Foto bij 004

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Histoire

    Leuk verhaal. Ik ga een abo nemen. Ik vind het wel wat zielig voor Draco dat zijn vriendin naar iemand anders kijkt, dan nog naar “Potter”. Al zou ik Zara en Harry wel een leuker koppel vinden.

    3 jaar geleden
    • CHRYSANTHEMUM_4

      Ah super bedankt voor de support! Waardeer het heel erg!

      3 jaar geleden
  • bels

    O ik vind het echt geweldig! En een bossy malfoy vind ik ook heerlijk!

    O alsjeblieft geef meer hoofdstukken 🤭

    3 jaar geleden
    • CHRYSANTHEMUM_4

      Ahhh gelukkig! Haha me writing as we speak :D

      3 jaar geleden
    • bels

      Jeej! Heel goed, daar word ik blij van 😃
      Je bent nog naar net op Q zie ik, welkom trouwens :) mocht je vragen hebben, willen kletsen of wat dan ook... kom je maar :)

      Heerlijk trouwens het Engels, had ik dacht al gezegd? Als ik dat zo goed kon schrijven, had ik het ook gedaan. Alles lijkt beter te klinken in het Engels 😅🤭

      3 jaar geleden
    • CHRYSANTHEMUM_4

      Heel erg bedankt! Nou toevallig heb ik jaren geleden op quizlet gezeten en toen der tijd wat One Direction en Harry Potter verhalen geschreven maar een paar jaar geleden ook mijn account verwijderd.. Ik had dit verhalen toen nog in mijn drafts staan en eigenlijk altijd als story idee onthouden haha, dus vind het super leuk dat ik nu alsnog dit verhaal op quizlet zet!

      Ah zo lief, dankjewel! Ik vind het soms wel moeilijk hoor, maar is juist heel erg een uitdaging voor mijzelf omdat ik het zelf dus ook altijd mooier vind in het Engels :o maar heel fijn om te horen dat het bevalt :D

      3 jaar geleden
    • bels

      O echt? Wat leuk! Ik ben hier ooit begonnen, 10 jaar geleden met een Draco love story. En nu al tijden is het Harry Styles, mocht je het leuk vinden om te lezen, mijn nieuwste creatie staat nu nog in de top. (No shame, hihi)

      Ik vind dat je het geweldig schijft, bravo!
      En zoals ik nu moet zeggen, "welkom terug". *ik hoor nu stiekem Perkamentus dit zeggen*

      3 jaar geleden
    • CHRYSANTHEMUM_4

      Ah wat leuk! Moet zeggen dat het wel veranderd is hoor, veel minder actief voor mijn gevoel. Maar weet niet of jij dat ook zo ervaard? Ah leuk zeg, ga hem deze week zeker eens checken!
      Hahaha nu lees ik het ook gewoon precies met zijn stem in gedachten :D

      3 jaar geleden
    • bels

      O nee dat ervaar ik zeker zo en ik kan zelfs voor meerdere spreken. Het is niet meer zoals het was, en vooral onder verhalen worden bijna nooit echt meer reacties geplaatst. Zo jammer! Daar doe ik het vaak volop, omdat ik weet hoe heerlijk het voelt als je ook leest wat mensen van je hoofdstuk vinden.

      3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen