Foto bij Chapter 3 | Belle's Pov

Dit is chapter 3 van onze story, laat ons weten wat je er tot nu toe van vind!

Belle's Pov

Toen we weer op Zweinstein waren aangekomen gingen we onderweg naar de leerlingenkamer van Griffoendor om ons huiswerk te maken. Toen we door een van de gangen liepen zag ik Jo Snape, de dochter van Professor Snape, ze hield een stuk perkament in haar handen en toen we langs haar liepen kon ik zien wat erop stond; een grote bewegende foto van een woest uitziende man met erboven geschreven: Heb je deze tovenaar gezien? Ik wist meteen wie de tovenaar op de foto was, Sirius Black, hij was ontsnapt uit Azkaban, waar hij gevangen zat vanwege de moord op een paar dreuzels en tovenaars. Ik wist dat hij erg gevaarlijk was maar wat niemand weet behalve Perkamentus, mijn gestoorde moeder, Bellatrix Lestrange, (die ook in Azkaban zit) Madame Jenkins, en ik, is dat hij mijn Oom is, en eigenlijk dus nog de enige familie die ik heb....

Madame Jenkins was als een moeder voor mij, toen ik nog maar een paar weken oud was ben ik bij haar te vondeling gelegd en sindsdien heeft ze altijd voor me gezorgd.
Ik zag dat Harry ook fronsend naar het perkament keek, toen Jo dat zag deed ze hem snel onder haar gewaad en liep weg. Harry wist ook dat Sirius slecht nieuws was, hij was één van de volgelingen van Jeweetwel, de dooddoeners, daarom was iedereen nu bang dat hij nu onderweg is om Harry te vermoorden.

Toen we in de leerlingenkamer kwamen gingen we met zijn vieren bij het haardvuur zitten. "Zagen jullie die foto die Jo Snape vasthield?" zei Hermione, "Ja, hoe komt die in Zweinstein?" vroeg Ron verontwaardigt, "Lijkt mij dat iemand die gewoon heeft meegenomen uit Zweinsveld ofzo' zei ik. Ik besloot het onderwerp te veranderen door over de les Verzorging van fabeldieren te beginnen "Nou de les was interessant'' zei ik, "Dat kun je wel zeggen!" riep Ron uit "Het was Malfoy's verdiende loon, moest hij maar niet zo stoer doen" voegde hij eraan toe, "Als het maar goedkomt met Hagrid..." mompelde Hermione, "Ja... hopelijk komt Malfoy's vader niet klagen dat hij wil dat Hagrid ontslagen word!" riep ik uit. "Als hij dat doet, zal ik Draco eens een lesje leren hoor!" zei Ron, "Tsja je kunt natuurlijk niet verwachten dat Draco hierover zijn mond houd tegen zijn vader" zei Hermione "Nee...hopelijk mag Hagrid zijn baan als leraar houden" zei Harry.

Nadat we ons huiswerk af hadden gingen we naar onze slaapzalen, ik aaide Jackie over zijn kopje en viel in slaap.


Sorry dat dit deel zo kort is, ik had niet veel tijd!

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen