Foto bij You And Me Forever You And Me Right Now Deel 4

Joe: `Hallo aarde aan Nick’. Hij draaide zich geërgerd naar me toe `wat is er?!’. Nou je zit de hele tijd naar die tafel te kijk waar dat meisje aan zit. `welk meisje? Waar heb je het over!’ `nou die waar Frankie net mee aan kwam lopen’ `HELEMAAL NIET!’ riep hij kwaad. Ik weet genoeg denk ik maar ik zei maar niks meer terug er waren al genoeg mensen die ons aankeken. Nick draaide zich nu naar zijn bord en begon te eten. Toch was hij nog erg afwezig. Ondertussen dat hij zat te eten gluurde hij naar dat meisje. En als ze terug keek lachte even. Het was nu erg stil aan onze tafel. Kevin wist wat er aan de hand was maar had zich er maar niet mee bemoeid daar zou het alleen nog maar erger van worden. Frankie kreeg ook door dat Nick de hele tijd naar dat meisje zat te kijken en verbrak de stilte. `dat meisje waar ik net mee aan kwam lopen heet Cindy. Ze kwam uit de kamer naast ons. Ze herkende en vroeg waar ik naartoe ging’ Nick was er gelijk weer helmaal bij met zijn gedachten snel vroeg hij aan Frankie `dus ze zit in de kamer naast ons?’ `Ja dat denk ik want daar kwam ze uit’. Ik stootte Nick aanen fluisterde in zijn oor `zullen we morgen even bij haar langs gaan. Kijken of ze wat te doen heeft?’ Hij keek me vrolijk aan maar ook een beetje nerveus en antwoordde `Ja is goed’
Nick: Eigenlijk moest ik blij zijn met mijn broers. Ze steunden me veel met vanalles, mijn diabetes, muziek, school en meisjes. Ze hadden alledrie doorgehad dat ik naar Cindy had zitten kijken. Ze was zo mooi en ze lachte ook zo mooi, ze had ook een paar keer mijn kant opgekeken dan lachte ze lief en ik lachte terug. Ik was blij dat Joe en Kevin me wouden helpen en ik had spijt dat ik in het restaurant zo naar Joe had geschreewd. Frankie snapte er nog niet zo heel veel van maar genoeg om te weten wat hij wel en niet moest zeggen. Onze ouder waren vandaag uit eten geweest. Dus ze wisten nog van niks. We zouden het ze binnenkort wel gaan vertellen. Als ik ECHT iets had met Cindy en ze mij ook leuk vond.
Cindy: Er zat net de hele tijd een jongen naar me te kijken. Ik wist precies wie het was. Hij was de broer van Frankie, Nick Jonas. Hij zou dus ook in de kamer naast me zitten. Ik pakte mijn telefoon en stuurde Kawita een Sms’je Hoiii<`333 Schaatjee het was vandaag hartstikke leuk. In de zee knalde ik tegen iemand op dat bleek Miley Cyrus te zijn. Ze was heel aardig en we hebben een hele poos gepraat ik heb haar nummer! Toen ik ging eten kwam Frankie Jonas uit de kamer naast me. Ik sprak hem aan en liep met hem mee naar het restaurant. De Jonas Brothers zaten daar dus op hem te wachten. En Nick keek de hele tijd naar mij ×.Cindy even later kreeg ik een sms`je terug Hoiii<3 super vet JAA ik ben zo jaloers! Echt zo *** dat ik niet meemocht ×.kawita PS: als Nick je vriendje ga je me even voorstellen haha . Ik las het sms`je en lachte . ik deed mijn telefoon weer terug. Mijn ouders waren winkelen ik wou wel mee maar mocht niet. Misschien had iets te maken met dat ik binnenkort jarig was=D. opeens werd er aan de deur geklopt. Ik vroeg me af wie dat kon zijn liep naar de deur en deed hem open. Daar stond Nick Jonas voor mijn deur. `Hoii’ zei ik snel. `Hee jij heet toch Cindy?’ vroeg hij een beetje verlegen. `Ja dat ben ik’ Nou eh ik eh vroeg me af of je een mee wilt even over het strand lopen.
O MY GOD Nick Jonas Stond hier voor mijn deur en vroeg of ik een strandwandeling wou maken. `ehh ja is goed’. Ik pakte mijn pasje en liep met hem mee. Toen we buiten waren pakte hij mijn hand. Ik bloosde en lachte naar hem, hij lachte terug. We liepen richting strand toen hij opeens mijn hand losliet. Ik keek verdrietig. Maar dat was nergens voor nodig. Want even later sloeg hij zijn arm om mijn middel. Ik legde mijn arm ook om zijn middel. Toen we door het zand liepen vroeg hij ` zullen we gaan zitten’ ik knikte en ging naast hem in het zand zitten. Ik legde mijn hoofd tegen zijn schouder. Zo keken we naar zonsondergang. Hij gaf een kusje op mijn voorhoofd en fluisterde in mijn oor `Je bent mooi weet je dat’. Ik tilde mijn hoofd op en lachte naar hem. Onze gezichten kwamen dichterbij en onze lippen raakten elkaar even later voelde ik zijn tong. Ik deed mijn mond een stukje open. Daar zaten we dan zoenend op het strand van de Bahamas. Even stopten we. We lieten ons achterover vallen. Ik ging op Nick liggen. En we begonnen we te zoenen. Even later loste hij zijn lippen van de mijne en zei tegen me`Vanaf nu ben jij de mijne’ voordat ik iets kon zeggen kuste hij me weer. Hij lachte en stond op. Hij trok me omhoog en we liepen hand in hand terug naar het hotel. Toen we bij onze kamers waren gaf hij me zijn nummer en ik gaf de mijne aan hem. Hij gaf me een laatste zoen en we liepen onze eigen kamer in. Toen ik binnen was liet ik me op mijn bed vallen. Zo bleef ik een tijdje liggen. Ik deed me pyjama aan en ging in bed liggen. Mijn ouders waren nog niet terug die zouden zo wel komen. Ik pakte mijn telefoon en sms`te Kawita Hoiii<3 SPECIAL NEWS OUT AMERICA ik ben met Nick naar het strand geweest, we hebben zonsondergang gekeken en we hebben op het strand gezoend!<3 ×.Cindy. even later kreeg ik een sms` je terug. Haiii OMYGOD! Jij hebt gezoend met DE Nick Jonas op het strand van de Bahamas. Zo romantisch. Nu kun je vast wel wat regelen hè haha ×.Kawita.
Misschien kan ik wel wat regelen als ik terug ben haha. stuurde ik weer DAAR HOU IK JE AAN MEVROUW JONAS<3 ×.Kawita ik lachte en legde mijn mobiel op mijn nachtkastje.

Reageer (2)

  • mbtjaah

    ja beetje te snell

    1 decennium geleden
  • Unbroken13

    dat is ........snel

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen