Foto bij 003'

Celaya May Cender


Met mijn hand tik ik op mijn bovenbeen, op de ritme van de muziek. Justin parkeert de auto en ik staar voor me uit. Austin is acting weirdt voor welke shit moet hij zorgen? Ik weet wel dat hij geen heilig boontje is, maar goed. Zo erg kan het niet zijn..... Right?
Wanneer de auto tot stilstand komt, ontwaak ik uit mijn gedachte en kijk hem aan. 'You ready?' hij glimlacht en knikt.
We stapten uit en liepen de bioscoop in. Ik mocht like always een film uit kiezen. Mijn ogen rollen over de schermen waar alle films opstaan, ik zie Fifty Shades Of Grey staan. Goed plan? Or nah? No I guess not. Austin wilde die film samen met mij kijken.
Ik zie uit mijn ooghoek dat Justin glimlacht. Ik kijk hem vragend aan 'What's up, why are you smiling?
'Ik zie Fifty Shades staan, die wil ik wel zien' zegt hij met een grijns. ' Daar zat ik net ook aan te denken' zeg ik met een glimlach. 'Maar die ga ik met Austin kijken hij wilde die film samen met mij zien'. Een zucht verlaat zijn mond. 'Kan je het dan niet 2 keer kijken?'. 'Ja zou kunnen, let's do this' zeg ik overtuigend.
Hij glimlacht opnieuw en slaat zijn arm om me heen.
Zodoende halen we kaartjes en haalden we wat snacks. Justin pakt wat popcorn en ik wat M&M's. Nadat we hadden betaald liepen we de zaal in. Justin kijkt de zaal rond. 'Damn, het is druk'. Ik lach 'Ja wat verwacht je, dit is het meest sensuele en erotische verfilming ever. Everyone loves that'. Hij grijns 'Ook Horny ass people right?' ' Yes true that' zeg ik lachend terwijl ik zacht op z'n arm sla.
Lachend schudt hij zijn hoofd en gaat op onze toegewezen plek zitten..

Nadat de film af was gelopen en de zaal leeg liep, pakte Justin me hand vast en liepen we naar de wc's. 'I need to pee so bad' zegt hij zielig, wanneer hij die lange rij zag. ' Aahw poepie toch' zei ik met een baby stemmetje. Hij knikt zielig en trok een pruil lip. Ik liet m'n ogen glijden op een deur waarop een pictogram met een roltoel uitgebeeld stond. Er zat niemand in, want dat plekje bij het slotje stond groen. 'Jus! Ga in de invalide toilet!' Hij kijkt twijfelend om zich heen. 'Okay! sta jij dan voor de deur?' Ongeloofwaardig kijk ik hem aan 'Ben je serieus?' Hij knikt 'Ja anders vraag ik het niet'. 'Fine, begin maar mank te lopen' Hij lacht ' Hoezo dat?' 'Nou dan is het niet raar om zo een toilet in te gaan'. 'Je bent niet goed in je hoofd' zegt hij en liep naar de wc. 'Too hard huh!' Riep ik hem na. Hij wuifde het weg en zoals hij vroeg, ben ik voor de deur gaan staan en wachtte op hem. Als je nodig moet, moet je schijt hebben en gaan. Dacht ik bij mezelf.

Toen Justin klaar was, waste hij zijn handen en liepen we naar de auto. I love his car. Hij is lekker hoog, dus je kan er zo in stappen.
We reden naar een pasta restaurant en ik weet precies wat ik wil nemen. Carbonara! Hij parkeert opnieuw de auto en we stapten uit.
Eenmaal aangekomen kregen we gelijk een plekje toegewezen. Hij bestelde wat ik altijd eet en voor zich zelf een Spaghetti.
Ik dronk wat van m'n Ice Tea toen Justin me vroeg wat ik in Austin zag. Ik kijk hem met een waarschuwende blik aan. 'Don't'
Hij kijkt beledigt 'Wat don't? Hij behandelt jou als poep onder je schoen. You're my bestfriend, dit kan ik niet aanzien' 'Hij behandelt me goed genoeg, je kan niet oordelen. Wanneer we samen zijn is alles zo perfect. Hij is goed voor me, don't worry' zeg ik overtuigend met een knipoog. Hij zucht 'En dit dan' hij wijst naar de blauwe plek op me arm. 'Ik kwam tegen me kluisje aan, I'm very clumsy you know' loog ik.
Hij kijkt me bedenkelijk maar tegelijkertijd ongelovig aan. 'Wat jij wilt' zuchtte hij.
Ik rolde mijn ogen en bekeek de jonge serveerster die onze eten kwam brengen. Ze heeft lang blond haar en een mooie lach, precies iets wat Justin geweldig vind. Hij is aardig tegen haar en gaf haar een compliment over haar armband die ze om had. Ik glimlachte en bedankte haar, waarna ze weg liep. Ik keek Justin aan met een wenkbrauw wiebel. 'Whatcha think' brengt hij onzeker uit. 'She's fine!' roep ik uit met m'n Country stemmetje. Hij glimlacht 'I know right'.
Na nog wat gelachen te hebben en de telefoon nummer te hebben gescored van de serveerster, die overigens Nina heette. Betaalden we en liepen we terug naar de auto. Ik stap in en zocht gelijk een liedje uit op de radio. 'Wil je naar huis?' Vraagt hij lief. Ik knik 'Austin zou dalijk komen'. Justin zei niets en start de auto. 'Waarom komt hij nog om deze tijd?' Vroeg hij plotseling. Ik zucht 'Ja waarom niet?'. Hij haalt zijn schouders op. ' Just for sex huh?' Met open mond kijk ik hem aan. 'So what?'. Hij schudt zijn hoofd 'Nothing'. 'Jus, ik weet dat je hem niet mag. maar je kan mijn vriendjes niet uit kiezen. Ik houd van hem, daar kan je niet over oordelen'. 'I know, ik wil alleen gewoon dat jij iemand hebt die om je geeft en niet om deze tijd naar je huis komt om sex met je te hebben waarna hij weer opdondert en je als poep behandelt'. Tranen prikkelden achter mij ogen. 'You don't know us!' Hij gaat met zijn hand door z'n haar. 'Als hij je ook met één vinger aanraakt op een verkeerde manier, vermoord ik hem'. Ik kijk uit het raam en voelde een traantje over m'n wang rollen. Onopvallend veeg ik het weg.
Is het zo duidelijk dat hij me niet als een vriendin behandelt? Misschien weet Justin wel iets over zijn 'Business' ? Ach fuck it all.

Justin zette me thuis af, plantte zijn lippen op mijn wang en reed weg. Zoals ik al voorspelde zag ik Austin al bij mijn deur staan.
Dit word wat....

Reageer (1)

  • Krazyrayray

    Austin is a badboy! I like it (flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen