Foto bij Het begin

Er is lang, lang geleden een fout gemaakt bij Snape en Lestrange. Ze waren verliefd, zo erg verliefd dat ze een kind wouden. Zo gewenst zo gedaan, ze kregen een kind, maar niet 1 kind maar het was een tweeling. Jo en Belle. Ze leken totaal niet op elkaar. Belle had zwart haar en krullen maar Jo had blond haar en stijl. Na 3 maanden ging het fout...

Er is lang, lang geleden een fout gemaakt bij Snape en Lestrange. Ze waren verliefd, zo erg verliefd dat ze een kind wouden. Zo gewenst zo gedaan, ze kregen een kind, maar niet 1 kind maar het was een tweeling. Jo en Belle. Ze leken totaal niet op elkaar. Belle had zwart haar en krullen maar Jo had blond haar en stijl. Na 3 maanden ging het fout... Severus Snape en Bellatrix Lestrange waren niet meer verliefd op elkaar en kregen veel ruzie. Snape besloot om weg te gaan en nam 1 kind mee, Jo. Belle bleef bij Lestrange. Snape en Lestrange gingen allebei hun eigen weg.... Snape ging nu fulltime werken op Zweinstein als docent Toverdranken. Lestrange liet zich nu helemaal door het slechte beheersen en kreeg het duistere teken.

Na ongeveer 1 jaar kwam Lestrange in Azkaban. Ze moest haar dochter, Belle, achterlaten. Belle kwam bij een oude vrouw genaamd: Madame Fiona. Madame Fiona woonde in een klein huisje in het bos. Ze verzorgde Belle als haar eigen kind en vol met liefde. Zo kwam het ook dat Belle een erg aardig meisje werd. Madame Fiona vertelde niets over Belle haar vader of haar zus. Zo kwam het dat Belle niet wist dat ze nog een vader en zus had.

In de tussentijd woonde Jo bij Snape. Snape werkte en woonde op Zweinstein, dus daar woonde Jo ook. Jo dwaalde vaak alleen door zweinstein. Snape probeerde zoveel mogelijk aandacht aan Jo te geven maar het kon niet altijd. Daarom was Jo vaak bij Prof. Perkamentus. Daar leerde ze al hoe je moest toveren enzovoort. Ook haar vader zei nooit iets over haar verleden, moederen en zus. Daarom wist Jo ook niet dat zij een zus had.

Reageer (4)

  • inktzwart

    dit hele verhaal is zo’n goed voorbeeld van fanfictie door twee jonge tieners en ik houd ervan

    1 jaar geleden
  • inktzwart

    ik zoek sneeuwballen (also ik ga dit onironisch herlezen want het is cute)

    1 jaar geleden
  • _Orphan_

    Lek! Snel verder!

    7 jaar geleden
  • Histoire

    Interessant! Snel verder!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen