Het ging dus als volgt, Félicia kwam niet meer bij van het lachen en iedereen om haar heen wilde dolgraag weten wat voor leuk plannetje ze bedacht had. Jij had daar maar wat onverschillig over gedaan. “Jongens, houd eens op!” Riep Félicia terwijl ze opstond. Ze keek de kring met nieuwsgierige gezichten rond. “Heeft er iemand…” ze trok een wenkbrauw omhoog. “…een idee waar de ijskast hier is op school?” Rowan keek haar angstig aan. Die wist al wel wat er zou gebeuren. Kane, één van de populaire jongens uit de klas, lachte luid en zei dat hij het wel wist. Samen vertrokken ze en lieten de klas in spanning achter. Iedereen keek giechelend en fluisterend naar Rowan, die zich helemaal doodschaamde. Had hij maar geen Dare moeten kiezen hè. Toen Félicia en Kane terugkwamen met een grote plastic tas, verstomde het geroezemoes meteen. “Zo Rowan.” Zei Félicia, terwijl Kane een geniepig lachje liet horen. “Dare, mm?” Rowan knikte. Je kon het mis hebben, maar het leek alsof hij bijna in zijn broek pieste. De klas hing aan Félicia’s lippen. “Ik daag je uit deze…” ze hield de tas wagenwijd open, “ijsblokjes in je ondergoed te stoppen. En dat daar dan laten zitten tot het is gesmolten.” De klas begon te joelen, maar Rowan moest bijna huilen. Tegelijkertijd was ook de afschuw op zijn gezicht af te lezen. “Je kan er niet onderuit.” Voegde Kane eraan toe. “Iedereen moet doen wat hem gevraagd wordt.” Arme Rowan! De jongens namen Rowan mee naar het jongenstoilet, om even later terug te komen met een klappertandende Rowan, van wie zijn kleren bol stonden van de ijsblokjes. De klas hield het niet meer, maar jij had echt medelijden met hem gekregen. Maar omdat de klas hem zo aan het uitlachen was, vond je het niet zo’n slim plan om ertegenin te gaan.
Rowan had het halfuur dat de ijsblokjes nodig hadden om te smelten koukleumend op een stoeltje in de hoek zitten bibberen. Alle opmerkingen negeerde hij. Félicia werd beschouwd als held van de dag.

Je gezicht betrok weer. Zo grappig was het helemaal niet. “Félies, dat was eigenlijk verschrikkelijk, als ik erover nadenk. Wie doet nou zoiets?” Je schudde je hoofd. “Als je dat nou deed op een meidenavondje vond ik het nog niet zo’n probleem, maar Rowan voor de hele klas voor paal laten staan?” Félicia babbelde het weg door meteen van onderwerp te veranderen. “Hé, poepie, er zit nog een hunk op je te wachten in de kamer.” In één klap was je Rowan weer vergeten en je dacht terug aan die heerlijke kus van daarnet. Taylor Lautner. Bij jou in de hotelkamer!

Reageer (6)

  • MissJojo

    Gemeen!
    Dat is echt gemeen!

    1 decennium geleden
  • DUNBAR9

    Verder !!!!!!!

    1 decennium geleden
  • montymarijuana

    dat is egt zo zielig
    snel. veder

    1 decennium geleden
  • Uley

    Arme Rowan :<

    Goo Taylor ^^

    1 decennium geleden
  • SecretLover

    Jij:(typing)!!
    (6)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen