Foto bij You And Me Forever You And Me Ride Now Deel 2


Cindy:
Eindelijk aangekomen op het vliegveld ben eigenlijk helemaal niet moe. Ik pak mijn telefoon en ga Kawita sms’en dat is mijn beste vriendin, ze wou ook graag mee naar de Bahamas van mijn ouders mocht het ook wel maar van haar ouders niet.Haai Schattiee<`33, we zijn net op het vliegveld het is hier echt heel druk`jammer genoeg’ ik ben helemaal niet moe! Hoe is het bij jou thuisjes dan? Ik beloof dat ik iets leuks voor je mee zal meenemen ×.Cindy. ik stop mijn telefoon weer in mijn zak en zoek samen met mijn ouders een bankje om op te gaan zitten. Na een minuut krijg ik een smsje terug. Haiii Sweettiee<`33 Bij mij thuis? Nou iedereen ligt nog op bed behalve ik lekker gezellig dus;D. eigenlijk had ik gewoon stiekem mee moeten gaan hahahha. Oelallàààà ik ben benieuwd wat mijn ßffje voor mij mee gaat nemen uit het mooie Amerika. ×.Kawita. ik lees het smsje een paar x over en doe mijn telefoon daarna weer in mijn zak. Het is nu 9.45 dus we lopen richting de incheckbalie. Want om 10.00 kunnen we inchecken. Om 11.00 konden we dan eindelijk het vliegtuig in. In het vliegtuig pakte ik mijn laptop en een film. Ik had mijn laptop thuis helemaal opgeladen dus kon ik mooi een film kijken. Ik ging Jonas Brothers Experience kijken die had ik met kerst gekregen. Toen de film was afgelopen zette ik Hannah Montana the movie op. Dat ik ook een hele leuke film en had ik ook voor kerst gekregen. Toen die was afgelopen was de batterij bijna leeg dus zette ik mijn laptop maar uit. Ik pakte mijn ipod en zette gewoon wat muziek op van de Jonas Brothers ondertussen viel ik in slaap.
-4 uur later-
Ik werd wakker van het gezeur van mijn zusjes. Want er kwam een karretje aan met eten. Ze wouden allebij een mars. Ik had wel honger dus nam ik een zakje haribo starmix. En toen mijn zusjes zagen dat ik een zakje haribo had Ja ja je raad het al toen wouden hun er natuurlijk ook een. Die kregen ze niet dus gaf ik ze maar een snoepje. Toen ik mijn zusjes een snoepje had gegeven deed ik mijn oordopjes in en luisterde weer verder dit keer speelde die Miley Cyrus ik vond haar ook echt heel goed. Het was nu nog een uur vliegen dus het had geen zin meer om weer te gaan slapen ik pakte mijn Nintendo DS en ging Mario Bros spelen dat was wel een grappig spel. Cynthia had me geholpen om dat spel uit te spelen ze was er wat beter in dan mij hahaha.



-Aankomst 12.00 Bahaamse tijd -
Het was nu 12 uur op de Bahamas. En we waren dus ook eindelijk geland. De piloot zei nog wat in het Engels, wij klapten en stapte uit. Het was nu 19.00 in Nederland dus ik kon Kawita nog wel even sms`en ik smste Haaiii!!<`333 we zijn aangekomen en gaan zo onze koffers halen en dan naar het hotel ×.C Ik zocht mijn koffers tussen al die koffers uit. Ik had er 2 bij me een waar kleren en schoenen en dat soort dingen inzaten en ik had nog een gitaartas met 2 gitaren er in, een akoestische en een elektrische gitaar. Ik had een speciale tas gekocht voor 2 gitaren omdat ik altijd een akoestische en een elektrische bij me wou hebben. Toen we allemaal onze bagage hadden liepen we naar buiten daar stond de bus die ons naar het hotel zou brengen. Wij moesten in bus 316. Toen we eindelijk bij het hotel aankwamen was het 13.30. sommige mensen keken ons een beetje raar aan, waarom geen idee eigenlijk trok ik me er niks van aan. Wij waren wel de enige die bij dat hotel uitstapten. Toen we het hotel binnen kwamen keek ik mijn ogen uit ZO MOOI! Er waren doorzichtige liften en overal felgekleurde neonlampen. We liepen door naar de incheckbalie en werden naar onze kamer gebracht. We mochten onze koffers NIET zelf dragen dat werd door picolo`s gedaan. Toen we door het hotel naar onze kamer liepen was het heel rustig in het hotel. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat het 30 graden was. Dan ligt iedereen natuurlijk aan het stand. We stopten bij kamer 1416 en kregen pasjes allemaal 1. We liepen naar binnen. De kamer was echt heel groot. Er zat ook een apparte slaapkamer aan vast en een badkamer. Ik mocht in de apparte kamer slapen die was best wel ruim dus ik kon al mijn spullen zo kwijt. Er stond ook een tv en een klerenkast. Ik trok mijn bikini aan en liep weer terug want ik wou snel naar het strand. Toen ik bij mijn ouders aan kwam keken mijn vader en moeder me verbaast aan. ‘Hoe kom jij aan die bikini` vroegen ze in koor. `Die heb ik van Kawita gekregen’ antwoordde ik. Het was een witte Dolce&Gabanna bikini kawita had precies dezelde. Ik pakte een handdoek en zij ik `ga naar het strand.’ `niet zo snel’ zei mijn moeder ik keek mijn moeder verbaasd aan `Jij mag niet de eerste zijn die op het strand komt dat ben ik haha’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen