Foto bij You And Me Forever You And Me Ride Now Deel 1

Cindy: Ik lig de hele tijd te draaien in mijn bed. Ik kan gewoon echt niet slapen. Het was nu 01:00. Ik was wel vroeg naar bed gegaan 22:00 ofzo omdat we morgen op vakantie gaan. Naar de Bahamas en ik was best wel zenuwachtig waarom, dat weet ik niet. Ik had wel vaker gevlogen zelf wel verder. Ik was al in Sidney geweest in Australië. Dat was een hele reis geweest. Wel 12 uur! Eigenlijk reisde mijn familie niet zo veel pas sinds een paar jaar deden we dat, dat kwam doordat ik graag wou reizen. Ik wou graag nieuwe dingen doen en avontuur beleven. Maar nu was ik ineens zenuwachtig. Ik denk dat het komt omdat we naar een hotel gaan waar veel cerlebetys komen zoals Justin Timberlake Zac Efron& Vanessa Hudgens Miley Cyrus Demi Lovato en de Jonas Brothers. Van de Jonas Brothers ben ik al fan sinds 2006 ik heb alle album Nicholas Jonas, It`s About Time, Jonas Brothers,A Little Bit Longer en Lines, Vines And Trying Times. Ik lig nog wat te draaien en zucht ik besluit muziek op te zetten. Gewoon een rustig liedje dus ik zet A Little Bit Longer op. Dat liedje gaat over Nick en zijn diabetes het is ook door nick geschreven omdat ze een paar jaar geleden hadden vastgesteld dat hij dat had. Eigenlijk leef ik best wel mee met hem. En iedere fan en iedere vriend van hem ziet gewoon dat hij er moeite mee heeft en ik ook okal ken ik hem niet persoonlijk. Hij zingt ook bijna bij ieder concert het liedje A Little Bit Longer soms moet hij zelf huilen omdat het natuurlijk niet niets is.
-De volgende ochtend-
`Opstaan schat vandaag is de dag’ hoor ik mijn moeder roepen. Het is 7 uur. Ik zie mijn ipod naast me in bed liggen mmm blijkbaar ik slaap gevallen terwijl ik lag te luisteren. Ik stap uit bed en ga me douchen zoek leuke kleren uit doe make-up op en doe mijn haar in losse knoet. Ik doe mijn ketting om een sleutel met steentjes erin, van mijn vader gekregen hij noemt het``de sleutel van mijn hart’’. Daarna pak ik mijn armband, die heb ik van mijn tante gekregen die armband komt uit Gambia. Ik kijk nog even naar mijn armband en doe hem daarna om. Als ik beneden kom zitten mijn ouders en mijn zusjes al te ontbijten. Ik ga tussen mijn zusjes in aan tafel zitten. Mijn zusjes zijn allebei 9. Ze heten Marit En Suzanne maar iedereen noemt haar Suus het is een twee-eiige tweeling. Het zijn echt twee schatjes ze spelen altijd samen. Soms luisteren ze mee als ik muziek luister of als ik muziek maak. Ik speel piano, keyboard, gitaar en drum. Ik maak vaak muziek op me goed te voelen of gewoon om te vermaken. Als ik dan muziek maak schrijf ik ook liedjes meestal Engelse dat vind ik mooier. Als ik klaar ben met ontbijt moet mijn ouders en zusjes nog douchen en aankleden, dus ga ik naar mijn kamer. Omdat ik veel instrumenten heb, heb ik de grootste kamer mijn keyboard en 3 gitaren staan op mijn eigen kamer. Op zolder heb ik een studiootje daar staat mijn piano, drumstel nog een keyboard en nog 3 gitaren. Mijn ouders hebben dat studiootje laten bouwen voor mij. Omdat ik graag muziek wou maken en hun er dan ook niet zoon last van hebben.
Als ik midden in een liedje zit roept mijn vader dat we moeten gaan dan is het 10:00. Ik pak snel mijn ipod, telefoon, laptop en een paar films. Ik stap in de auto, mijn koffers staan er al in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen