Ik mis dit verhaal echt Wanneer ga je verder? De vragen over wat er verder gaat gebeuren maken me echt gek :p En je wil niet weten hoe vaak ik al naar privé berichten ben gegaan om telkens weer op refresh te klikken om te zien of er al een nieuw hoofdstuk geplaatst is. Je zou dit verhaal misschien eens moeten opsturen naar een uitgeverij ofzo. Dit verhaal maakt volgens mij echt een kans om in de rekken te komen. Ik zou het alleszins zeker kopen. Het is gewoon zo origineel en anders dan sommige verhalen dat je hier zou tegenkomen. Zoveel fantasie dat in dit boek zit. Ik hou van fantasie verhalen en ik denk dat er nog zoveel zijn. Maar je hebt echt veel talent. Dit wou ik je gewoon laten weten. Misschien dat er momenteel weinig mensen dit verhaal lezen maar dat is omdat de fanfictions altijd alles overheersen en die lees ik soms ook graag maar laatste tijd ben ik altijd meer en meer opzoek naar dit soort verhalen waar er meer onbekendheid in voorkomt. Ik hoop dat je snel verder gaat!

Dit soort reacties houden me aan het schrijven!
Het spijt me dat ik er niet meer zoveel op zet, echt waar, maar ik heb ook nog andere verhalen en het is gewoon een beetje frustrerend als je zoveel moeite doet en bijna niemand het leest... Maar oké, dat is een slecht excuus...
Jullie moeten je echt geen zorgen maken! Ik stop echt niet, hoor. Ik ga het gewoon veel rustiger aan doen... Dus maak je niet druk als ik er een tijdje niks op zet, het komt wel!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • zupper

    Ga door plz ik wil weten hoe het afloopt

    9 jaar geleden
  • Meruul

    En het gaat om hoe leuk je het schrijven zelf vindt, eigenlijk niet om wat een ander vindt. Al snap ik dat dat lastig is. Maar je schrijft echt goed! Het gaat namelijk ook niet om het aantal fouten. Iemand kan hartstikke veel fouten maken maar toch mensen trekken, en mensen kunnen ook perfect schrijven en geen een leest het. Het gaat vooral om het idee en om wat je over brengt. En geloof me: jij brengt het over! (Wat dat ook mag zijn...) En dat zeg ik niet vaak!
    Je weet mensen mee te slepen en te laten lachen of huilen, jij laat mensen in een ander hoofd kruipen.

    9 jaar geleden
  • Meruul

    Sorry. Als ik dit af heb gelezen hou ik vast op met lachen. Maar nu (om totaal andere redenen) zorgt 'boe!' 'ah!' bij mij voor een lachstuip.. iets...
    Ah... Nu ik eenmaal een minuut verder ben is het toch wel zielig... Maar ook komisch... Sorry Mason! xP

    9 jaar geleden
  • NessaCullen

    Wow echt prachtig omschreven hoe Mason zich voelt, ik vind het verschrikkelijk dat hij een hersentumor heeft :(

    9 jaar geleden
  • Lorem

    Slecht moment om te stoppen met een hoofdstuk... :'( Gaaf hoofdstuk... Maar heb medelijden met Mason...

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen