Al een geluk dat Kat altijd met ons mee gaat anders zou dit nog langer gaan duren. Soms denk ik dat zij beter weet wat ik wil dan ikzelf. Maar aan de andere kant vind ik het rot voor haar dat ze straks bij de jongens moet zitten die ze liever nooit meer zou zien. En ik weet evengoed als haar dat ze weet wie die ene persoon is die erbij is. Miley, pff ik krijg al de kriebels van da mens als ik nog maar aan haar naam denk. Ookal ken ik der niet eens heb ik al aan een hekel aan der over wat Kat zegt over der.
Als je het mij vraagt is het een wandelende barbiepop, ik snap niet dat die Nick op da mens valt die kan zoveel beter krijgen. En dan denk ik vooral aan onze Kat, maar die wordt momenteel nog liever ziek dan dat ze straks ook daadwerkelijk met hun te praatten.

Samen met de andere stap ik in de Hummer die ons naar de stad brengt. En dat terwijl ons personeel onze koffers naar het hotel en de juiste kamers brengt. Dat is pas echte luxe :P.

Tralala kweet nx om ier te zette xD
*Ondertussen bij de Jonas Brothers*

’Oke jongens ik heb jullie lang genoeg in spanning gehouden over wie die groep nu is’
‘Ja we zijn zo gespannen :P
‘Joe, wil je het weten of niet want anders kan ik weer gaan hoor’
‘Nene zeg het maar ge moe nie naar die zen gezever luisteren’
‘Oké dan zal ik het voor u, Nick en Miley zeggen want Joe is precies niet geïnteresseerd. *f*Tot ik ben uitgepraat natuurlijk.*f*
De groep gaat jullie niet bekend voorkomen maar in Europa zijn ze heel beroemd. De naam van de groep is Tokio Hotel. Het zijn 4 jongens waaronder een tweeling en ze komen uit Duitsland. Tom en Bill zijn de jongste dan heb je Gustav en als oudste Georg. En dan het deel dat vooral Joe gaat interesseren ze hebben 2 meisjes bij zich. Hoe oud ze zijn en hoe ze heten weet ik niet maar ik weet wel dat 1 van de 2 het lief is van Tom en de ander de beste vriendin is van Bill.’
‘Toch alleen maar de beste vriendin hé niets meer hé?’
‘Nee Joe niets meer. Dat was het dan denk ik… Ow nee voor ik het vergeet jullie hebben vanavond een diner met de dames en TH in kwestie en Miley jij mag natuurlijk ook mee. Nog vragen dan kan ik jullie laten.’
‘Wat vanavond maar dat gaat niet ik ga met Nick naar de cinema!’
‘Tja Miley dat zal dan toch wel een andere keer moeten, dat overleef je toch wel.’
‘Ne Kevin dat overleef ik niet!’
‘Ooh wat jammer nou, wie moet er voor de begrafenis zorgen ik, Kevin of Nick?’
‘Nick zeg eens iets tegen hun!’
‘Huh wat?’
‘Ik zei net dat je iets tegen hun moet zeggen!’
‘Waarom moet ik iets tegen hen zeggen? Ik weet niet eens waar dit over gaat ik was aan het denken over die gaste van TH en die 2 maskes.’
‘Wat?! Ben ik niet goed genoeg ofzo?’
‘Trlk wel schat.’


[Joe]
Pff weer Miley een hele avond aan Nick zijn arm, ik hoop dat die chick een beetje meevalt anders kan het nog een lange avond worden.

[Kevin]
Sinds de manager zei dat de jongens uit Duitsland komen en dat ze 2 meisjes bij hadden was Nick er niet meer met zijn gedachten bij. Ik weet al waar hij aan denkt Kat zij was verhuisd naar Duitsland, Nick hield ziels veel van haar maar dat wist ze niet.
De kans is klein dat het Kat is, hoeveel meisjes lopen er wel niet rond in Duitsland die bevriend kunnen zij met de gasten van TH.
Maar dan nog de gedachte was bij mij ook even komen opsteken.
En als het Kat dan was zouden we haar dan nog herkennen na al die jaren, wij zijn nog geen haar veranderd maar zij wrs wel. Ook wie zegt dat ze tegen ons wil praatten wij namen niet meer op toen ze belde de laatste jaren en nu ze niet meer belt voel ik me schuldig.
Schuldig dat ik er niet was voor haar toen ze me nodig had, schuldig dat ik geen luisterend oor was toen ze haar problemen aan iemand kwijt moest.
Voor Joe was ze gwn een vriendin dus die is alleen maar een vriendin kwijt, Nick was zijn grootte liefde kwijt en ik, ik ben een zus kwijt.
Want dat was Kat voor mij een zus en ik weet dat ik een broer voor haar was. Ik zou al blij mogen zijn dat ze terug tegen me zou spreken.
Stop het Kevin hoogst waarschijnlijk is het Kat niet en zit jij jezelf nu dingen te verwijten en sentimenteel te doen.

Reageer (1)

  • Instinct

    Dé Chick !

    Wel erg :O xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen