Naam
Justin Malone

Leeftijd
18

Bloedstatus
Pureblood

Afdeling
Griffoendor

Innerlijk
Justin is het type van een grote mond met een klein hart. Hij is makkelijk in de omgang en het gebeurt niet vaak dat mensen hem niet mogen, maar als dat wel zo is, dan maakt hem dat meestal weinig uit. Hij praat liever niet al te veel over zichzelf en vindt het 't allermakkelijkste om gewoon lekker te ouwehoeren. Het moet allemaal niet te serieus worden.
Hij is het type dat heel snel verliefd wordt, maar waar zijn interesse ook snel weer afzakt als de nieuwigheid er vanaf is. Hij vindt het moeilijk om diepgaande verbintenissen aan te gaan en vindt het makkelijker om alles gewoon lekker luchtig te houden. Hierdoor heeft hij al meerdere relaties gehad (waaronder met Cleo) die weer eindigden als het allemaal te serieus werd.

Interesses
Sport staat met stipt op nummer 1. Hij speelt als wild receiver in het football-team en is vice-captain. Hij was in voorgaande jaren ook captain van het basketbalteam, maar de decaan heeft hem aangeraden voor football te kiezen als hij graag topsport wil doen. Heeft nog niet echt een backup-plan als hij geen beurs zou krijgen en dat beangstigt hem, want hoewel hij niet onintelligent is, heeft hij ongediagnosticeerde dyslexie (zijn vader weigerde het te testen) en moet hij veel moeite doen om voldoendes te halen.

Uiterlijk
Donker, bijna zwart haar, maar opvallend grijsblauwe ogen. Dikke zwarte wenkbrauwen. Ongeveer 1,90 meter lang.

Verleden/Familie
Zijn vader is Harvey Malone, zijn moeder leeft al jaren niet meer; zij is op zijn 8e gestorven. Zijn vader is sindsdien met vier verschillende vrouwen hertrouwd en ook weer gescheiden; Justin houdt het niet zo bij en zoekt vooral z'n oude vrienden op in de vakantie, zodat hij zo weinig mogelijk thuis hoeft te zitten.
Harvey kijkt weinig naar Justin om en vindt alleen zijn sportprestaties interessant. Hij was zelf vroeger ook een groot talent in football en was bijna doorgebroken, maar kreeg een infarct in zijn been. Sindsdien loopt hij met een stok en zocht hij zijn troost in pijnstillers, alcohol en vrouwen. Hij herleeft zijn droom voor de topsport via Justin.

Relaties
Lizzy is zijn beste vriendin, Cleo is zijn ex.

Extra

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen