas!
Seg Kat hoe is het met u ouders en Sean?
Wel tis der eel goe mee, maar ik wil Frankie eens zien, die was nog mer just gebore.
Je kan er morgen wel naartoe als je wil.
:D Egt? Wonen jullie nog altijd op dezelfde plaats?
Jups
Jeej dan ga ik morgen wel met Senn als jullie gaan repeteren. Maar niets zeggen aan Denise :D het word een verrassing.

[Senn]
Aah gelukkig we zijn van haar af. Die beledigd hier gwn mijn beste vriendin in mijn bijzijn :O. Als Tom mij ni had tegengehouden had ze nu een bloedneus. Hoe houdt Nick et daar mee uit, ik bedoel hij is wel lief en zij is de duivel. En het belangrijkste van al hij verdedigd Kat. Maar goed ik heb Tom en die wil ik voor niets of niemand ruilen. Hé wa doe hij nu weer, ik kan het al raden hij gaat alles tegen Bill zeggen. Typisch maar ja da is ni zo erg, als Bill het weet dan Kat ook. Kzou et haar sowieso zegge maar ja boeit nie. Mss gaat ze nu vriendelijker tegen Nick zijn. Maar nu feestje, Kat zal wel plannen wa we morgen gaan doen.
Wa heb je naar Bill gestuurd schat?
Hoe weet gij da da naar Bill was?
Ik ken u wel al langer dan vandaag ze.
Tja das waar, hier kijk maar, dit heb ik gestuurd. Maar echt Senn ik kan da mens ni emme, die denkt da ze alles is en da ze alles mag door onze vriendin ier zwart te make.
Tis goe Tom, laten we nu maar gwn van het feest genieten. En wat er met Miley gaat gebeuren is de keuze van Nick en da zen nu onze zaken.
:O Maar eig zen da onze zaken wel hé!
Aja? Ben benieuwd welke uitleg ge der nu wer aan ga geve. :P
Pff, kzal maar doen alsof ik da ni em gehoord. Maar ja, als Nick het ni uitmaakt dan zitten wij er op tour wel mee opgescheept. En dan vooral gij en Kat als wij zijn gaan oefenen.
:O Das waar, omg Nick moe zo snel mogelijk van de mens afraken.
Idd maar als ze zo over Kat gaat blijven zagen zal het wel snel veranderen denk ik. Want hij reageerde wel fel en ik denk als ze weer zaagt waar Joe en Kev bij zijn da ze hun gedacht ook wel eens gaan zeggen hoor.
Nu edde wel hoofdpijn zeker Tom?
Waarom moet ik hoofdpijn emme Georg?
Omda ge denkt slimme.
:O Gij ze gemeen. Senn zegt der ook eens iets!
Kom Tom we gaan dansen. :P
Da was ni wa ik in gedachte had maar alé, da is ook goe.

Reageer (1)

  • Instinct

    Nu edde wel hoofdpijn zeker Tom?

    Waarom moet ik hoofdpijn emme Georg?

    Omda ge denkt slimme.

    ===> Das een zalig stuk xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen