Caleb wordt een beetje gevreesd door de meeste mensen in zijn omgeving. Hij staat erom bekend dat hij een kort lontje kan hebben en dat hij niet vies is van geweld. Hoewel hij minder gevaarlijk is dan zijn reputatie aandoet, is hij inderdaad in staat om fysiek in te grijpen - maar alleen als iemand onrecht wordt aangedaan. Hij heeft een klein hart en voelt zich af en toe ook wel eenzaam, ook al zal hij dat niet snel aan iemand toegeven (waaronder zichzelf). Hij denkt niemand nodig te hebben, maar is stiekem toch wel blij met het gezelschap van Samira.



FAMILIE
Hij heeft een zusje dat twee jaar jonger is dan hij, Bonnie. Zijn moeder leeft al heel lang niet meer en zijn vader heeft toen naar de drank gegrepen. Onder andere hierdoor heeft Caleb een ontzettend moeizame relatie met zijn vader. Dit heeft een toppunt bereikt toen hij drie jaar geleden ontdekte dat zijn vader door het verliezen van zijn remmingen door de alcohol zijn zusje af en toe aanrandde. Bonnie heeft het hem nooit verteld; hij was een keer getuige toen het gebeurde. Hij bedacht zich toen geen seconde en probeerde zijn vader van zijn zusje af te trekken, waarbij hij na een klein gevecht zijn zakmes trok en deze in de borst van zijn vader stak.
Zijn vader is toen in het ziekenhuis terecht gekomen en Caleb heeft in de jeugdgevangenis moeten zitten omdat hij zijn pa iets aandeed. Daarna is zijn vader naar een afkickkliniek vertrokken en is zijn zusje bij zijn tante gaan wonen. Caleb bleef in zijn eentje in het ouderlijk huis, omdat zijn tante hem niet wilde hebben omdat ze hem gevaarlijk vond. Zijn zusje komt wel regelmatig langs en hij ziet haar ook wel veel op school.

RELATIES
Heeft Samira een keer gered van een aanranding van Jake. Sindsdien zijn ze enigszins naar elkaar toegetrokken en heeft Caleb het gevoel dat hij haar moet beschermen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen