Naam:
Piper Fish

Leeftijd:
17

Karakter:
Piper neemt het leven niet al te serieus. Ze wil gewoon lol maken met vrienden en niet te veel moeten nadenken over de toekomst of andere serieuze dingen, vooral niet bij haarzelf. Ze is een gouden vriendin die voor je door het vuur gaat. Lange, serieuze gesprekken vindt ze lastig. Ze is dan ook eerder de vriendin waar je naartoe gaat als je afleiding zoekt dan als je veel wilt praten, al kan ze als het echt moet wel een goed luisterend oor bieden. Toch zal ze dan meestal in oplossingsmodus stappen.
Hoewel ze niet snel een oordeel over iemand klaar heeft, vindt ze het wel lastig om van het oordeel af te stappen als die er eenmaal wel is. Ze zal de mensen aan wie ze een hekel heeft in de meeste gevallen vermijden, maar als het erop aankomt, dan durft ze wel voor zichzelf en haar vrienden op te komen.

Achtergrondverhaal:
Piper's ouders (Oliver en Clara) konden moeilijk kinderen krijgen en daarom is Piper enig kind. Toen ze 10 was, namen ze Mason in huis als pleegzoon. Hoewel het een lieve jongen was, had hij ook zijn woedeaanvallen en was hij niet de makkelijkste. Toch wist Piper altijd het beste in hem naar boven te halen en voelde hij echt als een broertje.
Twee jaar later overleed Oliver plotseling aan een herseninfarct. Clara was daar zo van gebroken dat ze niet in staat was om nog voor een probleemjongetje te zorgen en met een gebroken hart moest ze Mason toch terug het systeem insturen. Ze heeft zich daar heel lang schuldig over gevoeld en Piper heeft het haar ook kwalijk genomen, omdat ze niet alleen haar vader, maar ook in één keer haar nieuwe broertje kwijt raakte. Dit heeft voor veel frictie tussen hen gezorgd, maar het gaat inmiddels weer wat beter.
Clara is een dik jaar geleden hertrouwd (met Matt) en omdat Mason een half jaar geleden weer uit zijn vorige pleeggezin gezet was, heeft Clara hem toen weer een thuis aangeboden.

Hobby's:
Speelt elektrische gitaar, basgitaar en sinds kort leert ze zichzelf ook keyboard aan.

Uiterlijk/foto:


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen