Sloane Osborne


Sloane heeft nogal een kort lontje en schuift haar mening niet onder stoelen of banken. Met veel mensen zal het dan ook niet klikken, maar dat boeit haar verder weinig. Ze is een avontuurlijk type dat al als kind met haar ouders de wildernis in ging en weet zich dan ook best wel te redden. Sloane heeft nogal een uitgesproken mening over wie ze wel en niet mag en ze stelt die mening zelden bij. Ze is goed bevriend met Nick en behoort tot het alto-groepje van de school. Verliefd zijn vindt ze voor mietjes, ze is gek op rockbands en heeft een enorme liefde voor reptielen.

Familie
Haar ouders zijn gescheiden. Haar vader woont met zijn vriendin een paar kilometer verderop, maar Sloane vindt zijn nieuwe vriendin maar een dom wijf. Met haar eigen moeder klikt het ook niet: ze bemoeit zich overal mee, van haar kledingkeuze tot haar gebrek aan een vriendje. Omdat er bij Nick thuis altijd wat te beleven is en hij de hulp van kan gebruiken, vlucht ze vaak daarheen. De drukte om haar heen vindt ze wel pijn, van stilte wordt ze nerveus.

Hobby's
Wanneer ze alleen is, luistert Sloane steevast naar muziek. Ze gaat ook graag naar festivals en concerten en kan uren besteden aan nieuwe bands checken. Verder skateboardt ze en doet ze aan racen. Ze is iemand die van spontane uitstapjes houdt en dan vooral dingen doet waar je adrenaline van krijgt: bunjeejumpen, skydiven, klimmen, survivallen en wat er verder maar op haar pad komt. Iets wat ze nog heel graag eens wil doen, is kooiduiken tussen de haaien en op een tornado hunt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen