Heel bedankt de mensen die me hebbben geholpen met de rollen zonder jullie had ik nooit zulke goede rollen gehad.



rol: toekomstige vriendin james
naam: Jane Lotte Hellet
leeftijd: 19
geboortedatum: 22 juni 1995
geboorteplaats: Frankrijk, parijs
uiterlijk(het liefst met foto):
karakter : Jane is soms wat verlegen, en kan op de raarste momenten in de lach schieten.
Ze is een echte doorzetter, want ze iets wil dan moet ze het ook krijgen.
kledingstijl:


relatie: nee
likes: Muziek, voetbal
dislikes: School, krengen







rol: Eleanor Caldernaam: Eleanor Jane Calder
leeftijd: 22 jaar
geboortedatum: 16 juli 1992
geboorteplaats: Londen, Engeland
uiterlijk(het liefst met foto): ze heeft licht bruin haar en bruine ogen. Ze laat het soms los hangen, maar als het te warm wordt, bindt ze haar haar op een knot of staart. Draagt alleen mascara.
karakter: Eleanor is heel aardig. Alleen ze is wat kattig als je haar niet kent.
kledingstijl: Het liefst loopt ze gewoon in een spijkerbroek met een makkelijk shirtje erop. Maar soms ook een skinny jeans met een leuke kleurtjes. Ze draagt het liefst slippers of sneakers.
relatie: een relatie met louis. Al 1,5 jaar.
likes: louis, schoenen kopen, thuis hangen op de bank, films kijken, met haar telefoon gekke selfies maken, snoep eten (dan vooral pure chocolade en zure matten), ben en jerry ijs eten.
dislikes: insecten,
Extra: ze heeft 2 tatoeages. Een op haar schouder, en 1 bij haar pink.


rol: -goede- vriendin James.
naam: Loek Isa Pardin.
leeftijd: 19 jaar oud.
geboortedatum: Zeventien November 1994.
geboorteplaats: Las Vegas , VS.
uiterlijk(het liefst met foto): Loek is een klein meisje met een lengte van 1,66 maar toch zal ze snel opvallen door haar fel geverfde haarkleur. Haar natuurlijk haarkleur is donkerbruin maar al jaren lang verft ze haar haren in verschillende felle kleuren waaronder rood, paars, blauw of oranje. Haar huidskleur is blank en in sommig licht lijkt ze zelfs wit. Toen haar moeder overleed na een lang ziektebed heeft ze een tatoeage op haar arm laten zetten, een vos. Dit was het lievelingsdier van haar moeder en is er erg trots op. Haar kledingstijl bestaat vooral uit legging met hippe printjes of simpele hemdjes met jeans en oude Vans. In haar gezicht heeft ze ook nog een neuspiercing en heeft plannen om later misschien nog een tongpiercing te laten zetten. Ook zijn er eventuele plannen voor meerdere tatoeages.
karakter : Dit is Loek, een raadselachtig, stil meisje. Loek is nooit echt erg sociaal geweest, hierdoor zal ze eerder mensen ontwijken en wantrouwen. Doordat ze mensen ontwijkt leeft ze redelijk geïsoleerd. Maar voor haar gedrag is dan ook een reden. Loek wil geen sociale contacten aangaan omdat ze vroeger enorm is gepest, niet alleen met woorden maar ook in elkaar geslagen. Dit kwam vooral door haar felle haarkleur en kinderen dachten altijd dat ze 'emo' was. Dit was totaal niet waar maar iedereen had wel een oordeel over haar. Pas toen Loek een van de pesters in elkaar heeft geslagen was het pesten klaar en kreeg ze eindelijk wat vrienden. Toch houdt ze iedereen een beetje op afstand omdat ze mensen amper nog vertrouwd. Tegen haar echte vrienden is Loek echt een druktemaker eerste klas en kan ze je de oren van de hoofd kletsen over van alles en nog wat. Eigenlijk is ze zo trouw als een hond maar zodra je haar vertrouwen en geduld hebt beschadigd, zul je het nooit meer volledig krijgen.
kledingstijl: Zoals aangegeven bestaat haar kledingstijl vooral uit legging met hippe printjes of simpele hemdjes met jeans en oude Vans.
relatie: Ze is op dit moment single.
likes: Hip-Hop, muziek luisteren, gitaar spelen, selfies maken, films kijken & skateboarden.
dislikes: Pesten, ballet, populaire mensen, te veel make-up en sauna.






rol: Louis Tomlinson
naam: Louis William Tomlinson
Roepnaam: Louis
Bijnaam: Boobear, The Tommo, Tommo, Lou, Tomlinson
leeftijd: 22
geboortedatum: 24-12-'91
geboorteplaats: Doncaster, Londen
Karakter: Louis Groeit op in een achterbeurt. Het was altijd een wonder als er genoeg eten was. Louis leefde ook in een groot gezin Met 4 jonger zusjes Lottie (Charlotte) Fizzy (Felicette) en de tweeling Daisy en Phoebe. Zn moeder was altijd thuis en probeerde voor iedereen te zorgen. Zn vader was altijd aan het werk. Louis probeerde altijd te helpen en is erg zorgzaam. In 2011 ontmoete Louis Eleanor hij werd verliefd en ze hebben sinds dien wat. Dit jaar kreeg Louis er een broertje en een zusje bij Ernest en Dottie (Doris). Het huis in de achter beurt waar Louis is opgevoed werd steeds voller en zn oudere hadden na jaren eindelijk genoeg geld om een ander huis te huren en gingen opzoek naar een ander huis maar kwamen nooit meer terug. Ze waren verongelukt. Louis en Eleanor zijn beide met hun studies gestopt en gaan werken en zorgen voor Louis broertje en zusjes. Ook Lottie (Charlotte) en Fizzy (Felicette) proberen ook hun steentje bij te dragen door een bijbaantje in de winkel. Het geluk dat Eleanor en Louis wel hadden dat Eleanor al afgestudeerd was en een eigen appartement heeft waar ze met zn 8 wonen. Het is geen groot appartement maar ze hebben erg genoeg aan. Louis is Langzamer hand weer begonnen aan zn studie, maar is wel een jaar terug gezet omdat hij te ver achter liep. Louis was tot het ongeluk een erg vrolijke en open jongen hij was nergens bang voor en was luid en uitgesproken. Nu is hij veel me er terig getrokken en verlgen, hij praat niet zo veel meer en is veel zachter. Hij is ook vaak afwezig van school en haald vaak lage cijfers doordat hij voorbzn broertje en zusjes zorgt.
kledingstijl: Jasjes, Spijker broeken, beanie en een shirt met vaak een printje
relatie: Eleanor Clader
likes: Wortels, Eleanor, Familie
dislikes: een groot deel van zn leven.







rol: Harry Styles
naam: Harold Edward Styles
leeftijd: 20
geboortedatum: 1-2-'94
geboorteplaats: Redditch, Verenigd Koninkrijk
uiterlijk(het liefst met foto):
karakter : Harry is een rijkeluis kind. Zn ouders zijn beide stinkend rijk. Hij en zn Zus Gemma hebben het altijd goed gehad. Zn ouders zijn geschiedem maar Harry heeft met beide een goede band en is bij beide evenveel te vinden. Hij heeft ook een goede band met zn stiefvader. Harry is altijd vrolijk en kan het Goed vinden met iedereen (bijna dan). Hij hoofd niet bij de populairste kinderen en ook niet bij de nerds hij zit er gewoon lekker tussen in en hij vind het prima zo. Harry haald gemiddelede cijfers en is dus naast het feit dat hij stinkend rijk is een dood normaal kind. Hij gedraagt zich ook niet beter dan de rest en gaat ook niet naar school in dure auto's of loopt in de nieuwste kleding. Hij is liever op de achtergrond maar helpt andere wel graag een beetje in de spotlight. Harry styles is een super aardige jongen en helpt graag anderen. Toch heeft Harry soms woede aanvallen, hij kan hier niks aan doen. Als hij zo'n aanval heeft gehad zakt hij vaak huilend in. En is erg boos op zich zelf dat hij zo'n aanval heeft gehad. Hij heeft zelfs zo'n erge aanval gehad dat hij iemand het ziekenhuis in heeft gemept. Hij is toen weken van school weg geweest en is in therapie geweest. Deze therapie heeft niet geholpen maar Harry is gewoon weer terug op school. Harry geeft ook vaak geld aan goede doelen en doneerd elke maand veel geld. Harry is dus totaal geen rijke verwende jongen, maar juist een aardige normalen jongen met zo zn problemen. Op zin 18e ging Harry op vakantie in Duitsland en ontmoete daar de 18 jarige Zoë spa (inmiddels ook 20) uit Nederland. Hij kwam er later achter dat hij bij zoë's bff Bo op school zat/zit. Harry heeft sosm wat moeite om zn gevoelens te uiten en schijrft ze daarom in zn dagboek.
kledingstijl: Blouse, Broek, shirt, bandana, hoed.
relatie: Zoë Spa
likes: Vrienden, Zoë, familie, goede doelen steunen.
dislikes: zn woede aanvallen





rol: zayn malik
naam:Zain Javadd malik
leeftijd: 21
geboortedatum: 12 januari 1993
geboorteplaats: Bradford, Engeland
karakter : Zayn is erg verlegen. En onzeker. Dit komt door dat hij altijd gepest word. Hij word gepest doordat hij half Pakistaans is. Zayn kan ook en erg opgewekte jongen zijn, maar is dat niet echt meer. Hij heeft zelfs dagen soort hij zo depressief is dat hij tegen niemand praat, zelfs niet tegen de leraren. Op dit soort dagen is Perrie altijd bij hem en beschermt (probeert) hem tegen alles. Zayn word zelf zo erg gepest dat op even van de pijn af te zijn hij zich zelf snijd en met zn sigaret brand plekken maakt. Hij doet dit in zn boven benen.
kledingstijl: Tanktops. Vesten. Broeken. Korte broken nooit hoger dan zn knieën.
relatie: getrouwd met Perrie Edwards.
likes: Perrie, Muziek, zingen.
dislikes: pesten, Dansen.




rol: Niall Horan
naam: Niall James Horan
leeftijd: 21
geboortedatum: 13-9-'93
geboorteplaats: mullingar, ierland
uiterlijk(het liefst met foto):
karakter : Niall is altijd een erg terug getrokken jongen geweest. Hij was altijd bezig met zn gitaar en ging altijd met de zelfde jongens om. Vrolijk was Niall ook altijd. Hij is ook verlegen als het op nieuwe mensen ontmoeten aan komt. Niall is erg zorgzaam en dat komt goed uit met zn zoontje. Op zn 20e heeft hij Bo ten huwelijk gevraagd. Op deze datum: 01-01-14. Precies om midden nacht.
kledingstijl: vesten, tanktops, jeans en makkelijke broeken. Hij draagt ook vaak een pet of een beanie
relatie: verloofd met bo rouppe
likes: life
dislikes: zo ver van zn familie zijn





rol: Perrie Edwards
naam: Perrie Louise Edwards Malik
leeftijd: 21
geboortedatum: 10 juli 1993
geboorteplaats: south shields
uiterlijk(het liefst met foto): 1.60 m. 54 kg. Ze heeft van nature blond haar maar verft het. Ze heeft al : wit, roze, paars, blauw gehad en ze heeft op dot moment rood haar. Ze heeft haar tot net onder haar schouder. Maar draagt het vaak in een staart waar door het lijkt als of ze een kuift heeft. Ze heeft erg veel tatoeages.
karakter : uitbundig, rebels, vrolijk en heeft een redelijk groot ochtend humeur.
kledingstijl: Sweaters, shorts, rokjes, haast nooit hakken meestal laarzen/laarsjes en sportschoenen.
relatie: getrouwd met Zayn Malik.
likes: Zayn, muziek maken en luisteren, dansen, familie en uitgaan
dislikes: school, meisjes meisjes (ook al kan ze soms zelf ook erg girly doen)





Rol: Bestie Liam
Naam: Rosie Laila McGriffen
Leeftijd: 19 jaren jong.
Geboortedatum: 18-11-94
Geboorteplaats: Wolverhampton
Uiterlijk(het liefst met foto): Rosie is 1.67 lang en heeft duidelijke rondingen. Ze heeft een eigenwijs gezicht, wat goed bij haar persoonlijk past. Bruine haren en bruine ogen.
Karakter : Rosie is een lief en slim meisje die het altijd net iets beter weet en graag het laatste woord heeft. Ze is bang voor het donker, maar niet om het donker zelf, maar om wat zich erin schuil houd. Ze kan heel slecht tegen rokers en vind het ook gewoon heel dom.
Kledingstijl: klik
Relatie: Rosie is verliefd op Harry, de bandgenoot van Liam.








[left]Rol: James’ beste vriendin.
Naam: Skylar Chevanna Santenera.
Leeftijd: Skylar is bijna achttien.
Geboortedatum: 27 september 1996
Geboorteplaats: Milaan, Italië.
Uiterlijk: Skylar heeft blauwe lange haren. Van nature zijn ze wel bruin hoor. Maar ja, nu zijn ze blauw. Deze lokken zijn stijl en zitten meestal los. Soms heeft ze een paar plukken met klipjes naar achteren geschoven of heeft ze het in een vlecht of knot. Maar meestal hangen ze gewoon langs haar hoofd. Ze is niet heel erg lang, integendeel. Skylar is 1 meter en 66 centimeter lang. En op een of andere manier irriteert dit haar wel. Aangezien iedereen op haar neerkijkt. Toch wilt ze geen hakken dragen. Marteltuigen, noemt ze die dingen. Dus Skylar houdt het maar bij haar kleine lengte. Haar ogen hebben een blauwe kleur en deze kunnen je erg kil aan kijken. Al ze meestal vrolijk staan met een twinkeling erin. Om deze ogen zitten donkere, lange wimpers waar altijd een laagje mascara op komt. Skylar haar lippen hebben een zacht rode kleur, met een rozige tint erbij. Meestal zit hier wat glos op. En heel soms wat lippenstift. Haar huid is licht getint en wordt ook snel bruin. Skylar heeft ook tatoeages. Op haar onderarm heeft ze het infinity teken met de woorden Stay in de linkerbovenhoek tussen de lijn. En in de rechteronderhoek tussen de lijn Strong. Ook een paar vogels die het teken verlaten, of er juist bij komen. Voor haar staan de vogels als; Eerst ging mijn sterkheid weg, en later kwam het terug. Pessimisten zien enkel het eerste, en optimisten zien het tweede.
Verder heeft ze op haar linkerschouderblad de woorden: I'm a warrior. Ze twijfelt nog of ze meer neemt.
Karakter : Skylar houdt zich liever op de achtergrond, en doet dit ondertussen ook nog. Ze is redelijk slim. Ze is nogal bang om haar pijn en verdriet te tonen en doet dit dan ook niet. Net zoals ze erg onzeker is. Wat haar ergens tot waanzin brengt. Ze wilt niet zo zijn. Toch laat ze hier niets van merken, tenminste dit probeert ze. Er zijn enkele mensen die haar kunnen doorzien omdat die haar door en door kennen. Skylar is aardig als je dat ook voor haar bent. Zo simpel als wat. Ben je dit niet? Dan is zij dit ook niet. Punt uit. Toch zal ze eerst altijd iemand proberen te leren kennen voordat ze wat van hem of haar denkt. Natuurlijk zijn er kleine vooroordelen, maar dat doet iedereen toch? Je kunt redelijk goed kattenkwaad met haar uithalen, en lachen. Ze is een gezellige meid met het hart op de goede plaats. Kom je aan haar vrienden? Dan heb je toch wel een groot probleem. Boos krijg je haar niet snel. Ongeduldig is ze wel. Ze kan soms ook nogal wat…druk zijn. Dit is enkel als je haar kent. Want als ze je nog niet kent is ze redelijk verlegen en zegt ze niet veel, wat ze sowieso al niet altijd doet. Je kunt haar ook goed vertrouwen, en dan probeert ze je ook te helpen. Skylar houdt ook wel van lezen, alleen is dit met haar dyslexie lastig is, de ene lukt haar beter dan de andere. Skylar voelt zich ook redelijk snel ongemakkelijk. Ze kan er niets aan doen. En het maakt niet uit bij wie, ze zal bijna altijd op een gegeven moment.
Kledingstijl: -Let niet op de namen erbij!-
Nummer 1
Nummer 2
Nummer 3
Nummer 4
Relatie: Ze heeft een relatie met David Parker.
Likes: Skylar doet aan voetbal. En is zelf voor AC Milan en Manchester United. Verder doet zit ze ook op kickboksen. En vindt ze muziek maken en zingen leuk. Ook fotografie en zingen. Dit vindt ze dus leuk.
Dislikes: Onweer, thee –koffie vindt ze lekkerder- Ook haat ze arrogante mensen en van die echte bitches.





rol: vriendin liam
naam: demi charles
leeftijd: 19
geboortedatum: 16 mei 1995
Geboorteplaats: manchester, engeland
uiterlijk:stijl blond haar, maar van nature bruin. Ze heeft bruine uitgroei, dus verft ze het blond. Ze is 1,73 en 57 kilo. Ze heeft donkerbruine ogen. klik oogmake up lippen
Karakter: ze is soms een beetje verlegen, maar als je haar eenmaal kent is ze superlief en behulpzaam. Ze heeft soms een kort lontje, maar is dan niet meer lang boos.
kledingstijl: draagt graag broeken met casual shirts, maar daar moeten ook wel sieraden bij zitten. outfit
relatie: single, daarna met liam
likes: ze houdt van oorbellen, kettingen en armbanden. Ze heeft er een grote verzameling van. Ook heeft ze een zwak voor huisdieren. Honden en poezen. Ze heeft 1 hond en 2 poezen gehad toen ze 12 was.
dislikes: mensen die liegen,







Niall's vriendin
naam: Bo Rouppé
leeftijd: 19
geboortedatum: 25-08-'95
geboorteplaats: Winschoten, Nederland
uiterlijk(het liefst met foto):

Bo heeft Bruine ogen en bruin haar. ze heeft grote volle lippen. Ze is 1.72 groot en +/- 56 kilo. Ze heeft een strak lichaam. Ze heeft een licht getinte huid.Ze heeft ook tatoeages. ze heeft op dit moment Gewoon donker bruin haar maar heeft het al in meerdere kleuren gehad want vanaf haar 14e verft ze het in vele kleuren deze kleuren heeft ze al gehad: Rood, Groen, Paars, Blauw. Ze wil het graag een keer: Eenhoorn,Oranje, Licht Bruin, Zwart, Heel misschien roze. Ook wil ze nog een keer haar haar weer: Rood, Groen, Paars.
Bo heeft een lippiercing, heeft ze op de foto uit. Bo haar haar verf 'Verslaving' komt door het feit dat se altijd al fan is geweest van 5SOS en mikey van 5SOS verft zn haar ook altijd en ze vond het vooral en wou het zelf ook.
karakter : vrolijk, Druk, extravagant, uitbundig, ruig, luid, melig en droog, Ze is ook wel onzeker dit komt omdat ze op haar vorige school gepest werd, Bo kan soms ook erg verlegen en stil zijn, dit is alleen als ze ergens nieuw is of als ze helemaal alleen is in een grote groep mensen waar ze niemand kent.
kledingstijl: rebels. Leren jacks, shorts, skinnyjeans met scheuren, croptops, tanktops en sweaters, meestal sport schoenen en soms hakken. Ook vaan een bandana beanie of pet
relatie: Verloofd met Niall Horan
likes: music
dislikes: a lot
Extra: Bo Heeft samen met Niall een zoontje genaamt Joschua James Horan van 1 jaar.

Reageer (1)

  • DreamyHoran

    Leuk hoor!
    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen