Heb niet zo veel te zeggen eig
maak hem maar gwn

I live to fast, and I know I will lose them
Dit ben je op de foto


Haay ik ben Katherina of zoals men vriende me noeme Kat. Ik ben 15 jaar en ik woon in Duitsland, ook ben ik de grootste steun en toeverlaat van Bill.
Ja de Bill Kaulitz maar versta me niet verkeerd ik ben zen vriendin niet hoor, ik ben gwn zijn beste vriendin die er altijd voor hem zal zijn. De paparazzi roddelt wel dat ik “Bill zijn lief” zou zijn, maar daar is helemaal niets van waar.
Ik woon nu al van mijn 7 jaar in Duitsland, ik kom dus eigenlijk uit Amerika , ik help Bill meestal dan ook met het vertalen van hun liedjes.
In Amerika heb ik mijn 3 beste vrienden moeten achterlaten, we beloofde iedere dag te bellen.
Maar eer zit dus ook een negatieve kant aan na een tijd was ik de enige die nog belde. Hun excuus? Ze hebben het te druk, ja ook zij zijn nu beroemd.
Tot over een paar jaar geleden belde ik hen iedere avond maar namen ze nooit meer op. Bill heeft me er boven op geholpen en ik heb ze achter me gelaten wetende dat ik ziels veel van ze hou. Vooral dan van de jongste van de 3.
Maar genoeg daarover, omdat Bill wil dat ik overal ga en sta waar hij is ga ik dus iedere keer mee op tour.
Heel leuk, echt waar de jongens zijn iedere keer weer zo lief voor me. Georg en Gustav zijn net als 2 broers voor me, als we dan op tour zijn vrolijke zij me weer op als ik moet denken aan me tweelingbroer en men ouders.
Ja ik heb een tweelingbroer :D genaamd Sean, we zijn net 2 handen op 1 buik :D. Hij blijft wel samen thuis met men ouders als we weg zijn maar hij belt wel vaak, ook omdat Tom zijn beste vriend is waarschijnlijk ;).
Over mijn ouders valt niet veel te vertellen hé :P ze zijn na al die jaren nog altijd dolgelukkig samen.
En dan als laatste maar zeker 1 van de beste mijn beste vriendin Senna (of gwn Senn) ze is 16 en het lief van 3 maal rade Tom ja. Hij is echt niet zo’n player zoals iedereen beweert, alé toch niet meer hij is helemaal veranderd sinds hij met Senn is.
Op Tom en Senn na zijn we dus gwn lekker gezellig met zen alle vrijgezel :D.

Reageer (1)

  • Instinct

    Zeker verder gaan !!!

    Anders kom ik u kietelen en martelen :Y)
    Whahaaaa !

    Snel Verder !!!


    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen