'Pein'. Zeg ik als het witte licht plaats maakt voor zijn lichaam.Hij draait zich om en neemt me in zijn armen.'Je hebt me alles gegeven wat ik me kon wensen'. Ik kijk hem aan, zonder tegen hem in te spreken en druk mijn lippen op die van hem.We zouden hierboven verder leven, wachtend op Akatsuki en andere dierbaren.'Pein, ik houd van jou voor altijd.En niks kan ons scheiden, zelfs de dood niet'.
Pein glimlacht en ik wist dat hij het allang door had dat ik weer opnieuw was gaan roken.'En zelfs die stomme sigaretten niet.You're my everything'. 'My precious dear'. Glimlacht hij en zoent me.'Laten we Akatsuki lastig gaan vallen'. Ik lach en kijk naar onder toe.'Hai'.

En tja, dat was het dus.Oke misschien heb ik aan het begin een beetje overdreven.Oke ik héb vreselijke dingen mee gemaakt, maar Akatsuki beterde mijn leven, en ik had genoeg vrienden gekregen.Maar toch, ik ben mijn ouders kwijt geraakt, die ogen waren misschien een dodelijke ziekte, raakte mijn baarmoeder kwijt en noem maar op..Misschien lag het toch wel een beetje op een lijn?Maar weet je?Ik voel me nu wel beter nu ik dit heb verteld.
Oh! Ik vind ook dat ik even dit moet melden; Akatsuki is in mijn oude huis gaan wonen, en sommige met een vriendin, haha.Pein en ik zijn bijna elke dag daar en dat hebben ze nu ook wel door.Akatsuki had geen leider meer en dat wilde ze ook niet.Madara was erbij, of terug bij gekomen.Het was me ook duidelijk geworden dat hij de vervangende leider zou zijn als Pein er niet meer zou zijn.Maar Akatsuki en Madara wilde het niet.Ook hun hadden rust gevonden.

Ik stierf dus op mijn 18e, aan een simpele injectie, door mijn stomme onoplettendheid.Maar Pein is nog altijd bij me.En we zijn nu, om heel eerlijk te zijn, weer zes jaar verder.En als je dacht dat je na je dood niet verder kon leven dan had je het mis.We werden ouder, en we leefden hierboven ons 'nieuwe leven'.En hoe het mogelijk was weet ik niet, maar we hadden een dochtertje van twee.Het maakte ons niet uit hoe het mogelijk was, maar we hadden een kindje, misschien dat het echt op de aarde rond liep bij een andere gezin.Maar hierboven was het ons kindje.

Ainde :3 ik wal ain commainto graig='D

Reageer (5)

  • DesxTiny

    Mooi.. woah....

    1 decennium geleden
  • silferdeath

    wow mooi verhaal:|echt prachtig soms niet echt mijn ding maar toen heb ik een paar hooftstukjes geskipt en toen was hij echt heel leukxD ben heel blij dat ik hem tog opnieuw ben gaan lezen hij is het echt waartxD

    1 decennium geleden
  • xRedHead

    wheeeeeeeeeeeeeeeee so moooi(huil)(huil)dat ik moet huilen please maak nog zooon verhaaal

    1 decennium geleden
  • Muerte

    zo'n goed verhaal hé

    jmmr dat ze dood zijn :(

    maar ze leven wel gelukkig:D

    Xx

    1 decennium geleden
  • Goddesliz

    vet goed verhaal(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen