Foto bij 93. What shall we do?

@Lizacullen: Ik heb niet gezegd dat het kan. Alléen als er internetverbinding is :S en dat hoop ik dan maar!
Overmorgennnn :D :D :D

Foto: Ik en mijn korte haar (: + Koekie, die ik erbij heb getekend.
geen Taylor ahaha xd

Je schrok op uit je gepeins door een aarzelende klop op de toiletdeur. Je zei niks. “Alles oké daarbinnen?” Waarom kwam hij hierheen? Zo lang was je hier toch nog niet? Een blik op je horloge vertelde je dat je het mis had: je zat hier al minstens tien minuten. “Mja, ik kom al.”Je draaide de deur van het slot en Taylor hielp je naar buiten. In het smalle gangetje aangekomen, pakte hij je kin beet. “Je kan me niet wijsmaken dat er niets aan de hand is.” Zei hij verwijtend. Je sloeg je ogen neer. Kon hij dat toch beter aanvoelen dan je gedacht had… “Ik heb gelijk, hè?” Ongelooflijk. “Ja.” Taylor duwde je kin weer omhoog. “Vertel me?” Zijn ogen stonden bezorgd, maar ook bang. Misschien wist hij ergens al wat je hem te vertellen had. “De…” Je slikte de brok weg uit je keel. “De vakantie. Vijf dagen.” Taylors ogen werden groot. “Nee…” Fluisterde hij. “Maar?” Hij liet je los en liet zich tegen de muur vallen. “Nog vijf dagen. En dan ga ik terug naar huis. Maar dat kán niet!” Je voelde tranen opwellen in je ogen en schudde je hoofd om ze te verjagen. Taylor zag dat je het moeilijk had en sloeg zijn armen om je heen. Hij legde zijn hoofd op je schouder. “We kunnen er vast wel iets op verzinnen. Dat móet wel.”

Ja leukerds, ik daag jullie uit! Schrijf dit stukje verder, een stuk of vijf regels of zo. Daar moet je in uitleggen wat Taylor voor oplossing verzint! Succes!(flower)

Ik kies de leukste uit en die pas ik eventueel nog een beetje aan. Duss kom maar op (:

Reageer (7)

  • LynnBlack

    aha ik ga mijn fantasie even niet gebruiken want ik zie hier al meer dan genoeg geweldige vervolgen en nu ga ik gewoon het echte lezen in het volgend hoofdstukje hihi!
    P.S je haar is echt mooi zo , ik heb het mijne net rood gekleurd oeps xd

    1 decennium geleden
  • rstt

    Hij bedreigt haar ouders hahahahahaha geweldig Deem ik ging stuk toen ik het las hahahahhahaha

    1 decennium geleden
  • EefjeHerbie

    dan bellen we je moeder toch gewoon en vertel je alles. ik wed dat ze niet boos zijn. je toest het nummer in. "Met (de naam van haar moeder), met wie spreek ik." "Hoi mam, ik moet je iets vertellen." "vertel maar" "Ik ben ondergelopen door de mensen en heb een gebroken been. Taylor Launter hielp me overeind en is nu mijn vriendje. Door hem kon ik ook naar de audities van Divine, je weet wel van mijn lievelingsboeken. Ik heb de hoofdrol gekregen en moet nu in New York blijven om de film te maken. Het spijt me, maar ik kan niet naar huis komen." "Maar lieverd waarom heb je dat niet eerder vertelt. Natuurlijk mag je blijven. Ik ben hartstikke blij voor je dat je die hoofdrol hebt gekregen. Ik was wel een beetje bezorgt omdat je niet belde." "Dat was ik ook helemaal vergeten. Sorry mam." "Maar waar slaap je dan?" "Ik mag bij Taylor blijven in zijn penthouse. Ik slaap wel op een andere kamer hoor. Je hoeft je echt geen zorgen maken. Alleen dat dit pas dat dit het eerste deel van de triologie van Divine is en dat ik heel lang moet blijven." "Mag ik het adres want dan komen we een keer langs voor de premieres van je films?" Oké mam. hartstikke bedankt. ik bel je snel weer. kusjes en knuffels. Ook aan pap en (haar zusje). Doei." "Ik mag blijven", schreeuw je tegen Taylor. Hij valt je om de hals.

    Ik had heel veel inspiratie

    Xxx

    1 decennium geleden
  • Lizacullen

    Sorry maar ik heb echt geen inspi ik hou het op het lezen van jou geweldige verhaal(A)

    x x x x x x (K)

    1 decennium geleden
  • Demonio

    Taylor knipoogt en loopt van je weg. Je kijkt hem verbaasd aan, terwijl hij je telefoon pakt en een nummer draait. Hij glimlacht en begint beleefd tegen je telefoon te praten.
    "Ja, mevrouw ...(wat is haar achternaam?:$) Het spijt me daarvoor...Alles gaat goed met haar...Ja...Dat is een geweldig idee...Ik zal het haar vertellen...Bedankt Mevrouw..." Hij loopt naar je toe en geeft je mobiel terug.
    'Ik houd van je. Je moeder vond het goed dat je nog wat langer bleef, maar ze wil wel zelf komen om alles af te spreken enzo,' zegt hij.

    Je moet mij geen stukjes laten schrijven, dan worden ze te lang!!!
    Maar je eigen hoofdstuk was weer awessome!!!!!(dance)
    Snel verder?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen