I AM BACK ON QUIZLET! Ik heb namelijk drie verschrikkelijk lange maanden vakantie voordat ik naar de universiteit moet (jaja, ik ben afgestudeerd ondertussen) én ik ben van plan om terug te schrijven. Hoewel ik, denk ik, eerst heel dit volledige verhaal zélf eens ga herlezen.. Gewoon om later niks over het hoofd te zien en voor situaties komen te staan die niet kloppen x)

Anyway, ik wou dat ik helemaal terug was, sterker dan ooit.. Maar dat is helaas niet het geval.. Er is sinds mijn vorige bericht nóg meer gebeurd, dingen die ik zelf niet voor mogelijk had kunnen zien, maargoed... Ik ben behoorlijk alleen, zonder te weten wie mijn echte vrienden zijn, als ik die nog heb tenminste.

Dat is dan ook de reden waarom ik hoop dat jullie geduld met me hebben en dit verhaal nog steeds met evenveel passie als vroeger kunnen lezen. Hoewel ik er kan inkomen dat je misschien eerst een paar deeltjes zal moeten terugkeren om ook nog maar te wéten waarover dit gaat.

Bedankt, aan de abo's die blijven en de mensen die straks een reactie voor me zullen neerzetten (:
Lots of love <3

“Je zal het vandaag zonder ons moeten doen vrees ik”, zei Tom toen Bill en ik een tijd later aan de ontbijttafel verschenen. Tom was zelf nog bezig met het smeren van zijn boterham, dus ik veronderstelde dat hij nog niet zo erg lang op was. Het is te zeggen, dat hij nog niet zo lang beneden was, want ik vroeg me af of hij er nog in geslaagd is om te slapen. Zijn haar was nog nat, wat erop wees dat hij eerst een douche genomen had.
“Hoe bedoel je?” Vragend keek ik naar Bill, maar hij haalde zijn schouders op als teken dat hij ook van niets wist. Ik ging tegenover hem neerzitten en schonk voor mezelf en voor Bill een kop koffie in.
“Onze manager belde daarstraks, hij wil dat we langskomen.” Ik zag Tom schuin en onopvallend naar Bill kijken die alleen maar een luchtige ‘o’ kon uitbrengen. We hadden allemaal wel een soort van vermoeden wat dat zou gaan betekenen.
“En zei hij ook waarom?” probeerde Bill, hoewel hij zelf wel enkele mogelijk correcte antwoorden in zijn hoofd had. Tom schudde zijn hoofd en keek zijn broertje strak aan. “Volgens mij kan je dat zelf wel raden, toch?” Daarna wierp Tom een vluchtige blik op mij. “Wat? Gaat dit om mij?” vroeg ik nogal geschrokken.
Tom haalde zijn schouders op. “Het zou kunnen, met dat je een relatie hebt met Bill. Misschien wil hij eens zien wat voor persoontje je bent, of misschien wil hij je in een interview, ik weet het niet. Hij kan het ook over onze muziek en touren willen hebben.” Hij haalde wat onverschillig zijn schouders op, alsof het hem niet zoveel kon uitmaken. Ik daarentegen keek van Tom weer naar Bill en toen weer opnieuw naar Tom. “Maak je niet druk, liefje. Het is vast niks bijzonders”, probeerde Bill mij gerust te stellen. Vast wel, ik kon zo aan zijn gezichtsuitdrukking zien dat hij zich er ook maar wat onwennig bij voelde en niet echt wist wat hij moest denken.
“Laten we er nu even over ophouden. Bill en ik vertellen het je vanavond wel als we terug thuis zijn.” Ik knikte. Het was nu niet zo dat ik geen belangrijkere zorgen aan mijn hoofd had dan dat.
“Goed geslapen trouwens? Je ziet er maar wat mottig uit en dat terwijl je net uit de douche komt.” Ik kon Bill wel een klap om zijn oren geven. Ik bleef naar beneden kijken en concentreerde me het smeren van een tweede boterham. Er weerklonk alleen maar wat gemompel uit Tom zijn mond. Ik durfde geen van beiden aankijken, want ik voelde me schuldig. Schuldig omdat ik Tom hiermee had opgezadeld en zo uit zijn slaap gehouden had, maar ik had ook nog eens een schuldgevoel tegenover Bill omdat ik en Tom een soort van geheim hadden waar hij niets van afweet.
Om mezelf weg te krijgen van dat onwennige moment, stond ik op met nog een halve boterham in mijn hand.
“Ik ga douchen.” Ik liep langs Bill en gaf hem een kusje op zijn voorhoofd. “Overleef jij het hier wel?” vroeg hij bezorgd. “Natuurlijk wel”, glimlachte ik. Ik griste mijn handtas mee die ik ergens in de gang had achtergelaten en liep de trap op. Het eerste wat ik deed toen ik de badkamer bereikt had, was het innemen van mijn eerste portie pillen van de dag. Ik vulde een beker met kraantjeswater van de lavabo en slikte ze een voor een door. Ik verstopte het doosje weer in mijn handtas en plaatste ze naast ze deur. Amper een paar tellen later hoorde ik hoe de auto gestart werd, wat wilde zeggen dat de tweeling op het punt stond om te vertrekken. Heerlijk, dacht ik, zo’n dagje voor mezelf, zonder een masker te moeten ophouden. Ik ontdeed me van mijn slaapkledij en schakelde het kleine radiootje aan voordat ik de douchecabine instapte. Een betoverende vrouwenstem drong tot me door. Het was een of andere Duitse artiest die ik niet kende, maar die me op de een of andere manier wel aansprak. Liebe heißt Schmerz, wenn ich dich seh´. Komm sag mir warum tut Liebe weh und bist du bei mir, dann ist es als wenn zwei Welten aufeinanderprallen.

Willen jullie ajb een reactie voor me achterlaten?
Dat ik weet of hieraan schrijven echt wel nog zin heeft x)
<3

Reageer (5)

  • NoDeatheater

    Yeah, ik werd helemaal blij toen ik het mailtje van je zag :P

    Sterkte met alles enzo!

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Yeuy. En allereeeeerst: GEFELICITEEEERD MET AFSTUDEREN <3
    En over dat vrienden ding-geval. Misschien is het daarom ook goed om op Quizlet te zijn, want ervaring leert mij dat het soms gemakkelijker is om met iemand te praten wanneer je diegene niet echt kent. En het via internet is. Ik denk dat iedereen wel een tijd meemaakt zoals jij nu, en dat het ons sterker maakt wanneer we er eenmaal uit zijn. Dat klinkt misschien cliché, maar het komt vanzelf goed. En wie weet, misschien doet de universiteit wel geweldige dingen met je, leer je leuke, nieuwe mensen kennen en wordt het de tijd van je leven?
    En, je verhaal. Het is nog altijd zo goed als eerder. Weet je, dus ik houd mijn abbo wel, no matter what. Hoewel je dat ook wel weet. Ik heb dit verhaal echt zo gemist, dat ik, toen ik mijn mail zag, echt iets had van: whut? En toen zag ik dit hoofdstuk. En it made me smile. Want dit verhaal kan mij vrolijk maken hoewel het helemaal geen vrolijk verhaal is. Het kost me ook totaal geen moeite om er weer in te zitten en te begrijpen waar alles om draait. Je weet onderhand toch ook wel dat ik altijd blijf lezen. Ik hou te veel van dit verhaal om mijn abbo op te geven, en wees eerlijk, hoeveel moeite kost dat nu?
    Ik hoop echt dat je weer gaat schrijven, maakt niet uit op welke manier en aan wat, maar vooral dat het ook werkt als een uitlaatklep. Want dat doet het in mijn geval ook vaak.
    Ik weet nu eigenlijk niet zo goed wat ik nog moet zeggen. Mijn volgende reactie wordt vast zinniger. Hoop ik. En voor nu. Veel plezier in je vakantie!
    <3

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    Wij zijn er voor je! (A)

    Ik weet eigenlijk wel best hoe je je voelt.. ik heb zo het gevoel dat ik door hetzelfde gegaan ben als jij...

    En over de story: ik moest niet eens een paar hoofdstukken terugkeren, ik wist nog perfect over wat deze ging! En wat er laatst gebeurt was!

    Snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • WildIsTheWind

    Ik weet hoe ge u voelt.
    En natuurlijk begrijpen we dat. (':

    Ik wens je veel sterkte!<3

    1 decennium geleden
  • Scarhead

    'Ik ben behoorlijk alleen, zonder te weten wie mijn echte vrienden zijn, als ik die nog heb tenminste.' I know how you feel, trust me.
    Maar ik vind je verhaal echt geweldig, dus ga alsjeblieeeeeeeeeft snel verder! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen