Foto bij 22. interview met SmaugTheDragon


Naam: SmaugTheDragon
Bekend van o.a. :
- Our hearts beat as one
- It wasn't my fault
- You are my 'Destiney' now.. (Hp-verhaal)
- Ondervraag een Quizzer
- Ten minutes in heaven (the hobbit)


Pancakes: Goedenavond, quizleteers! Zoals jullie zien is dit is een speciale uitzending. Ik ben vandaag de interviewer! Deze gehele aflevering is te eren van een speciale Q’er. Ze is de Hobbit der Isengards, de Loki naast onze Thor en de kers op de quizlettaart... een daverend applaus voor onze eigen SmaugTheDragon!
Stefanie: *Zwaait en valt bijna op haar gezicht* Hallo allemaal, het is fijn hier te zijn *Gaat in de sofa zitten*
Pancakes: Van harte welkom in je eigen show, Stef!
Stefanie: Dank je wel, ik vind het aan deze kant van de show best wel leuk eigenlijk.
Pancakes: Hoe voelt het om zelf eens op die stoel te zitten?
Stefanie: Spannend eigenlijk, ik ben benieuwd naar de vragen.
Pancakes: Jaha dude, jij bent nu de eregast. Be prepared! Je geeft de spotlight altijd aan anderen, je hebt deze aflevering meer dan verdient. Afijn, laten we meteen de spits afbijten met de meest brandende topics. Ben je er klaar voor?
Stefanie: Ja hoor, vuur je vragen maar af!
Pancakes: Wat is... *kijkt op kaartje* Wat is in vredesnaam een Solanum tuberosum?
Stefanie: Een euhm... wacht niet zeggen... Euhm... Ik pas?
Pancakes: O wacht even, verkeerde vraag. *pakt nieuw kaartje* Hier is de goede. Solanum tuberosum was overigens een.. aardappel. Weer wat geleerd.
Stefanie: Echt? Wel ik hou het gewoon bij aardappel, veel gemakkelijker gezegd.
Pancakes: Beschrijf Stefanie in drie woorden.
Stefanie: Knettergek, rustig en gevoelig.
Pancakes: Totaal-niet-Stefanie in drie woorden.
Stefanie: Tuttig, mondig en sluw.
Pancakes: Drie random woorden
Stefanie: Oreo-koekjes!, Loki'd en Yosh!
Pancakes: Nu heb ik honger. Thanks. Stefanie, je bent nog maar 22 jaar en nu al erg creatief op allerlei vlakken. Wat betekent creativiteit voor jou?
Stefanie: Creativiteit is mijn leven, zonder dat ben ik niets. Ik maak graag van alles, ik schrijf graag en teken ook af en toe. Zonder die dingen, is er geen Stefanie.
Pancakes: Hoe zit het met lezen? De gegevens op dit kaartje zeggen dat jij al 8500 hoofdstukken hebt gelezen. 8500. Dat is insane.
Stefanie: Tja als ik soms eens enkele vrijde dagen heb, verveel ik me al gauw en lees ik lekker hoofdstukken, soms willekeurige of stalk ik andere schrijvers tot ze doorgaan met schrijven *kijkt Pancakes doordringend aan. *
Pancakes: *wuift zichzelf benauwd koelte toe* ._. Ehhh-ja. Je bent ook al 6 jaar lang op Quizlet. Kun je jouw quizlet-tijd kort toelichten? Wat is je bijvoorbeeld het meeste bijgebleven?
Stefanie: Er is me eigenlijk erg veel bijgebleven, er zijn zoveel dingen waarover ik kan vertellen. Wat het me best is bijgebleven is hoe ik de site ontdekt heb. Heel stom eigenlijk. Ik was me iets meer dan 6 jaar geleden steendood aan het vervelen, dus typte ik vaak random woordjes is. Ik type Quizzen in en kwam op termijn op deze site terecht. Het was liefde op eerste zicht *kijkt vertederend*
Pancakes: Aw, wat cute! Ware liefde. En wat is iets waarvan jij denkt dat veel mensen hier het niet van je weten?
Stefanie: Wel er is een erg leuke man in de grootwarenhuis hier in de buurt, met echt een strak kontje *kijkt kwijlend naar verbeelding*.
Pancakes: Hmm.. Lang blond haar? Eh-Wat vind jij van Krabburgers?
Stefanie: Als je er eentje hebt, moet ik er in bijten!
Pancakes: Hm..so far Plankton in spé. Hey we krijgen net een tweet binnen van @FiliMe: "Go home Team Edward and Team Jacob. #TeamStefanie" En ene @IhaveAnArmy zegt: "#LokiApproves." Wat is het toch met al die tweetende dwergen en hobbits? Is dit je harem?
Stefanie: *Kijkt onschuldig* Misschien?
Pancakes: Het blijft bijzonder. We krijgen trouwens steeds tweets van die ene Fili, maar er vaak staat niets in. Ik denk dat hij sprakeloos is. Afijn, hier is het volgende woord; gingerbrea-oh dat mag ik niet zeggen. Goed dan: Weasleys.
Stefanie: Ik vind Fred en George Weasley het leukst.
Pancakes: Iedereen zo zijn... smaak.... Ik krijg spontaan zin in zandtaartjes. Snap je hem? Zand, modder, modderbloe-..
Stefanie: -Niet dat woord zeggen Pancakes, anders breng ik geen lekkere pannenkoeken meer voor je mee.
Pancakes: Oke, point made. Kuchmodderbloedjeskuch. Natuurlijk is er ook een leven buiten Quizlet. Waar bestaat het jouwe voornamelijk uit? Laten we eens beginnen bij de ‘yay’ van het leven, aka school en werk.
Stefanie: Ik ga al enkele jaren werken, in het WZC Klateringen. Dat is de naam van het rusthuis in de buurt, dus ik ben zorgkundige. Ik verzorg oudere mensen elke dag, maar sinds september tot nu doe ik nachtdienst. Nog eventjes maar hoor, aangezien de vaste nacht binnenkort terug komt werken.
Pancakes: Wat tof van je dat je zulk werk doet! Respect, man. En qua tijdsindeling, hoe zit het met hobby’s en vrije tijd?
Stefanie: Mijn hobby's bestaan uit tekenen, cosplayen en kostuums maken, postzegels verzamelen, speciale munten en postkaarten verzamelen, leren in vrije tijd -ja dat doe ik zelfs vrijwillig!- en slapen natuurlijk.
Pancakes: O gaaf, ook zo creatief! Ik hoop dat je ooit een pannenkoek gaat cosplayen. Hou die gedachte vast, ik zie jullie graag na de break!
~ Reclamebreak ~


Pancakes: Welkom terug! Stefanie, ik noem een paar topics en jij geeft de eerste reactie die in je op komt. Ready?
Stefanie: Oké ik ben er klaar voor.
Pancakes: Hobbitpostzegels.
Stefanie: Heb ik bijna allemaal!
Pancakes: Damn. Why is the rum gone?
Stefanie: Because I drank it!
Pancakes: Sneeuwwitje.
Stefanie: Once upon a time!
Pancakes:Ik noemde overigens sneeuwwitje omdat jij dat hele scala aan dwergen achter je hebt staan. Stefanie en de zeven dwergen -als het er niet meer zijn-. We krijgen echt ontelbare tweets binnen via de social media afdeling. Zo tweet ene @OmnomBombur "Stefanie? #Omnomnom" Ah en user @KillerKili zegt "Best episode ever. #ArrowsInMyHeart."
Stefanie: Dit wordt me een beetje te vreemd, waarom sneeuwwitje? Ik wil haar niet eens cosplayen *kijkt zielig*.
Pancakes: De dwergen denken daar anders over. Waarschijnlijk in zo'n adult-jurkje in sneeuwwitje stijl en-ooja, familiezender. Excuses. Stefanie, van alle leukerds waar je fan van bent, met wie zou je het liefst een beschuitje willen eten en waarom?
Stefanie: Moeilijke keuze, aangezien er echt twee zijn waar ik niet uit kan kiezen. Dean O'Gorman en Tom Hiddleston zijn de twee die de eerste plaats delen in mijn top van favoriete personages/acteurs.
Met Tom omdat hij echt een leukerd is, hij is erg lief (zoals je kan zien in vele talkshows) en hij is een goede danser.
En Dean, tja Dean mag als Fili aan mijn deur staan en ik sleur hem gewoon mee naar binnen *kijkt evil*.
Pancakes: Die wordt duidelijk zélf het beschuitje. Welk deel vind je het lekkerst van een dwer- een oreo?
Stefanie: Alles aan een oreo (dwerg) koekje * Glimlacht*
Pancakes: Volledige toewijding, dat zien we graag. Ben jij een linkertwix of een rechtertwix?
Stefanie: De linker helft.. Nee de rechterhelft.... Argg zo moeilijk kiezen!
Pancakes: Ik weet het, het dilemma der twixen.. . Wat trekt jou aan in een verhaal op quizlet? Wat is voor jou het recept?
Stefanie: Hét recept voor mijn leesvoer is; het moet bepaalde fandoms bevatten of een OP-verhaal zijn, het moet spannend zijn en genoeg afwisseling bevatten. En het belangrijkste, het moet iets bevatten dat het zich verschillend maakt van andere verhalen en dan ben ik meteen verkocht.
Pancakes: Over recepten gesproken... Wat is je lievelingsdier?
Stefanie: Mijn lievelingsdier is een kat, niet zo bijzonder maar ik hou er wel van.
Pancakes: Alles is zo bijzonder als je het zelf maakt! En zo ook een kat. Wat vind jij de top vijf van jouw beste werk op Quizlet?
Stefanie: - Our hearts beat as one
- It wasn't my fault
- You are my 'Destiney' now.. (Hp-verhaal)
- Ondervraag een Quizzer
- Ten minutes in heaven (the hobbit)
Pancakes: Grootste guilty pleasure?
Stefanie: Oreo-koekjes gehuld in chocola *kwijlt*
Pancakes: Croissant of Kaassoufflé?
Stefanie: Croissant, aangezien ik nog nooit een soufflé heb gegeten.
Pancakes: *werpt soufflé toe* Opgelost; weer een probleem minder op de wereld. Wat is jouw top vijf van grootste blunders?
Stefanie: Mijn grootste blunder dat ik gemaakt heb, was zo hard proberen iets te verzwijgen -was een kadootje voor iemand dat ik nog een week moest stil houden- dat ik het gewoon eruit floepte tegen die persoon. De verrassing was er natuurlijk af.
Verder maak ik echt gewoon veel blunders in mijn leven zoals soms iets vergeten doen of zeggen, mijn voet stoten aan de tafelrand en enkel mijn middelste teentje pijn doen, uit mijn bed vallen 's morgens en ga zo maar door. Kort samengevat, ik ben een lomp geval zoals ze dat hier zeggen.
Pancakes: Haha, dat klinkt bekend. En ben jij tijdens boter, kaas en eieren liever het rondje of het kruisje?
Stefanie: Het kruisje het liefst.
Pancakes: Heb jij nog wensen die Quizlet voor jou in vervulling zou kunnen laten gaan, of al in vervulling zijn gegaan? Denk aan bijvoorbeeld je eigen verhaal, een gastrol in een verhaal, een ontmoeting met andere quizleteers, het vinden van lotgenoten etc.
Stefanie: Mijn wensen voor hier op Quizlet zijn zo goed als allemaal in vervulling gegaan. Ik heb nu een gastrol mogen doen, ik heb een toffe hobbit-marathon gedaan met een aantal erg toffe mede Q-ers en ik kan (bijna) elke dag werken aan mijn verhalen. Wat ik graag nog wil bereiken, is het verzamelen van alle badges en het schrijven van minstens 25 story's.
Pancakes: Dat zijn mooie gedachten. Voordat we eindigen met een optreden; is er nog iets wat je zou willen zeggen?
Stefanie: Welk optreden? Wie komt er zingen dan?
Pancakes: Het is eigenlijk meer een literaire voordracht dan zingen...
Stefanie: Aan alle Q-ers die me kennen, wil ik zeggen dat ze bedankt zijn voor hun toffe reacties, kudo's en voor het willen lezen van mijn gekke, soms gestoorde hoofdstukken. Aan de mensen die mij nog niet kennen, welkom en hopelijk kennen jullie me snel *lacht geheimzinnig*
Pancakes: Mooie woorden voor een prachtige afsluiter! En dan nu Milady, welgemeende woorden in de vorm van een voordracht.
*Pakt een microfoon* Ahum. *schraapt keel*

..Rozen zijn rood
Viooltjes zijn blauw
Jij houdt veel van Quizlet
*sentimentele stilte*
*geeft boeket oreo's*...Quizlet ook van jou


Stefanie, bedankt voor al je inzet namens Quizlet. Je bent een zeer gewaardeerde Quizleteer!
Voor nu, neem dit glas champagne en geniet van de afterparty!

Dames en heren, dit was DosePancakes voor SmaugTheDragon-Channel, graag tot een volgende keer!

Reageer (8)

  • Machiavellian

    Nog zo een!(hoera)
    Was echt hilarisch

    9 jaar geleden
  • Meride

    super leuk ik kijk al uit naar het volgende intervieuw..;)

    9 jaar geleden
  • Bookbox

    Top gedaan!
    Leuke vragen!

    9 jaar geleden
  • Trager

    Superleuk!

    9 jaar geleden
  • Ringwraith

    Haha dit was het leukste interview tot nu toe!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen