Foto bij 002 - My New Class

Na drie keer in het verkeerde klas lokaal terecht zijn gekomen kwam ik eindelijk aan bij het lokaal: 122. Ik was erachter gekomen dat er een kaartje naast de deuren hing met nummers. Slimme ik. Ik keek door het raampje en zag het meisje dat ik vanochtend naar binnen had zien lopen aan de voorkant van de klas stond. Waarschijnlijk was zij het andere nieuwe meisje, dat kon je zien aan haar uitstraling. Verlegen en nerveus, iets wat ik absoluut niet was. Ik bedacht me om het meisje rustig haar tijd te geven voordat ik naar binnen zou gaan. Dat was wel zo beleefd.
Toen het meisje was gaan zitten, en ik diep adem had gehaald, liep ik naar binnen. Mijn zwarte enkellaarsjes maakte een klik-klakkend geluid en ik liep richting de leraar. Mister Smith, stond er op het blaadje op zijn bureau. Ik gaf het blaadje dat de leraar moest tekenen aan hem.
"Ah, mevrouw Elphee." zei hij terwijl hij een vluchtige blik op het blaadje wierp. "We schijnen dus nog een nieuwe leerling te hebben, anders stel je je ook even voor."
Ik knikte glimlachend. "Nou, mijn naam is Lydia Elphee. Ehm..ik ben 17 jaar. Kom uit New York. (dat hadden ik en mijn zus verzonnen, omdat we daar best wel veel over wisten) Mijn ouders zijn overleden en ik woon nu samen met mijn zus: Lucille. Dat was wel al het belangrijke."
Glimlachend keek ik de klas aan, die me allemaal ook glimlachend terug aankeken.
"Dankjewel Lydia." zei Mister Smith, "Als je wilt kun je naast Cate gaan zitten." zei hij terwijl hij naar een meisje wees achter in de klas met licht bruin haar. Ik knikte en liep naar het achterste plaatsje, waar ik op de stoel ging zitten en mijn boeken uit de tas pakte.
"Haaay!" zei Cate terwijl ze me glimlachend aankeek.
"Hey." zei ik blij terug.
"Ik vind het zó gaaf dat er eindelijk een nieuwe iemand op school kwam, dat is zeven maanden geleden." zei ze terwijl ze haar schrift pakte.
"Haha, nou graag gedaan hoor." zei ik lachend.
"Eerlijk gezegd was ik echt blij dat jij ook nog binnenkwam, dat andere meisje leek me best wel saai." zei ze fluisterend.
"Hoe heet ze eigenlijk?" vroeg ik terwijl ik snel naar het meisje keek dat naast een jongen met blond haar zat.
"Isabella ofzo? Maar ze wilt dat iedereen haar Bella noemt, en ze is de dochter van Chief Swan." het laatste zei ze met grote ogen, dus moest hij waarschijnlijk een hoge functie hebben bij de politie.
"Zo, zoiets spannends heb ik niet te vertellen hoor." zei ik glimlachend.
"Ben je mal! Jij komt uit N.Y!" zei ze.
"Oké, maar ze lijkt me niet echt een sociaal iemand." zei ik. Ik haalde mijn mobiel uit mijn zak en smste mijn zus snel.

Hoe gaat het daar? Zit naast een super chil meisje. Ik hou het hier wel uit hoor ;D

XXX Ly


"Nope, maar zit je zus hier ook op school. En je schoenen zijn echt zó cool!" zei ze. Ik grinnikte, ze leek me wel aardig, Cate.
"Jep, ik heb sommige vakken met haar, maar omdat ze een jaar ouders is zit ze wel in een hogere klas." zei ik, "En ik vind jouw muts helemaal geweldig. Als ik zoiets opdoe, staat het me echt niet." zei ik lachend.
"Ben je mal, jouw moet vast alles goed staan. Zelfs als we je een elfen-pakje aandoen, zou je er nog goed uitzien."
Ik barstte in lachen uit, een slechte gewoonte, en de hele klas, inclusief Cate en Mister Smith keek me raar aan.
"Is er iets grappig Lydia?" zei hij met opgetrokken wenkbrauwen. Ik scandde de leraar even snel en glimlachte.
Ik kon onmogelijk zeggen dat de opmerking van Cate gevat was omdat ik eigenlijk een elf ben, maar ja dat gaat natuurlijk niet. Het zou wel heel gek staan als ik dat zou zeggen, en waarschijnlijk zou ik een grote preek hadden gekregen van Lucille. Daarom zei ik maar. "Uw gulp staat open."

Reageer (2)

  • kleurtjes

    haha Bella, een niet erg sociaal meisje,een beetje saai geniaal xD ik hoop dat edward met lydia gaat en niet met bella (duivel)

    1 decennium geleden
  • Painted

    Superleuk! Snel door. <33.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen