Nick Robbins


Nick is een spontane gast die lak heeft aan alle groepjes en overal zo aan tafel schuift. Hij is makkelijk in de omgang en heeft overal wel vrienden. Het is wel bekend dat hij uit een buitenwijk komt en het niet breed heeft. Hij staat erom bekend om zakken te rollen en wat drugs te dealen, wat hij voornamelijk doet om voor zijn jongere broertjes en zusjes te zorgen. Het is dus een zorgzaam type, al kan hij zijn zorgen ook wel van zich af laten glijden en genieten van het leven. Hij laat niet over zich heen lopen, blijft niet eeuwig voor vriendschappen vechten en kan niet zo goed tegen teenage drama.

Familie
Zijn moeder is een paar jaar geleden omgekomen bij een verkeersongeval. Om de huur te kunnen betalen werkt zijn vader bijna zestig uur in de week, waardoor Nick ook financieel bijspringt en thuis voor zijn vijf jongere broertjes en zusjes zorgt, waarvan de jongste vijf is. Zijn oudste zusje is vijftien en neemt een groot deel van het huishouden op zich. Zijn beste vriendin Maisey komt ook vaak langs om een handje te helpen. Nick houdt zielsveel van zijn familie, maar soms wordt hij ook wel erg geleefd en ziet hij het allemaal niet meer zo zitten. Hoewel hij niet iemand is die in zijn zorgen blijft hangen, zijn er ook momenten dat hij het heel moeilijk van zich af kan zetten.

Hobby's
Veel vrije tijd houdt Nick niet over, behalve laat op de avond. Hij skateboardt veel en pakt hier en daar een feestje mee, hoewel hij daar lang niet altijd energie voor heeft. Verder houdt hij van gezelschapsspelletjes, speelt hij elektrische gitaar en kan hij surfen. Als hij er tijd voor had gehad, had hij graag gebasketbald, maar meer dan een balletje gooien kan hij eigenlijk niet doen.

Uiterijk
Hij heeft geen tattoos in tegen stelling tot de foto hierboven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen