Naam: Vinception
Bekend van: Partners in Crime x Stylinson, Magic Bodies en Do it Yourself - be creative

Volgende week interview ik Harryswife

Stefanie: Welkom terug allemaal bij een nieuwe deel van "Ondervraag een quizzer". Vandaag heb ik Vinception te gast!
Publiek: *klapt*
Vinception: Hoi allemaal!!! *maakt een diepe buiging*
Stefanie: Goed, voor ik met de vragen begin mag je eerst wat over jezelf vertellen.
Vinception: Nou, hoi! Ik ben Vincie en ik ben 15 jaar oud. Ik ben een voetbalfanaat, Directioner, nogal geobsedeerd door Leonardo DiCaprio en alles wat met Titanic te maken heeft. Ik heb geen huisdieren en momenteel moet ik eigenlijk huiswerk maken, maar ik beantwoord liever deze vragen eerst haha. *Lacht*
Zijn er nog meer dingen die ik kan vertellen? *Denkt even na* Uh mijn lievelingskleuren zijn rood, blauw en geel en ik houd van pizza. Ik wil later schrijfster worden -wat volgens mij bijna iedereen wil, maar ja ik ga het gewoon worden- en ik zit op voetbal. Genoeg verteld? Want ik weet niks meer. *Lacht*
Stefanie: Dat is al een goed begin *Knikt tevreden*. Vanwege je leeftijd, vermoed ik dat je nog naar school gaat. Welke richting volg je?
Vinception: Ik doe atheneum plus, ik zit in de derde -ik hoor in de vierde, maar ik ben blijven zitten- en ik zit bij Hyacintho in de klas.
Stefanie: *Kijkt verrast* En wat houdt atheneum plus precies in? Ik heb daar eerlijk gezegd nog niet van gehoord *Bloost*.
Vinception: Nou eh, eigenlijk is het atheneum met extra vakken. Ik kon kiezen tussen Spaans, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en versterkt Engels. Vorig jaar deed ik nog natuurwetenschappen en sociale wetenschappen; maar dat was niet meer mogelijk toen ik bleef zitten. Toen heb ik voor versterkt Engels en sociale wetenschappen gekozen, haha. En we hebben een uur minder wiskunde, een uur minder Nederlands en een uur minder Frans.
Stefanie: Hoe heb jij quizlet ontdekt?
Vinception: Uh, ik verveelde me en toen ging ik googlen. Toen kwam ik op een site uit waar je quizzen moet doen, maar die quizzen waren niet leuk. Toen ging ik verder googlen naar quizzen en toen kwam ik op Quizlet terecht. Dat is nu zo'n drie jaar geleden denk ik. Ik heb toen heel veel quizzen gedaan enzo, maar ik had geen account. Toen stuitte ik 2 jaar en 4 maanden geleden op een Titanic quiz die op deze site stond, maar die was privé en je had een account nodig om hem te kunnen doen. Toen had ik dus een account aangemaakt, en toen is mijn quizletavontuur echt begonnen.
Stefanie: Ik heb wat zitten rondneuzen op je profiel. In het begint staan er enkele dagen doorstreept. Mag ik vragen wat ze betekenen?
Vinception: Oh wauw, mijn profiel. Nu komen de moeilijke vragen. *Lacht kort*
Op mijn oude profiel -nou ja, gewoon deze maar dan was er echt te veel tekst op mijn profiel- stonden nog meer dagen, maar toen ik mijn profiel ging updaten heb ik die weggehaald. Een jaartje geleden ging het echt niet goed en toen liep dat uiteindelijk uit op zelfbeschadiging. Ik probeerde het niet te doen, maar soms lukte dat echt niet. Om motivatie te hebben hield ik de dagen bij dat ik 'clean' was op iets waar ik dagelijks kwam, op Quizlet dus. En ja, als het dan niet gelukt was ging daar een streep doorheen... Gelukkig gaat het nu al wel een tijdje goed en ja. Ik hoop dat het begrijpelijk is.
Stefanie: Dat begrijp ik heel goed, ik ben sinds een jaar 'clean'. Ik weet dat het moeilijk is, dat heb ik ook meegemaakt. *Staat op en geeft een knuffel*
Vinception: Ahwww, hug! *knuffelt terug*
Publiek: *Is stil door de emoties en pinkt een traantje weg*
Stefanie: Ook heb ik een paar gedichten van je gelezen en ik vind dat er zo een diepe emotie in zit. Kan je er wat meer over vertellen?
Vinception: Oh oh, de gedichten. Nou die heb ik dus in die tijd dat het niet goed ging geschreven en ik kon eigenlijk wel alles in die gedichten uiten. En omdat ik niet echt goed ben in praten over dingen, dacht ik "Ik zet het op papier." Toen we voor school een gedichtenproject hadden, heb ik Thoughts geschreven voor de Engelse opdracht en we moesten ook Franse, Duitse en Nederlandse gedichten schrijven. Eigenlijk was dat een soort van hint aan de docenten en anderen, maar niemand had het door helaas. Ik vind Thoughts zelf wel het mooiste gedicht wat ik geschreven heb, en ik moet ook gewoon nog huilen als ik het lees omdat alles dan weer naar boven komt.
Stefanie: Wie graag het gedicht wilt lezen, hier is de link. Vind je zelf dat je creatief bent?
Vinception: Nee, maar anderen zeggen altijd dat ik dat wel ben.
Stefanie: Maar je houdt wel van "Do it yourself"?
Vinception: Ja, eigenlijk wel.
Stefanie: Verzin je dan zelf zulke dingen?
Vinception: Ja, ik heb 1 keer een diy verzonnen en die ook echt uitgewerkt, en verder vind ik het leuk om dingen te doen - zoals bijvoorbeeld loomen, je weet wel, met die rubberen elastiekjes- en dan dingen zelf te ontwerpen.
Stefanie: Loomen ken ik ja, ik heb een angry bird van loom bandjes. *Glimlacht breed*
Publiek: *Lacht*
Stefanie: Ik vrees dat we al aan het einde zijn gekomen van dat interview. Is er nog iets dat je zelf kwijt wilt aan de andere quizzers?
Vinception: Blijf vooral bezig op deze geweldige site, maar concentreer je ook op school en laat je niet uit de weg slaan door dingen die tegenzitten. Stay strong!
Stefanie: Normaal breng ik altijd een heerlijk koekje mee, maar ik heb me laten vertellen dat je een cacaoallergie hebt. Dus heb ik speciaal voor jou dit mee. *Steekt bretzel op*
Vinception: Oh wauw! Je bent een held! *Smikkelt de bretzel op*
Stefanie: Dit was het dan weer, ik hoop dat jullie er even veel van hebben genoten als ik en ik zie jullie volgende week terug!

Reageer (4)

  • Rianbows

    Vincieee :) <3

    9 jaar geleden
  • SonOfGondor

    Leuk interview weer! Wie heb je volgende week?

    9 jaar geleden
  • Lusk

    Leonardo DiCaprio en alles wat met Titanic te maken heeft.

    Gaan we trouwen?
    Ik wil met je trouwen. Heel graag.

    9 jaar geleden
  • Hyacintho

    Leuk leuk ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen