Foto bij Louis Tomlinson

Ik was bang.

Vreselijk bang.
Ik wist niet precies wat er gebeurde. Maar het voelde vreemd. Ik wou hier zo snel mogelijk vandaan, maar ik zag geen uitweg. Het bos was donker en dichtbebost. De jongen liep vlak achter me, ik hoorde zijn voetstappen. Wat wou hij toch van me?
'Ga weg!' schreeuwde ik doodsbang. Hoewel de jongen er niet bedreigend uitzag, voelde ik dat het niet goed was. Angst schoot door mijn lichaam terwijl ik steeds minder zuurstof kreeg. Mijn longen brandden, terwijl de jongen steeds dichterbij kwam. Hij zei niets, maar dook op me af en ik viel. Zijn ogen boorden zich in me en ik gilde het uit. Dit ging niet goed aflopen...


Badend in het zweet werd ik wakker. Naast me schoot Harry recht. 'Lou? Alles oké?' Ik schud mijn hoofd. 'Weer een nachtmerrie?' Vraagt Harry zacht en komt dichter bij me zitten. 'Ja... Waarom heb ik die toch?' 'Dat weet ik niet. Echt niet maar je moet er niet te veel over nadenken. Hoe meer je erover nadenkt hoe meer je ze gaat krijgen. Tenminste, dat denk ik toch.' Ik zucht. 'Waarschijnlijk heb je gelijk.' Harry glimlacht en ik aai door zijn krullen. 'Bedankt Haz.' Voor ik me neer leg kijk ik even op de klok. Shit... Het was half drie. Over een paar uur moesten we alweer opstaan. Weer een interview. Niet dat ik interviews niet leuk vind want ik wil ze geven aan onze fans maar de laatste tijd voel ik me echt niet lekker. En het idee dat ik achtervolgt wordt krijg ik niet meer uit mijn gedachten.

'Louis! Gast serieus, je moet nu echt opstaan.' Met veel tegenzin open ik mijn ogen een beetje en kijk recht in Nialls blauwe kijkers. 'Goedemorgen Niall.' Mompel ik. 'Nee nee. Goedemorgen was een half uur geleden. Nu moet je maken dat je uit je bed bent. Over een kwartier kom ik terug met ijskoud water.' Niall wandelt weg en ik spring uit bed. Als Niall dreigt met koud water dan komt hij ook met koud water. De haren op mijn armen gaan al recht staan als ik er nog maar aan denk. Een douche zal wel helpen om wakker te worden. Na de douche, die inderdaad geholpen heeft, sleurt Niall me mee naar Nando's voor een ontbijt. Even draait mijn maag bij het zien van al dat eten maar toch heb ik ook honger. Uiteraard heb ik ook de energie nodig voor het interview.

Een uur later zijn we op het interview. Alles verloopt als plan. Vandaag geven we onze fans weer een beetje het gevoel dat er serieus wat bloeit tussen Harry en Liam. They love it!!! En dan is het aan mij om het grote nieuws aan te kondigen. 'Guys, listen up. Voor onze volgende tournee hebben we een speciale act als voorprogramma. Na lang discussiëren hebben we gekozen voor...' De jongens en ik tellen in ons hoofd tot 5, we halen diep adem en zeggen dan samen. '5Seconds of Summer!!!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen