Foto bij Hoofdstuk 9 ~ O6

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Sleepsong

    Oh en snel verder!!! ;)

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Mijn bed voelde vreemd aan, de muren bleven naar me staren en mijn lakens lagen koud om me heen. & ‘Het is heel erg fout om niets te voelen. Je kan je het misschien niet inbeelden, maar er zijn geen woorden om uit te drukken hoe beklemmend dat is !!!!!! En daar gaan mijn woorden! Weer niets om te zeggen.
    Maar in tegenstelling tot Charlie voel ik net heel veel bij dit verhaal! Verrassend veel. Ongelofelijk hoeveel gevoelens en herinneringen een verhaal kan bovenhalen. En wat een ongelofelijk talent dat je daarvoor moet hebben. Veel bewondering en veel respect voor jou. Ook heel mooi hoe jouw zelfvertrouwen gegroeid is doorheen dit verhaal en hoe jij hetzelfde wilt voor al jouw lezers. En maak je vooral geen zorgen over die lezers die je verloren hebt. Je kan niet iedereen tevreden stellen. Je mag heel trost zijn op de lezers die je nog hebt. 90- 92 mensen, dat is ongelofelijk veel. Vul maar eens een kamer met 92 mensen. Naar mijn mening verdien je er 100 en misschien komt dat ook nog wel maar voor nu mag je echt tevreden zijn! Jij hebt belachelijk veel talent en ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat wij aan jouw voeten liggen en steeds vol verlangen wachten op een volgend hoofdstuk en dat jij ook nog eens zo sympathiek bent is mooi meegenomen. Hou die bescheidenheid vast maar durf ook trots te zijn want al deze lezers en mooie complimenten heb jij verdiend!!

    9 jaar geleden
  • Kattris

    Ik hou van dit verhaal en sorry als ik soms niet altijd reageer maar ik zal altijd mn abo houden!!!

    xx

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    Dat er abo's verdwijnen omdat je niet vaak een hoofdstukje activeert begrijp ik niet want dan weet je niet dat er eindelijk een nieuw hoofdstukje is. Ik hoop voor je dat je snel terug (trouwe) abo's krijgt.
    En meer zinnigs heb ik niet meer te zeggen.

    9 jaar geleden
  • Chantilly

    Ik heb er eigenlijk niets op aan te merken.. Ik houd gewoon van je verhaal en van je baby's! Trouwens onze baby's, van iedereen die dit verhaal leest trouwens :Y) x

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen