Foto bij Louis Tomlinson

Het concert was fantastisch. Onze fans zijn dol op 5SOS! Met een rush van adrenaline kom ik het podium af. Daar staan de jongens van 5SOS ons op te wachten. 'Louis, kan je ons de doucheruimte even wijzen?'Arme jongens. Dat ze dat niet aan de crew hebben durven vragen. Dat zal nog wel komen. 'Natuurlijk.' Zeg ik en ga hen voor. Wanneer we de hoek om zijn laten ze mij stil staan. Ik wil net vragen wat er aan de hand is wanneer ik een doek tegen mijn mond voel. Meteen lijkt het alsof alles verdwijnt. Het licht begint te verdwijnen, ik wordt licht in mijn hoofd. Zelfs mijn benen worden slap. Wat is er aan de hand, waar is 5SOS?

Ik weet niet hoe lang ik weg ben geweest maar eindelijk lijkt het erop dat ik terug op de wereld ben. Al zie ik nog steeds niets. Op mijn hoede probeer ik mezelf om te draaien. Ik heb nog steeds geen idee waar ik ben of wat er juist gebeurd is. Het lukt me niet om op mijn zij te gaan liggen, ook rechtzitten lukt niet. Ben ik vastgebonden? Waar ben ik terecht gekomen? En waarom is het hier in godsnaam zo donker? Net wanneer die vraag door mijn hoofd gaat komt er iemand binnen met een zaklamp. 'Je eten. Haal geen grapjes uit.' De man of vrouw, in het donker is het moeilijk om iemand te herkennen, brengt me blijkbaar eten. Een droge boterham en een beker water. Nu ja, het is beter dan niets. Wanneer de persoon mijn handen los maakt grijp ik meteen naar de beker water. Gretig drink ik de beker leeg. 'Mag ik nog een beetje?' Vraag ik zacht. 'Morgen.' Zegt de persoon hard. Ik zucht, wanneer de boterham op is worden mijn armen meteen weer vastgebonden. Wanneer mijn ontvoerder verdwenen is, is het opnieuw donker. Nog steeds weet ik niet waarom ik hier ben. Door wie of wat. Wel weet ik nu zeker dat ik ontvoerd ben. Wat er aan de hand is met 5SOS weet ik niet... Maar ja, ik zal het wel te weten komen denk ik.

Hoe het mij gelukt is weet ik niet maar ik ben er toch in geslaagd om wat te slapen.Mijn maag knort. Blijkbaar was die boterham niet genoeg. Man wat wou ik dat ik met Niall en de rest naar Nando's kon. Maar helaas. Dat zat er duidelijk niet in... Opnieuw gaat de deur open. Dit keer komen er twee personen op me af. Opnieuw wordt ik losgemaakt en krijg ik 1 boterham en een beker water. Ik zucht, nu zullen ze mij wel weer vastbinden. Maar niets is minder waar. 'Sta op.' Ik besluit om maar te luisteren. Als je mij kan ontvoeren uit een hotel kan je vast ook nog andere dingen. Dingen die ik liever niet mee maak. Wanneer ik op sta steken ze een iets groter licht aan. Fantastisch, dat bezorgt me mega hoofdpijn. Wat is hier nu weer de bedoeling van? Wanneer ik eindelijk aan het licht gewoon ben kan ik mijn ontvoerders aankijken. Nu ja, niet dat ik daar veel door weet. Het zijn gewoon 2 personen die in de schaduw staan. Ik weet dus eigenlijk nog steeds niets meer. 'Je zal vast al door hebben dat wij je ontvoerd hebben.' Ik knik. 'Dat lijkt me duidelijk.' De ene lacht gemeen. 'We gaan nu een filmpje maken voor de andere leden van One direction.' Iets zegt mij dat ik die stem zou moeten herkennen. De tweede persoon die nog steeds niets gezegd heeft haalt een camera boven en begint te filmen. 'Je doet wat ik zeg.' Zegt de gemene stem. Ik knik, geen discussie beginnen. Dat heeft toch geen zin. 'Je t-shirt uit.' 'Wat? Nee, dat wil ik niet.' 'Je t-shirt uit!' Ik zucht en trek boos mijn t-shirt uit. 'Poseren!' Verbaasd kijk ik de gemene stem aan. 'Alsof je iemand verleid.' Ik weet niet waar die gek naar toe wilt maar ik besluit om niet meer tegen te pruttelen en gewoon te luisteren. Ik zet me in de positie en kijk recht in de camera. Voor ik nog iets kan doen voel ik een slag in mijn maag. 'Hey! Dat gingen we niet doen.' Hoor ik de tweede stem zeggen terwijl ik op de grond val van het verschieten en de pijn. 'Ze moeten weten dat het menens is.' Zegt de gemene. Opnieuw raakt de vuist mij, deze keer in mijn gezicht. 'Ik stop met filmen.' De ene ontvoerder stopt inderdaad en gaat naar boven. Opnieuw bindt de eerste me vast en laat me op de grond achter. Ik kan mijn eigen bloed proeven. Waar gaat dit eindigen? Wat willen ze van mij?

Reageer (1)

  • jolientje432

    snel verder xx goed geschreven

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen