Naam:
Cleo Bonnet

Leeftijd:
17

Karakter:
Cleo is een charmante, spontane meid. Ze kan wat flirterig zijn, heeft graag de touwtjes in handen en vindt het ontzettend moeilijk om die controle los te laten. Meestal is ze heel aardig, maar soms kan ze heel fel zijn en als ze je niet mag, dan kan ze dat ook wel laten merken - op een slinkse manier. Ze heeft ook een zachte, onzekere kant, maar laat die eigenlijk nooit zien en als ze zich zo voelt, gedraagt ze zich heel bot om zichzelf te beschermen.
Ze is doelgericht en zolang je haar doelen niet in de weg zit, is ze best leuk. Maar als je haar pad wel dwarsboomt (bewust of onbewust), zal ze je op sluwe wijze uit de weg ruimen - het liefst zonder dat je doorhebt dat het door haar kwam.

Hobby's
Ze leest graag boeken, houdt van uitgaan, kan genieten van een goede film en vindt gezelligheid in alle vormen belangrijk.

Relaties (vrienden/familie/partners/etc.):
- Bevriend met Jennifer en Anna, al ziet ze hen (en vooral Anna) ook altijd een beetje als concurrenten. Ook
- Justin is haar ex. Ze hebben niet heel lang een relatie gehad, maar Cleo is er wel van overtuigd dat ze meant to be zijn. Ze beseft dat ze daarvoor geduldig moet zijn en heeft een langetermijnplan om hem voor zich te winnen.

Achtergrondverhaal:
Cleo's vader is Canadees (het Franstalige deel), maar toen haar ouders gingen scheiden, is zij met haar moeder verhuisd naar Amerika. Met haar vader heeft ze nog weinig contact, omdat haar ouders uit elkaar gingen omdat hij een affaire had. Daardoor kwamen ze een tijdje in de bijstand terecht. Haar moeder is inmiddels met een rijke man hertrouwd die altijd weg is voor zaken, maar die Cleo wel als een prinsesje verwent met spullen. Omdat Cleo weet hoe het is om arm te zijn, ziet ze dit niet als vanzelfsprekend (iets wat haar soms kan irriteren bij Anna).

Uiterlijk/foto:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen