Nyxx is een vrolijke jongen die afkomstig is uit een rijke en invloedrijke familie die een enorm landgoed bezit. Geld heeft hij dan ook altijd ter beschikking gehad. Hij praat veel (meestal van de hak op de tak), kan niet goed stilzitten en kan zich moeilijk concentreren. Daarnaast is hij heel vergeetachtig en heeft hij overal memo's hangen. Door deze zaken is hij niet echt een goede student, want hem zelf niet zoveel kan schelen, maar zijn ouders - wiens andere kinderen allemaal uitblonken op hun opleiding - hebben daar moeite mee en schamen zich voor hem.

Hobby's Nyxx is ongeveer voor alles enthousiast te krijgen waarvoor je niet lang stil hoeft te zitten. Doordat hij erg impulsief is, duikt hij vaak van de ene in de andere hobby maar raakt hij ook snel weer verveeld. Wat hij wel enorm leuk vindt, is themafeesten organiseren. Daarbij maakt hij vaak gebruik van het landgoed van zijn ouders.

Familie
→ Amanda is één jaar ouder dan Nyxx. Ze zit in een nationaal hockeyteam.
→ Beverly en Cornell (Nyxx noemt hem Coco) zijn drie jaar ouder dan Nyxx. Beverly studeert rechten en Coco is een meesterkok en heeft onlangs een eigen restaurant geopend. Coco is de enige met wie Nyxx een goede band heeft. Hoewel zijn andere broers en zussen altijd netjes in het gareel liepen, was Coco ook altijd een beetje een vreemde eend in de bijt.
→ Louis is Nyxx' oudste broer en zes jaar ouder. Hij streeft een politieke carrière na.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen