Foto bij 3.Are you coming with us tonight?

Naar dat het optreden was afgelopen moesten Jackson en Robert nog allemaal handtekeningen uit delen Taylor was zielig in een hoekje gaan staan samen met mij, Tessa en Kirsten. Zodat ze niet veel hoefden te doen. Nog steeds had Taylor zijn arm om me heen en nog steeds hadden we weinig tegen elkaar gezegd.
‘hebben jullie zin om met ons mee te gaan vanavond? Vroeg Taylor aan mij en Tessa.
Tessa kijkt mij opgewonden aan en zei zo snel mogelijk
‘waarheen?
‘ik denk dat we nog naar Jackson’s huis gaan zoals altijd beetje op de bank hangen en zo
‘nou ik ga niet mee hoor onderbreekt Kristen. Daar heb ik helemaal geen puf meer voor. Ze geeft taylor een knuffel en loopt naar Jackson en Robert en doet het zelfde. Mijn moeder loopt naar Jackson toe een paar seconden later en geeft ze geld. Hij knikt goedkeurend en loopt naar ons toe,
‘nou gaan je vriendinnetjes ook mee of blijven deze dames hier?
‘nou zei Tessa meteen daar heb ik wel zin in jij ook Roos? Ik knikte maar ja ik wist niet veel te zeggen. Want ik was net als de hele avond al zenuwachtig.

Toen we bij jackson’s huis kwamen was het niet heel erg veel bijzonders. We liepen naar binnen werden naar de bang geloosd en daar konden we gaan zitten ze zette de tv aan en Robert ging dicht naast Tessa zitten. Aan de andere kant van Tessa zat ik zenuwachtig naast Taylor vanuit mijn ooghoek kon ik zien dat hij naar me keek.
‘ hebben jullie het ook zo benauwd? Vroeg ik want ik voelde me niet op mijn gemak bij Jackson thuis. Jackson stond met de telefoon in zijn hand
‘iemand pizza? Ik schudde nee en Taylor ook Robert en Tessa hadden wel honger en bestelde wel pizza. Ik stond op en liep naar de deur.
‘even een luchtje scheppen hoor. Toen ik buiten stond was het nog best wel koud. Ik liep een stukje en ging op het dichtstbijzijnde bankje zitten. Er ging een rilling over mijn rug van de kou. Zo ineens werd er een jas of zoiets over me heen gedaan.
‘je bent echt gek om zonder een jas nu naar buiten gaan. Straks word je nog ziek. Ik draaide me om en zag dat het Taylor was. Hij kwam naast me zitten. Je zou bijna zeggen dat hij bij me op schoot wou gaan zitten.
‘ik dacht er niet erg over na hoe koud het buiten zou zijn vervolgde ik.
‘slimmerik, zij hij sarcastisch. Ik lachte ‘heb je, je vermaakt vanavond?
‘ja hoor prima jij ook wel?
‘ja super vooral met z’n super mooie meid naast me. Ik keek hem aan.
‘ik meen het ik vind je wel een mooie meid. Ik draaide verlegen me hoofd weg. Hij sloeg zijn arm om me heen.
’ Of vind je het niet leuk als ik zoiets zeg?
‘oh jawel hoor maar eh nou ja.. ik – eh..
‘ja ik snap het al zeg maar niets. Hij keek op er was een stilte geen ongemakkelijke stilte. Het was een stilte van even wachten ik moet even nadenken over een onderwerp.
‘heb jij het nu niet koud omdat ik je jas om heb.
‘nee hoor ik wil niet dat je ziek word. Ik lachte hij keek me aan recht in mijn ogen als ik ergens niet tegen kon was dat het wel. Maar ik bleef hem aan kijken zonder iets te zeggen. In mijn gedachten ging rond dat ik nu mijn kans moest grijpen om hem te zoenen maar iets hield me tegen het was net alsof hij gedachten kon lezen,
‘mag ik je een kus geven. Kwam er aarzelend maar toch overtuigend uit, hij wachtte echter niet op een antwoord en ineens voelde ik zijn warme lippen tegen mijn ijskoude lippen. Het voelde zo fijn. Zijn hand ging door mijn haar en als ik iets fijn vond was dat het. Zonder enkele aarzeling kwam er zachtjes een tong tegen mijn lip aan ik had er geen moeite mee met zijn plan en liet het toe, het was zo fijn. Mijn hand ging naar zijn nek. Zo zaten we een poosje ik had het gevoel dat dit nooit meer zou stoppen. Totdat ik Tessa hoorde schreeuwen waar ik was, ik schrok en liet los. Taylor legde zijn vinger op mijn lippen
‘ssssht zei hij lachend. We zijn nog even op buiten schreeuwde hij terug Rosalie heeft het een beetje benauwd maar het komt wel goed.
‘oh want ze kreeg een sms van haar moeder dat ze over 15 minuten terug moest zijn! Ze hoorden de deur weer dicht klappen.
‘fuck zei ik zachtjes en Taylor moest lachen. Hij streelde me nog door zijn haar en gaf me paar kusjes op mijn voorhoofd.
‘ik wil je graag vaker zien horen en spreken als jij dat ook wilt? Hij pakt zijn mobiel en geeft hem aan mij. Ik snap zijn bedoeling en voer mijn nummer en naam in. We zitten nog even dicht tegen elkaar aan. Totdat Manon komt en me mee neemt naar huis.


zeg even wat je ervan vind

<3

Reageer (3)

  • Uley

    Leukkk :D
    Alleen beter op leestekens letten :}

    1 decennium geleden
  • Unbroken13

    love it(H)

    1 decennium geleden
  • xlynnx

    naaais!:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen