Foto bij 013 - What Are You Doing Here?

Een stoomwolk kwam uit mijn badkamer toen ik de deur opendeed. Met een witte handdoek om mijn haar en een witte korte badjas liep ik naar mijn kamer. Ik liep naar mijn inloop kast en trok mijn nachtjapon aan. Deze kwam tot net onder mijn kont, natuurlijk had ik wel een Met een zucht liet ik me op mijn bed vallen en spreidde mijn haar over mijn kussen. Het was een week na het gesprek met de Cullens en de ontmoeting met de wolven. Op school zaten ik, Cate, Matthew, Maddison, Edward, Alice en Emmett bij elkaar. De rest, Lucille, Nate, Rosalie en Jasper zaten meestal aan hun vaste tafel. Cate, Matthew en Maddison waren eerst verbaasd geweest dat drie van de Cullens bij hun aan tafel plaatsnamen, maar het was altijd gezellig. Emmett had meestal de meest grappigste grappen en Matthew kon er ook wat van. Maddison, Cate en Alice hadden alle drie een schopverslaving en Edward en ik waren meestal ook druk in gesprek. De lessen die ik met Edward had, daarbij zat ik ook meestal naast Edward. Ik had mezelf vaak betrapt op het giechelen en met mijn vinger een strook van mijn haar ronddraaien, en als ik daar achterkwam dan had Edward het ook vaak ook door. Zelf had hij een super sexy glimlach, waar ik absoluut van genoot. Het was een glimlach waarvan je zelfs een lesbienne hetero van kon worden. Binnenkort zou ik met Alice gaan shoppen en ze had ook al een plan gemaakt voor een meidenavond.
Ik werd uit mijn gedachten getrokken door een lichte plof op mijn bed en met een ruk schoot ik overeind. Ik greep naar mijn hart terwijl ik Edward doodserieus op het bed zag zitten. Mijn ademhaling ging snel en met een doodsbang gezicht keek ik hem aan.
"Liet ik je schrikken?" vroeg hij terwijl hij zijn adembenemende glimlach liet zien.
"Nee, het is heel normaal om zomaar iemand op je bed te zien zitten, de meesten mensen schrikken dan niet." zei ik sarcastisch.
"Ow, sorry daarvoor. Maar ik dacht dat het niet zo aardig was om Nate en Lucille te storen." zei hij. Ik trok mijn wenkbrauwen op.
"Wat bedoel je? Is Nate op Lucille haar kamer? Ik heb hem helemaal niet horen binnenkomen, geen deurbel of niets." zei ik bedenkend.
"Hoe ben ik binnengekomen?" vroeg hij en hij grijnsde.
"Het raam?" vroeg ik terwijl ik van afstapte en het raam dichtdeed, het was een beetje fris om het raam wagenwijd open te hebben staan.
"Ding ding ding, u mag door naar de volgende ronde. De nieuwe prijs, de koelkast!" zei Edward grijnzend. Terwijl ik terug naar bed liep gaf ik hem een speelse duw, wat veroorzaakte dat hij languit over mijn bed kwam te liggen.
"Shut it, trouwens ik heb al een koelkast." zei ik terwijl ik op het bed ging zitten.
"Trouwens, is dat niet een beetje koud?" zei hij, hij trok aan een randje van mijn nachtjapon.
"Af, niet voor Edward." zei ik lachend, ik maakte zijn handen los, maar liet ze zelf niet los. "En koud heb ik het niet zo snel."
"Ik ook niet, maar ik zou je even laten weten dat Alice al een hele planning heeft voor jullie shopdag en meidenavond." zei Edward. Hij probeerde zijn handen los te maken, maar dat liet ik niet toe. Dus trok hij ze opeens naar zich toe, wat ervoor zorgde dat ik op zijn borst viel. Mijn haar hing voor mijn gezicht en ik haalde ze weg, waarna ik mijn handen op zijn borst legde.
"Dat was niet erg aardig." zei ik, glimlachend.
"Wie zegt dat ik aardig ben?" vroeg hij, de speels grijns lag weer op zijn gezicht. Ik keek in zijn ogen en schoot in de lach, "Wat?"
"We zijn wel een gek stel samen, ik met roze ogen en jij met je gouden." zei ik. Hij schudde lachend zijn hoofd en ik keek hem toen weer aan. Zijn gouden ogen stonden perfect bij zijn bronzen haren, er lag een speelse blik in en zijn volle lippen keken me glimlachend aan. Ik kon er niet meer tegen, ik moest en zou hem zoenen. Langzaam, maar glimlachend, boog ik naar voren.

Reageer (7)

  • kleurtjes

    schopverslaving is idd een leuk foutje maar omfg ik moet verder lezen:O

    1 decennium geleden
  • LightRose

    Snel verderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Er staat schopverslaving, haha, leuk typfoutje ;D
    Leuk hoofdstuk trouwens

    1 decennium geleden
  • BeautyBitch

    SNEL VEDER (H)(H)

    1 decennium geleden
  • oomsjes16

    zoenen zoenen!!
    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen