Jake Hill



Jake vindt dat hij alles wel goed voor elkaar heeft. Hij speelt in het footballteam, haalt goeie cijfers, heeft aan iedere arm een leuke meid, barst van de vrienden en hij heeft al het geld te besteden dat hij maar wil. Hij is joviaal en kan heel charmant zijn, meisjes windt hij makkelijk om zijn vinger en hij kan het dan ook niet zo goed hebben als hij iemand níét kan krijgen, zoals Samira. Sowieso is hij iemand die de controle over dingen moet hebben; alles moet gaan zoals hij het wil, zoals hij het gepland heeft. Hij neemt snel de leiding op zich en laat daarbij lang niet altijd ruimte voor de meningen van anderen.

Met tegenslagen kan hij niet goed omgaan, wat zich soms in agressie uit. Zo kan hij het niet hebben dat hij geen beurs heeft gekregen, maar zijn beste vriend en uitgerekend zijn aartsvijand wel. Een ander voorbeeld is een onbeantwoorde liefde. Hij heeft één heftige verliefdheid gehad, en dat was op Samira. Ze wees hem echter af. Uit woede heeft hij dingen verzonnen die ze tegen hem gezegd zou hebben, waardoor een deel van haar vrienden haar heeft laten vallen. Tijdens een feestje heeft hij haar zelfs aangerand, maar hij heeft haar beschuldiging als onzin afgedaan en omdat Caleb de enige getuige was, heeft hij dat verhaal een hele andere draai kunnen geven. Inmiddels is hij allang over zijn verliefdheid heen, maar hij is nog steeds niet graag in haar buurt.

Familie
Zijn tweelingbroer betekent veel voor hem en hij zou wensen dat ze niet zo langs elkaar heen leefden. Hij gelooft dat zijn broertje veel meer in zijn mars heeft, zeker in sociaal opzicht, maar dat Cillian degene is die hem daarin tegenhoudt. Eigenlijk maakt hij zich wel zorgen om die vriendschap, hij vindt Cillian helemaal geen goede invloed. Zijn ouders zijn dat met hem eens, maar Shane heeft er geen oren naar. Jake heeft het gevoel dat zijn broertje hem aan de kant schuift sinds de jongen Cillian heeft ontmoet en neemt dat hem kwalijk.

Met zijn ouders heeft hij op zich wel een goede band, ze wijzen hem niet snel terecht en hij kan met veel meer wegkomen dan Shane. Dat hij geen beurs heeft gekregen was wel een teleurstelling, maar het is niet iets wat ze hem kwalijk nemen.

Hobby's
Zijn meeste tijd gaat op aan football. Hierdoor verslonst hij zijn huiswerk weleens, maar er waren altijd wel mensen te vinden die hem daarmee uit de brand konden helpen. Verder doet hij geregeld aan paintball en mixt hij muziek. Feestjes zijn ook iets waar hij naartoe gaat en waar hij eigenlijk altijd wel voor word uitgenodigd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen